за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka So ova druzenje site dokazavte kolku rr e mokno i golemo semejstvo .
12.12.2010, 22:04
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Кофеин фри у Њујорк :)))))) Овде ќе ме изгледаат чудно и ќе ми речат а еден сок да ти дадеме? Знам ја барав еднаш
ха ха можам да замислам. зјапале ко зелени и си мислеле "у кој филм е оваа" Јас имав притисок 90-60 така да око не ми трепнуваше.
12.12.2010, 22:05
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне
Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Абе што не ни ја покажа таа фина тетка да направев и јас тажна фаца, и јас немав среќа на лотаријата
џабе фаца, Виктори се расплака таму, тетката не знаеше кај да се сврти... коа почна....
< Поракaта ја уредил Џесика -- 12.12.2010 22:08:24 >
12.12.2010, 22:06
baby mama
679
Imase mnogu vesela atmosfera, nekako site mi izgledaa srekjno. Blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni gi ovozmozija podarocite , a Natuska moze da pise recept za kolacinjata, bea mnooogu vkusni
12.12.2010, 22:07
Olivia
1961
Anna Molly ja podelivte li tortata so tm..neli mnogu besse vkusna...i fala ti uste ednas sto me natera da dojdam pozz
12.12.2010, 22:09
AnnaMolly RR
6409
Маж ми не јаде торти! Смотан е по тоа прашање. Само палачинки и Милка чоколади јаде од благо. Сама ја мавнав
Мене ми е мнооооогу убаво на душава што те видов, ајде уште едно кафенце да пиеме пред нова година
12.12.2010, 22:15
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне
Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Абе што не ни ја покажа таа фина тетка да направев и јас тажна фаца, и јас немав среќа на лотаријата
џабе фаца, Виктори се расплака таму, тетката не знаеше кај да се сврти... коа почна....
А затоа покасно дојде горе, тогаш значи се одвивале тие скаламуции
12.12.2010, 22:36
Viktori
5329
ха ха не беше баш така. Туку си стоев така и барав мочко барем, ама ај вика тетката, еве ти масажа
А се задржав оти едно дете избега надвор. Замисли на Џесика било
12.12.2010, 22:40
Beatris
3116
ха ха не беше баш така. Туку си стоев така и барав мочко барем, ама ај вика тетката, еве ти масажа
Aj aj sea, garant i mocko i masaza i 3 parcinja torta izlegle na kraj
12.12.2010, 22:45
Viktori
5329
Aj aj sea, garant i mocko i masaza i 3 parcinja torta izlegle na kraj
ај да не ве копка ќе ви кажам два мочковци (од бобо и јана), масажа и едно парче торта. Плачев и за бомбица ама немаше повеќе .
12.12.2010, 22:50
Beatris
3116
Еве сме, уште мирни и неразгракани
12.12.2010, 22:52
Viktori
5329
затишје пред бура
12.12.2010, 22:52
agnes77
1959
Еве сме, уште мирни и неразгракани
ама СУПЕР сте
12.12.2010, 22:53
Olivia
1961
ahahah so bese ubavooo...ama mislam ova bese poveke zatisje po bura
12.12.2010, 23:03
Natuska85
3613
Е стварно многу убаво си поминавме .Многу сум срекна што сум дел од ова семејство.
И еве конечно рецептот за толку озборуваните бомбици тука
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 12.12.2010 23:05:26 >
12.12.2010, 23:05
Twins
1228
Браво девојки , супер дружба сте имале и сите супер изгледате .Ајде сега барем означете ги фотографиите барем да знаеме , да ве запознаеме вака оддалеку која е која и кое бебуле или детенце е чие. Прекрасна прекрасна дружба Браво
12.12.2010, 23:07
jovanka
1745
Imam eden predlog za 25 dekemvri,Skopje ni vleguva vo pretpraznicna euforija i sakam da napravime malku poinakvo druzenje. Германски колбаси, божикни колачи, пиво и варено вино од 25 декември ќе можат да се купат пред влезот на Градскиот трговски центар, каде што ќе бидат поставени девет мали дрвени куќички. Со тоа официјално ќе почне предвогодишната грозница во македонската метропола, годинава со европски шмек. Posle ova i taka e ladno za mnogu pod otvoreno zaedno so decinjata da odime vo Soravia vo igrotekata Dreamland kade sto ima odlicen personal kade ke gi zabavuva decinjata a nie na raat moabet bidejki ni ostanaa mnogu raboti nedoraceni .Ako ste za taa varijanta ajde da se dogovorime.Ili koj ima nekoj predlog neka kaze.
12.12.2010, 23:23
lale
132
Eve me i mene konecno pred komputer.Ja zaspav Jovana i da napisam dva tri zbora za druzbata.Super bese se,blagodarnost do organizatorite i sponzorite sto ni ovozmozija vakvo druzenje ispolneto so mnogu radost i smea.Zapoznav prekrasni luge koi zracea so pozitivna energija. Bi gi spomnala Anuska,Anna Molly,Jovanaka,Jule,Beatris i mnogu drugi,Inaku na Natuska 85 mnogu i bea ubavi kolacite,gledam deka ostavila recept i jas ke se obidam utre da gi napravam.Golemo pozdravce do site ringerajki
13.12.2010, 00:03
nenicka
167
и јас недобив ништо од лотаријата ,мислам дека за уште 4 однас мозеше да се најде било шо сепак фалави и супер беше и позз
13.12.2010, 00:07
Beatris
3116
Нека си се радуваат дечињата на лотаријата, дружењето и кафе-муабетот заменија 100 лотарии, барем јас така се чувствувам
13.12.2010, 00:08
Viktori
5329
баш. мочковци важно имаше за децата
13.12.2010, 10:06
arh_diz
7198
Bravo devojki gi gledav slikite super ste si pominale. I jas bi sakala da prisustvuvam na nekoja sredba .Uste ednas bravo za organizatorot.Na slikite super ste site
а арх_диз ти дојди си во мк ќе организираме дружба по тој повод
13.12.2010, 10:26
tereza
784
Браво за дружбата,навистина прекрасни фотографии,многу среќни лица на едно место
13.12.2010, 10:51
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:
1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki
2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii
3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga
4. SOLUTION''''d- zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostamin,Brendot Infantino - baby program i Maisto detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA
5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi
6. kozmetika TEMOV 3113-151
7. frizersko studio GLAMUR 3113-811
8. frizerski salon BE YOU 2455-057
9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki
10. HIPP
11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887
12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti
13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849
14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi
Голема благодарност и од мене.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 13:32:21 >