cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

22.12.2010, 23:32

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Најдобро он ако може ич да не ги види, инаку тешка работа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.12.2010, 23:55

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добро вечер женски, гледам и вечерва расположени за бла бла, ние со мм до сега имавме едно караоке дома, се „изнарикавме“, ама баш убаво беше, се потсетивме на стари хитови од Roling Stones, Eagles, U2, па се до Тracy Chapman, Evreything but the girl, и Beyonce, Alicia Keys итн итн, ако се собериме кај нас дома за Нова година, ќе спремиме изгледа едно караоке, направивме дури и список на песни со мм, ќе ги испечатиме текстовите и така, мислам дека ќе е интересно, што велите?

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 22.12.2010 23:56:21 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.12.2010, 00:04

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

ако се собериме кај нас дома за Нова година, ќе спремиме изгледа едно караоке, направивме дури и список на песни со мм, ќе ги испечатиме текстовите и така, мислам дека ќе е интересно, што велите?

user posted image user posted image user posted image  браво за караоке  навистина супер идеја за Нова година

clock-img

23.12.2010, 00:10

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Super ke vi bide, i nie planirame karaoke za nova godina, do sega se pokazalo super zabavno user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

23.12.2010, 00:15

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Супер, ви завидувам, не знам што е со мене, јас некако ич немам елан за НГ, не ми се вика никој, не ми се оди кај никого, мм сака да викнеме друштво, и напор ми е 4 пара сите со дечиња...џунгла... user posted image  

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

23.12.2010, 00:18

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ни мене не ми се оди никаде ми се седи дома со Мартин а и така ќе бидеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.12.2010, 08:08

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I nie ke si bideme doma za Ng

Биди тоа што си

clock-img

23.12.2010, 08:09

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Добро утро девојки...имајте убав ден, ама јас денес нема да можам да ве дружам...Мартин цела ноќ имаше температура, а ете го и сега гориuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.12.2010, 08:12

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Srce malo, odete na lekar i pisi sto ste napravile.

Биди тоа што си

clock-img

23.12.2010, 08:18

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ako najdam vreme, obavezno !!!

clock-img

23.12.2010, 08:53

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

За Мартин
user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што му е на Мартинче? Да не му растат заби? Ајде побрзо оздравување. user posted image user posted image user posted image

гледам сте се размуабетиле вчера пак. јас си легнав рано, а маусот ми беше заглавен па стоев на една страна цел ден user posted image . го прегорев веќе.

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 23.12.2010 9:30:55 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

23.12.2010, 09:31

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobro utro na site pobrzo neka ozdrave martin pozdrav

clock-img

23.12.2010, 10:07

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Добро утро девојки...имајте убав ден, ама јас денес нема да можам да ве дружам...Мартин цела ноќ имаше температура, а ете го и сега гориuser posted image user posted image user posted image user posted image

eve i lukas ima blaga temp.37.6  nezz od sto.zapcinjata od so gi vadi napred mozi,martins mom so pomin da e..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.12.2010, 10:10

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kolku e normalnata temp.kaj 10 mes.bebe,i koga da mu dadam surup..?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.12.2010, 10:21

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Мартинс мам побрзо да оздравите Лукас јас знам дека до 38 е нормална ама не сум сигурна за 10 месечно бебе,

Женски може некој да ми каже кај беше соновникот не можам да најдам многу чудни сни сонував деновивеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.12.2010, 10:36

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Мартинс мам побрзо да оздравите Лукас јас знам дека до 38 е нормална ама не сум сигурна за 10 месечно бебе,

Женски може некој да ми каже кај беше соновникот не можам да најдам многу чудни сни сонував деновивеuser posted image

соновник

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

23.12.2010, 10:48

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

fala ti pepelaska###tropnavme so lajce i imame zapce goreuser posted image ,a temp.sega imame 36.8,sega mu spadna vo rok od 1 sat...pozz

clock-img

23.12.2010, 11:14

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Сега се вративме од лекар и докторката рече дека имало некој вирус со високи температури...Ни грло црвено, на плуќата ништо, само температура и растечено носе. Сеа пред малку ја симна, а цело време ефералган давав, го капев цела ноќ со млака вода...и конечно заспа. Одам и јас со него да нанкам. Ви благодарам на сите...прекрасни стеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.12.2010, 11:21

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

zosto ne probas so cepcinja odma ja simnuvaat temperaturata jas na oite samo cepcinja im stavam za 10 minuti ja simnuva temperaturata pozdrav

clock-img

23.12.2010, 11:25

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Може звучи глупаво, ама јас чепчиња ни за мене ни за Мартин до сега не сум употребувала и не знам какоuser posted image user posted image До каде да одам со ставањето??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 11:26

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Мартинс мам а, Мартин колкав е сега?? Се утепав од пишување за ибупрофен и ми текна дека тој нема една година така??? Или збунета сум нешто??

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

23.12.2010, 11:27

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nitu jas nemam upotrebeno cepce mu spaga od eferelglanot,sega dobar e martin...da sega pravev i jas muabet so devericata i taja mi kaza deka imalo nekojsi virus,lukas mi potkasluva po tro...zezok e na glavceto ama ima temp.36.7..

clock-img

23.12.2010, 11:28

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

mnogu lesno se stavat moite bea samo 1 mesec koga i staviv samo malku go stavas na pocetokot na otvorot i toa samo vleze ali ako sakas sovetuvaj se so lekar ili farmacev jas i za prvoto dete i sega samo cepcinja

clock-img

23.12.2010, 11:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

i jas znam cepcinja im stavaat i na bebinja,jas na moevo ladni oblogi mu stavav na celoto..dodusa i samo enas imase temperatura kako bebe 

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Последни статии

article-img