cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

02.12.2010, 22:33

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

ej agnes 77 daj prati malku tuka kaj nas od snegot da se poraduvame pozdrav

ево снег user posted image  за сите

user posted image

clock-img

03.12.2010, 09:00

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kako ste ova utro RR

Биди тоа што си

clock-img

03.12.2010, 10:57

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

здраво arh_diz, код нас многу мрзло утро
ево уште една со снегuser posted image
user posted image

clock-img

03.12.2010, 12:52

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

здраво arh_diz, код нас многу мрзло утро
ево уште една со снегuser posted image
user posted image

Така е агнес77, ладно и многу многу снегuser posted image . Инаку јас и Цирилко денес прв пат бевме малку надвор, малку да види снег...само што излеговме ми заспаuser posted image срце мајкино изгледа убаво му е на свеж зракuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

03.12.2010, 12:54

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I kaj mene ne e nisto podobro  . Denes se stopli malku -15 . Onaka bese na -20.
Penelopa kako si ti , kako e bebeto

Биди тоа што си

clock-img

03.12.2010, 12:59

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

I kaj mene ne e nisto podobro  . Denes se stopli malku -15 . Onaka bese na -20.
Penelopa kako si ti , kako e bebeto

Јас сум добра, раната му е супер, пак ќе речам царски бил стварно царскиuser posted image , бебушот исто добро напредува, имавме потешкотии со доењето но полека полека се навикнавме. Арх_диз од кога почна да го ставаш Марко во релаксатор? Се мислам да купиме, малку да ги одморам рацевеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

03.12.2010, 13:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nekade posle mesec ipol , togas i go kupivme relaksatorot.Jas vo race se trudam da go drzam sto pomalku.I nie na pocetokot imavme problemi so doenjeto no sega se sredi se

Биди тоа што си

clock-img

03.12.2010, 13:06

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Nekade posle mesec ipol , togas i go kupivme relaksatorot.Jas vo race se trudam da go drzam sto pomalku.I nie na pocetokot imavme problemi so doenjeto no sega se sredi se

Аха супер значи време ни еuser posted image , и јас се трудам ама кога плаче морам да го земам...баш ми е мило и за васuser posted image

clock-img

03.12.2010, 13:27

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Сакам да поделам со вас една приказна која многу ме разнежниuser posted image

ПРИКАЗНА ЗА ДОАЃАЊЕТО НА СВЕТ НА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ

Еве една прекрасна приказна, полна со многу длабока вистина:

Си беше едно дете кое требаше да дојде на свет. Детето беше многу загрижено заради непознатиот свет во кој требаше да се роди. Еден ден реши да го запраша Бога:

-Господе ми рече дека утре ќе ме испратиш на светот, но јас сум толку мал и немоќен, како ќе живеам таму?

-Бог му одговори на детето: Немој да се грижиш, определив еден ангел кој ќе се грижи за тебе. Тој ќе те пречека, ќе те чува и ќе те научи на се што е потребно. Секој ден ќе ти пее и ќе ти се смее. Така што постојано ќе ја чувствуваш неговата љубов и ќе бидеш среќен.

-Добро, а како ќе разберам кога нешто ќе ми кажат луѓето, кога јас не го знам нивниот јазик? запраша детето.

-Твојот ангел ќе ти ги кажува најубавите и најслатките зборови што можат да се слушнат на земјата и тој нежно и со многу љубов ќе те научи да зборуваш на нивниот јазик.

-Детето загрижено продолжи со прашањата: Слушнав дека на земјата има и многу лоши луѓе и опасности, кој ќе ме штити од нив?

-Бог се насмевна и рече:  Ангелот ќе те заштитува од секакво зло, па макар и по цена на својот живот.

-Детето го погледна Бога и со расплакано гласче рече: Но јас сум многу тажен што никогаш повеќе нема да те видам.

На тоа Бог му одговори: Твојот ангел секогаш ќе ти зборува за мене и ќе те научи на патиштата кои водат до мене.

Тогаш во рајот се прекина тишината и гласовите од земјата допреа до детето. Тоа сфати дека мора да оди и го постави последното прашање: Господе нешто морам да знам, кажи ми како се вика мојот ангел?

Господ му одговори со голема насмевка: Не е важно како се вика, ти ќе го викаш Мама

< Поракaта ја уредил Julie -- 3.12.2010 18:16:03 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.12.2010, 13:30

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здр има некој  малку муабет да скршимеuser posted image инаку јас имам работа по дома еден куп али нешто мрза ме фати никако да започнам...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.12.2010, 13:32

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

прекрасна приказна и јас ја имав читано некаде само неможам да се сетам каде бешеuser posted image

clock-img

03.12.2010, 13:39

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Bogdancanka ja napravi li salatata..pozzzzzzzuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

03.12.2010, 13:42

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас ја постирав пред некој ден приказнава во темата "убави мисли" мислам беше.Прекрасна е,мене ми ја пратија на фејсбук

clock-img

03.12.2010, 13:46

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

навистина прекрасна приказнаuser posted image

clock-img

03.12.2010, 13:46

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав девојки и од мене, имајте убав ден. Работно ми почна овој ден, ќе прославам вечер. Претпладне по училиштата во кои се затекнав ги частев дечињата и наставничките, сега да читнам нешто грчки и да напишам домашна работа, па ќе одам на курс. Вечерва ќе прославам со најблиските. Која може, нека повели, по 18 часот ќе бидам дома. Имам торта, сега мајка ми ќе подготви пица-ролат (јас немам време user posted image ), пијалок имам. Не паметам некогаш за роденденот да било толку топло времето - само снег, магли, студ ... Ми се чини - мај е user posted image Се читкаме user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

03.12.2010, 13:48

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Битолчанка  среќен роденден, ти посакувам среќа и лјубовuser posted image

clock-img

03.12.2010, 13:51

clock-img

sone

pencil-img

220

jas vrijam od svekor mi.znaci ne od svekrva mi tuku od svekor mi.krajno iskompleksirana osoba.govedo golemo.uf!lazovcina.

clock-img

03.12.2010, 13:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Sreken Rodenden Bitolcanka !

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.12.2010, 14:06

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

sreken odenden birolcanka se najubavo i site zebi da ti se ostvarat

clock-img

03.12.2010, 14:07

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

agnes77 fala za  snegot heheeh dobar e pozdrav

clock-img

03.12.2010, 15:03

clock-img

majka 79

pencil-img

836

bogdancanka,
kako si?
bas pred nekoj den mislev na tebe.

mudriot covek ne kazuva se sto misli, tuku misli i razmisluva se sto ke kaze.

clock-img

03.12.2010, 15:13

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: sone

jas vrijam od svekor mi.znaci ne od svekrva mi tuku od svekor mi.krajno iskompleksirana osoba.govedo golemo.uf!lazovcina.

site obratno ti so nego?uf veke...raat da ne e covek...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.12.2010, 15:14

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

аааааа не е само она и јас си имам свекор бетер од свекрва,човекот и го зеде местото права свекрва еuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 15:15

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79

bogdancanka,
kako si?
bas pred nekoj den mislev na tebe.

добра сум мила мора да бидам добра после неуспешто инвитро одам понатаму нема одкажување се борам до крај

clock-img

03.12.2010, 15:17

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

аааааа не е само она и јас си имам свекор бетер од свекрва,човекот и го зеде местото права свекрва еuser posted image user posted image user posted image

И јас,ааааааааuser posted image

Последни статии

article-img