за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Фала Натушке на кафето. Еве по една маичка за тебе и Беатрис! да си ги облечете на следната дружба
grickam semki.. _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
јас па микс од лупени семки,сончоглед и соја си грицкам _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
јас го завршив сончогледот од вчера, јадев сендвич со еурокрем и банана и сега пијам кафе а и на диета сум од денес < Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 14:12:10 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ay ke mi se slosi taka mnogu ke se omrsam _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
zaraza se ova semkive.soncogled nejadam a sendvic od eurokrem jas pak vcera jadev ,bogdacuva _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Еве за вас частам по една лимонада _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
tolku bese 20 min.me brka sinot odam jas se gledame posle _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Natuska cel den casti . Lele se smrznav so lumonadava, mnogu mraz ima _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Вие пак почнавте да јадете? Ми отворивте работа,сега ќе морам да ја нападнам храната што остана од именденот.
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори јас го завршив сончогледот од вчера, јадев сендвич со еурокрем и банана и сега пијам кафе а и на диета сум од денес
Eve sega jas si pijam kakao, pa da ne sum sama druzete me < Поракaта ја уредил baby mama -- 20.12.2010 14:21:37 > _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Леле ми е страв на вага да се качам,бегам како од ѓавол.Ми е страв да не сум качила над 60 кила.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny Вие пак почнавте да јадете? Ми отворивте работа,сега ќе морам да ја нападнам храната што остана од именденот.
Повелете,пита со праз и печурки,сарма,риби,а за десерт ситнио колачи и баклава. Слика немам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny Леле ми е страв на вага да се качам,бегам како од ѓавол.Ми е страв да не сум качила над 60 кила.
Не да е скриена,трага и нема
повелете нешто за мезе а во барот на пијалок _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ауу пак се разјадовте сега ми отворивте работа да одам да купувам нешто _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
прати некој/а колега не се мачи ти _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Јас веќе пробав од се,ама не само виртуелно
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica прати некој/а колега не се мачи ти
Ја снема Беатрис,изгледа отиде да купи нешто
Упс,тука била
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива