cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Скапа-ефтина струја

clock-img

10.03.2016, 12:25

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

i jas mislam deka e mnogu toa sto plakate, nie tolku plakame ama se greeme na struja

clock-img

10.03.2016, 12:48

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Можно ли е да расипан бројачот?
А инаку двајца живееме само.

clock-img

10.03.2016, 19:08

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: MademoiselleNina

Имаме парно градко, значи за греење не употребуваме струја. Само фрижидер, шпорет, машина за перење, машина за садови и бојлер. Толку.

prvo spored komentarot tolku smetka ne e mnogu tuku e premnogu,kaj nas edna moja vunja plakja 4000 - 5000 edna smetka struja ama za kujkata taa kaj sto sedi i kujkata kaj sto sedi sin i.

clock-img

10.03.2016, 22:22

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Нина најдобро да си пријавиш да ви го проверат бројачот или чекај ја наредната сметка може не ви го читале бројачот само паушално си пишале потрошена струја user posted image
Ние не се грееме на струја ,само апаратите што трошат и плаќаме околу 2500-3000 илјади и тоа се на скапа ,само машина пуштам на евтина user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 10.3.2016 22:23:34 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

11.03.2016, 01:06

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Затоа и прашав, да видам дали е реално или не. Решивме ќе бараме да го сменат саатот или да го проверат барем. Но се плаќа и за тоа, околу 1200 ден.
Инаку 2 месеци по ред е толкава сметката.

clock-img

11.03.2016, 12:02

clock-img

marchi

pencil-img

948

kaj nas domam konstantno ide smetka od 2000 do 3000 maksimum ama povremeno sestra mi si koristi grealka vo nejzinata soba i kopatiloto za kapenje go zatopluvame so grealka,za eftina struja vodime evidencija koga treba da se pusti masina za perenje zasto za drugite aparati ne mozez da se pridrzuvas do toj stepen

Последни статии

article-img