cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

22.12.2010, 08:42

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Фала, Палешка исто и на тебе!
Ц ц ц ц дедо Мраз и на форум го донеле а? user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.12.2010, 09:06

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Епа ние сакавме да те прашаме дали да го донесеме, ама ти се правеше на Тошо и си шеташе по гости user posted image user posted image user posted image  Па треба ли и ние на нешто да се израдуваме user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.12.2010, 09:33

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Хелоууу еврибадиuser posted image .како сме денес?Јас малку затнато па еве ќе ставам по едно чајче да се напиеме

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

22.12.2010, 09:56

clock-img

lukas

pencil-img

2148

fala za cajceto natuska 85 ke se napijam prvo da se rasonam so veke svarenotot kafence ,nadvor kaj nas vo bt maglista...
ne mi se stanvase od krevet.user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

22.12.2010, 10:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

кафето гледам се испило . ајде јас правам ново кафе и појадок. трудни навалете!

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 22.12.2010 10:27:49 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.12.2010, 10:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.12.2010, 10:37

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Оф оф убавини user posted image  Сакам сликава од форумов да се најде кај мене на биро user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.12.2010, 10:43

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Добро утро и од мене како сте ми денес, расположени за папкање? Што има денес на мени?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

22.12.2010, 10:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Оф оф убавини user posted image  Сакам сликава од форумов да се најде кај мене на биро user posted image user posted image user posted image

Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 10:58

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Добро утро и од мене како сте ми денес, расположени за папкање? Што има денес на мени?

Кажи што сакаш и ќе ти направам user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:00

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Ако ако однеси и на Натушка, се гледа дека вчера дежурна си била user posted image user posted image user posted image  Ако ја пратиш Нина кај Натушка ќе треба повеќе да пооди user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:01

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

шо да е да се јаде Мацо user posted image и ајварче и сиренце прија

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

22.12.2010, 11:03

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25  Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Баш помислив, јас нешто не читам добро, или???user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:05

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

До кај треба да оди? Да ја припремам физички по дома. user posted image user posted image user posted image user posted image

Како нема да бидам дежурна, кога мм без потреба ме разбуди во 1 саат и после до 4 не заспав. Сега сум крш, Нина се разбуди во 8. Ходам сад као зомби !! еве ја и песната

clock-img

22.12.2010, 11:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25  Натушке да ја пратам Нина да ти донесе?!? И така у комшии сме user posted image user posted image user posted image

Баш помислив, јас нешто не читам добро, или???user posted image user posted image user posted image

Беатрис работи тука кај мене у комшии.

clock-img

22.12.2010, 11:10

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

да али мислев на на тоа дека Беатрис не е Натушка...user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Оф леле глупости. каков лапсус. Тек сега приметив што сум пишала.
И на Натушка ќе и однесе Нина user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:23

clock-img

mama26

pencil-img

3977

dobro utro jas edvaj stanav od krevet.lezev

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

22.12.2010, 11:28

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

мм без потреба ме разбуди во 1 саат и после до 4 не заспав

абе остај ти без потреба...сигурно се имало потреба, па те разбудил...па и до 4 не си заспала...има нештоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

22.12.2010, 11:29

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

22.12.2010, 11:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Koj te izmori mama26

Биди тоа што си

clock-img

22.12.2010, 11:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

mi trgna od sabajleto arh diz imav kumovite na gosti pa jas na rucek i duri vecerta se pribrav.pozz

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

22.12.2010, 11:35

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Виктори забушава, ја нема во вечерната смена...затоа одма да пријави во Минатата ноќuser posted image user posted image user posted image

И јас сум ЗА. Ајде Виктори веднаш да ни пишеш тука што правеше синоќаuser posted image user posted image user posted image

Бај да веј, Нема да ми бадне лошо Нина  и мене да ми донесе појадок,само ќе треба да попешачи малкуuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

22.12.2010, 11:42

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Јас да си кажам дека ако сум на РР невечер - тоа значи дека сме скарани со ммuser posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 11:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bre kakvi ste go macite detetouser posted image

Биди тоа што си

Последни статии

article-img