за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Најбрзо што можев да читнам полот на бебето на Натушка... честитки Натушка, да напредува најубаво во стомакот на мама - синче мамино
Фала Јуле да ти се врати едно буце такво и тебе што побрзо
20.12.2010, 16:06
Beatris
3116
Па само што пишав што ќе правите со името и да видам да не кидна пак (више уплав од тебе сваќе па стално ни бегаш) и кога што да видам Што читаш таму сега за џабе кога нели мт си решил Него види сега да се усогласиме со имињава, па нели сватови ќе си бидеме, да се договориме на пр. МАРА и ЏОН не иде Да смислиме некои да си личат
20.12.2010, 16:08
Pepelaska *
3820
Честито Натушке за синчето, овде јаки журки имало, јас не можам денес да ве дружам многу утре му е роденден на мм па да средам дома да сматам торта па здравје утре ќе ве частам, ми недостигате
20.12.2010, 16:17
Natuska85
3613
Ееее луда си беатрис нема што .Ќе има распаравија околу името со мм знам .Туку ај да ве известам дека за 10 мин си одам од работа,колку да не се грижите за мене и одам во град да му купувам на буци нешто конечно во боја,доста беше неутрално .А и мами да се поднови вака пред нова година,ако и се фати нешто .
20.12.2010, 16:20
Beatris
3116
Ејј полека купи нешто и за снашката иначе одма ќе те пишам таму на форум кај свекрвите
20.12.2010, 16:28
agnes77
1959
Поздрав од мене ... честитки Натуска
20.12.2010, 16:49
AnnaMolly RR
6409
Натушке, честито син! Јас бев малку отсутна викендов од рр, бевме болни, ама сега се навраќам на темава и гледам си се пофалила. Прво па машко, мамин син Таман за едно „буци, цуци, муци“ од мене за повојница
20.12.2010, 16:58
jovanka
1745
Cestitki Natushka!!!
20.12.2010, 16:58
agnes77
1959
види Анамоли на РР , сега добро сте и здрави се надевам
20.12.2010, 17:16
arh_diz
7198
Anna Molly kako si.
20.12.2010, 17:44
anebebe
348
cestitki natuske za maloto masko bucence
20.12.2010, 19:33
Viktori
5329
се измрзнав, овие топлификација го намалиле парното до крај, да си наплатат за минатите денови кога имавме до 12...
20.12.2010, 19:45
arh_diz
7198
Baraj da te stoplat
20.12.2010, 19:47
Viktori
5329
па им се јавив. и пази имаат онаква линија со авт. секретарка, си оставаш податоци и они треба да ти се јават на тој број од кај што си свртел. И ми се јавува - автомат пак
Се смеев со мм, превенција од нервозни граѓани. Ко жив човек да не работи во тоа топлификацијата
20.12.2010, 20:01
Bogdancanka
5422
честитки Натушка
20.12.2010, 20:03
Beatris
3116
Ајде повелете едно кафенце (частам за зет )
20.12.2010, 20:06
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Ајде повелете едно кафенце (частам за зет )
ха ха веќе се е договорено??? фала за кафето
20.12.2010, 20:07
Beatris
3116
Епа ние да си се напиеме ако не се договорени деталите На здравје!
20.12.2010, 20:09
Beatris
3116
Објавувања: 2505 Статус: присутен па им се јавив. и пази имаат онаква линија со авт. секретарка, си оставаш податоци и они треба да ти се јават на тој број од кај што си свртел. И ми се јавува - автомат пак
Се смеев со мм, превенција од нервозни граѓани. Ко жив човек да не работи во тоа топлификацијата
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
па им се јавив. и пази имаат онаква линија со авт. секретарка, си оставаш податоци и они треба да ти се јават на тој број од кај што си свртел. И ми се јавува - автомат пак
Ладничко некако и кај нас денеска..... И што ти кажаа?
20.12.2010, 20:09
Џесика
2036
Ај ај, измислувајте си причини да лапнете нешто...
20.12.2010, 20:36
Viktori
5329
Дефектот бил веќе пријавен и работеле на негово отстранување. Тииииииииииииииииииииииииииииит и одма после 5 минути топли радијатори. А бе си изедначуваат за ладно коа беше.. не може ние да водиме, а они монопол
20.12.2010, 21:07
Beatris
3116
Море се ни е дефектно во државава, ама битно нонстоп работат на отстранување на дефектите.....
20.12.2010, 21:11
Snowhite RR
5042
Добра вечер, јас само да ве поздравам пред одење дома, од дома ако можам ќе се уклучам да ве читнам, ако може некој во меѓувреме да пиши што има ново кај вас во кратки црти, да не се враќам наназад да читам, убаво ќе биде Инаку јас викеднов по слави, стомакот ме заболе, но не од јадење, туку од смеење, многу глупости се кажуваа, играње, пеење, многу беше забавно, па и плус и на именден на крајот бевме кај девер ми. Затоа пак денеска на работа состанок, директорот не караше, јас си го однесов ради неагилноста и неажурноста на другите, па од утре и јас малку построга со нив и така, не можи јас да го кркам заради нивната незаинтерсираност, како на државно да се, се замислуваат, ама нема така повеќе. Како и да е, поздрав сега засега
20.12.2010, 21:41
Beatris
3116
Хелоуу, енибади дер?
< Поракaта ја уредил Beatris -- 20.12.2010 21:42:36 >
20.12.2010, 22:02
Olivia
1961
Jas sum tuka se spremam za dezurstvo!!!