cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

25.12.2010, 10:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Da da sekako sakam site da ve zapoznam.

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2010, 10:40

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Dobro utro!

lukas mila zal mi e za babati neka i e lesna zemjata

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.12.2010, 10:51

clock-img

mama26

pencil-img

3977

lukas mnogu mi e zal neka i e lesna zemja na babati

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

25.12.2010, 13:43

clock-img

lukas

pencil-img

2148

fala za socuvstvoto na site neka i e lesna zemja denes nemozam da odam,pa utre ke e pogreot lukas samo kasla..

bev na pedijatar denes pa mi dadoja dva surupi edniot se vika loratadan na 8 saati a ovaj drugiot cefaclor navecer pred spienje od dvata po poovina  lazicka,nastinat bil i grloto glasnite zici mu bile malku v crveneti i mi gi dade ovie i mi rece na kontrola v vtornik,i bilo strav bronhit da ne javi..sega spie ama kasla kako pusac da e 30 god.pa sega ajde belkim ke ozdravi od ovie surupi ..se kako mi dojde prvo dedo mi sega baba mi ,pa i lukas se razboli..kapar imame dadeno za bugarija pa edna nova godina sto ke mi se vidi..ama ajde da mi e zdravo i zivo deteto za drugoto to e to..pozz do vas ne ke mozam mnogu da ve druzam ovie dena e vaka koga spie samo...pozdravce...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

25.12.2010, 15:09

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

ОД КАТОЛИЧКИОТ КАЛЕНДАР
Денеска е Божик - Раѓањето Христово.
Со овој празник го славиме раѓањето на Синот Божји, неговото доаѓање на земјата и љубовта која го принудила да го земе човековото тело, да ги живее на земјата сите несреќи на човековата судбина и да го даде својот живот за нас. Затоа човечкиот род го слави Божик веќе со векови. Секој ден со нас и по нас, расте бројот на оние кои молат и пеат: "Слава му на Господ за мирот на луѓето со добра волја на земјата". Среќен Божик!!!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

25.12.2010, 15:28

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Lukas, da pociva vo mir baba ti user posted image

Se nadevam Lukas e podobro!user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

25.12.2010, 16:17

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

ОД КАТОЛИЧКИОТ КАЛЕНДАР
Денеска е Божик - Раѓањето Христово.
Со овој празник го славиме раѓањето на Синот Божји, неговото доаѓање на земјата и љубовта која го принудила да го земе човековото тело, да ги живее на земјата сите несреќи на човековата судбина и да го даде својот живот за нас. Затоа човечкиот род го слави Божик веќе со векови. Секој ден со нас и по нас, расте бројот на оние кои молат и пеат: "Слава му на Господ за мирот на луѓето со добра волја на земјата". Среќен Божик!!!

Јованка да те поправам. Не е католички Божиќот, туку е по Грегоријански календар! user posted image user posted image user posted image Грегоријанскиот календар го имаат прифатено Романската, Грчката, Бугарската и не знам уште која православна црква...+ сите Протестантски. user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 25.12.2010 16:54:00 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

25.12.2010, 16:47

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Како поминавте на собиранката бе девојчиња...не се пофаливте ништо

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

25.12.2010, 16:54

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Како поминавте на собиранката бе девојчиња...не се пофаливте ништо

Читни на темата за дружбата, само што пишав user posted image

clock-img

25.12.2010, 16:59

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image Повелете пица, слична како во Ања!!!

clock-img

25.12.2010, 17:21

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ajde eve me i mene se vrakam vo forma za prisutnost iako me nemase 2dena , po impresii od denesnata druzba uste sum na gosti pa nemozev da izdrzam da ne pisam i od tuka....Mi  bese mnogu prijana druzbata denes i sakam paaaaak...jeee... ve guskam site!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

25.12.2010, 18:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

mmmmmmm bas dobro ke mi dojde edno parce pica...i jas sega samo sto zamesiv cekam da mi ftasa testotouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.12.2010, 19:24

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Богданчанка ајде па можеме ние заедно да си јадеме пица во енџоиuser posted image кога ќе доаѓам на кај Гевгелија и да се запознаеме конечно. Супер си поминавме денес еве и јас сега пишав во темата,спиев до сега кома трансuser posted image user posted image user posted image .Ќе гледате и слики само ги чекаме Ана моли и Беатрис кај нив се.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

25.12.2010, 19:45

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ќе бидат и сликите, тешко ми се даунлдираат ради големината (читај мојата), не ме збира у кадар, многу големи излегоа user posted image user posted image user posted image  Ќе имам гости вечерва ако си отидат порано ќе ги ставам после да ми се поднаполни батеријава на апаратов, не можам да го уклучам сега да ги ставам. Бацки и гушки до сите user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

25.12.2010, 21:17

clock-img

nadica

pencil-img

4381

жени како сте?што си правите?
јас еве по дома надица заспа порано бидејќи пак го прескокна попладневното спиење user posted image  ве читам ама пишувањето тешко ми оди месецов порано ни е поминат лимитот за интернет па мн е бавно

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2010, 21:42

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

здраво од мене, како сте ... дедо Мраз бев добар самном али не доволјноuser posted image user posted image user posted image user posted image  ... чекам првославен Божиќ, то е 8. 1. нели ... моја најголема желба е во МК, можеби треба да чекам 8. 1. а не 25. 12. user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2010, 21:44

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Zdravo! Eve i jas si uzivam otkako,baby zaspa.Cel den so nea sama vekje se umoriv.Mm e na pat 2 dena.Ama izgleda ke si legnam porano,mnooogu sum umorna 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

25.12.2010, 22:52

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

fala za socuvstvoto na site neka i e lesna zemja denes nemozam da odam,pa utre ke e pogreot lukas samo kasla..

bev na pedijatar denes pa mi dadoja dva surupi edniot se vika loratadan na 8 saati a ovaj drugiot cefaclor navecer pred spienje od dvata po poovina  lazicka,nastinat bil i grloto glasnite zici mu bile malku v crveneti i mi gi dade ovie i mi rece na kontrola v vtornik,i bilo strav bronhit da ne javi..sega spie ama kasla kako pusac da e 30 god.pa sega ajde belkim ke ozdravi od ovie surupi ..se kako mi dojde prvo dedo mi sega baba mi ,pa i lukas se razboli..kapar imame dadeno za bugarija pa edna nova godina sto ke mi se vidi..ama ajde da mi e zdravo i zivo deteto za drugoto to e to..pozz do vas ne ke mozam mnogu da ve druzam ovie dena e vaka koga spie samo...pozdravce...

Леле Лукас, ГРЕШКА ги даваш сирупите. Лоратидинот се дава само навечер а цефаклорот на 8 или на 12 часа. Те молам провери уште еднаш!!!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.12.2010, 22:52

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Жени, кај сте бе???

clock-img

25.12.2010, 22:55

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

Леле Лукас, ГРЕШКА ги даваш сирупите. Лоратидинот се дава само навечер а цефаклорот на 8 или на 12 часа. Те молам провери уште еднаш!!!

Лукас, Тања е во право! Лоратадинот се дава само еднаш на ден! гарант! Бобо мој има 8 години и го пие еднаш на ден кога ќе го фати алергијата!

clock-img

25.12.2010, 22:56

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

tanja fala ti mnogu za vnimanieto pree procitav i nemav vreme da prepravam oti lukas edvaj go zaspav,da taka gi davam,ama pree se javiv kaj mojata doktorka i prasav za ova loratadin i mi rece ako ne e zaripnat da ne mu davam a lukas voopsto ne bese zaripnat i edna drugarka moja medicinska sestra se cudese zosto mu go prepisa...fala ti mnogu...

a da te prasam tanja dali mzoi da mu dadam bel slez na lukas od good nature..za slajmcijata?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

25.12.2010, 22:58

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве сум ама за џабе сум кога 2 партии солитаре ќе изиграм додека да ја отвори/испрати пораката а како шлаг може и ерор да покаже user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2010, 22:59

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Докторката ти го препишала лоратидинот во случај да кашла од некаква алергија.  А ако има шлајмчиња слободно давај му сируп или чај од бел слез но внимавај чајот да го спремаш со ладна вода.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.12.2010, 23:01

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

и мене кај и да е ќе ми почнат маките..веќе имам 15 гига... аххх овој адсл....а пусто-галичанско, не ми се плаќа повеќе...user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 25.12.2010 23:07:41 >

clock-img

25.12.2010, 23:03

clock-img

lukas

pencil-img

2148

mislam deka pisi upatstvo na tie caevi no ke mozis da mi kazis ako ne te ti e macno kako da go pripremam..posto tamu mozi da pisi samo za vozrasni..

Последни статии

article-img