cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

23.12.2010, 15:40

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ke bide sekako. Na mene vo 34 nedela mislam deka mi rekoa deka se spusteni tesitisite. So gospod napred .Inaku kaj nas e zadolzitelno eho na testisi, glava , bubrezi, srce zeludnik.Nie veke pominavme se i fala bogu se e super

Биди тоа што си

clock-img

23.12.2010, 15:56

clock-img

fila

pencil-img

225

kazete mi kade da go najdam toa za lociranje na partnerot 

clock-img

23.12.2010, 16:20

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Ќе биде се во ред, оптимист сум јас.

И мене ми се имаше случено нешто слично мислев дека има кила бебушов мој знам како ти е user posted image
само позитивни мисли и се ке биде во редuser posted image user posted image и од нас

clock-img

23.12.2010, 17:37

clock-img

mosa

pencil-img

546

ej zenski aj ve molam nekoj ubavo da mi objasni sto e toa so testisive na decava bas ne mi e jasno mene za tino nikoj dosega ne mi spomnal takvo neto kolku sto gledam dobri mu se no kako se slucuva toa i moze li da mu bide problem.kako mozam da primetam takva rabota?user posted image user posted image user posted image .Mozda e sramota ama ne mi e jasno.prv pat slusam za vakvo nesto.pls.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

23.12.2010, 17:40

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

mosa, ТУКА можеш да прочиташ што има напишано на темата.

Live and let live

clock-img

23.12.2010, 19:04

clock-img

lukas

pencil-img

2148

zeni kaj ste!!!
ve nema nesto...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.12.2010, 19:22

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Eve me mene bevme da se slikame so Dedo Mraz ama Martin kako i sekogas zaspiva v kola pa otidovme kaj moite da pospie koga stana nabrzina uspeavme da pojdeme i da se slikame , uf odvaj cekam slikite i cestitki napravivme
a stvarno zatisje ovde nesto user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.12.2010, 19:23

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ево мене, поздрав до ситеuser posted image

clock-img

23.12.2010, 19:30

clock-img

negla

pencil-img

236

eve me i mene.denes gi dobiv rezultztite od krv i se uste sum + na klamidija no e mnoggguu namalena os prosliot pat.mazot mi e -.toa e barem dobar napredok. od utre odam so nova terapija.ama planiram se ova da zavrsi do mart.i jas sakamuser posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 19:49

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: negla

ama planiram se ova da zavrsi do mart.i jas sakamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

кој сака кафе, повелите
user posted image

clock-img

23.12.2010, 19:51

clock-img

negla

pencil-img

236

more mi treba nesto posilno da kafe!user posted image sepak ne mi e seedno!user posted image

clock-img

23.12.2010, 19:54

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

more mi treba nesto posilno da kafe!user posted image sepak ne mi e seedno!user posted image

негла user posted image се надевам дека до март се ќе биде подобро, ти посакуван наскоро да видишuser posted image  илиuser posted image

clock-img

23.12.2010, 19:57

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Охоо таман дојдов на време за кафенце, има ли едно и за мене? user posted image  Негла не се секирај, напиј си се од кафето на Агнес, се ќе се среди user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

23.12.2010, 19:57

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

се уште уредувам декорација за клуботuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

23.12.2010, 20:01

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image user posted image user posted image  Преубаво.... Вакво клубче може да има само на РР user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

23.12.2010, 20:08

clock-img

negla

pencil-img

236

vi blagodaramuser posted image so vas sekogas mi e podobro!

clock-img

23.12.2010, 20:17

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

vi blagodaramuser posted image so vas sekogas mi e podobro!

има нека магија на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

23.12.2010, 20:54

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јухуууу снегче на Рингерајаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

23.12.2010, 20:59

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Частам палачинка и сокче за новиот изглед на РР user posted image user posted image user posted image .Повелеле

user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

23.12.2010, 21:06

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Мммм Фала Натушка, како ми се јаде сега палачинка user posted image Еве кога ке ја кркнеме оваа палачинка имаме и по една со сладолед

user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

23.12.2010, 21:11

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zdravo zenski 1h citam samo bla bla,nemozam da docitam se sto se pisuvalo kako ste trgnale od utre ke treba  novo ime da smislite za klubovuser posted image

clock-img

23.12.2010, 21:41

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

браво за снег на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image  многу убаво еuser posted image
здраво амелбебеuser posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 21:45

clock-img

lukas

pencil-img

2148

wowwwwwwww...kakva ubavina..koga otvoriv kaj 19 h edno sega drugo...ubavina...bravo za toj sto go storil ovauser posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.12.2010, 21:47

clock-img

lukas

pencil-img

2148

od utre ke treba novo ime da smislite za klubovuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

moj predlog ako se prifaka novata muabetcilnica moze da se vika

rekla-kazala

so velite?user posted image