за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Женски, еве зборам со Јованка на фејсбук и сакаме да организираме предновогодишна дружба. Ајде да направиме еден прелиминарен список, па ќе видиме кога поточно и каде. 1. AnnaMolly 2. Jovanka _____________________________Live and let live
И јас доаѓам најсигурно конечно да ве упознаам
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4.Џесика
Ke dojdam i jas. A dali toa ke bide druzba i so nasite decinja ili sami _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
So decinja a i lokacijata igroteka Mecho's! _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4.Џесика 5. Анушка со Мила
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4.Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
dedo mraz zlato moe ljubov neverna,nemozev bez tebe jas za nova godina...od k 15 mi tekna _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Со нетрпение ја чекам новогодишната рекламата на Coca-Cola.најубави ги прават секогаш.И од тогаш почнува да ме фаќа еуфорија < Поракaта ја уредил Natuska85 -- 26.11.2010 13:14:12 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Со нетрпение ја чекам новогодишната рекламата на Coca-Cola.најубави ги прават секогаш.И од тогаш почнува да ме фаќа еуфорија
Dedo Mraz ne stavil vo spisokot da ne poseti na 12.12.2010 vo 12 casot. _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
И јас сум за, само се надевам дека ке се вклопиме во терминот браво за идејата!!! _____________________________I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)
I jas se prijavuvam! Edvaj cekam da ve zapoznaam site
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris
На 12.12 во 12 часот игротека Мечо’с? Така ли падна договор? _____________________________Live and let live
12.12.2010 VO 12 CASOT IGROTEKA MECHO''S! < Поракaта ја уредил jovanka -- 26.11.2010 18:23:51 > _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris 9. sone
Ќе направам напор да дојдеме јас и мојата ќерка Мила . Многу би сакала да Ве запознаам и да го почувствувам шармот на РР дружењето.
Zenski jas mnogu sakam da ve zapoznaam ama ne sum od Skopje i ne mozam da dojdam , zdravje nekogas moze ke se vidime _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
драга Пепелашка “““, лично ќе дојдам да те земам (исто и Деним, само нека промрчи...)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka драга Пепелашка “““, лично ќе дојдам да те земам (исто и Деним, само нека промрчи...)
Pak ste zaboravile da me stavite na spisok _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Fala Anushka _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris 9. sone 10. denim со Мила 11. baby mama
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива