за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Рингерајки, не се ни сомневав во вас дека убаво ќе се забавувате, кога сите сте позитивни фаци ! Сликите се прекрасни, мило ми е што ве имало во огромен број, само на сликите треба да пишите кој е кој. Некои ги познав, ама некои не
13.12.2010, 12:22
Olivia
1961
Martins mom jas mislam deka treba da dojdes da ne zapoznaes i ti prvo na slepo..pointeresno e...(ako ne nie doagame :)
13.12.2010, 12:25
ben10
319
bravo super druzba zalam sto nie ne dojdovme
13.12.2010, 13:08
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Imam eden predlog za 25 dekemvri,Skopje ni vleguva vo pretpraznicna euforija i sakam da napravime malku poinakvo druzenje. Германски колбаси, божикни колачи, пиво и варено вино од 25 декември ќе можат да се купат пред влезот на Градскиот трговски центар, каде што ќе бидат поставени девет мали дрвени куќички. Со тоа официјално ќе почне предвогодишната грозница во македонската метропола, годинава со европски шмек. Posle ova i taka e ladno za mnogu pod otvoreno zaedno so decinjata da odime vo Soravia vo igrotekata Dreamland kade sto ima odlicen personal kade ke gi zabavuva decinjata a nie na raat moabet bidejki ni ostanaa mnogu raboti nedoraceni .Ako ste za taa varijanta ajde da se dogovorime.Ili koj ima nekoj predlog neka kaze.
Супер идеја Јованка,јас сум за .Германски колбас и топло винце мх,мх,мх како на сред Минхен да сме
13.12.2010, 13:17
bliznaci29
77
ubava ideja Dremland e super za decinjata a i ke se slikaat so dedo mraz na plostad,a nie mamicki so vince ke se stoplime
13.12.2010, 19:44
lale
132
i jas sum za predlogot,epten ubava ideja i treba da ja izrealizirame.
13.12.2010, 21:10
Natasa981
955
navistina ubavo ste si pominale! bravo,sekoja cest za organizatorite!
13.12.2010, 21:17
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Imam eden predlog za 25 dekemvri,Skopje ni vleguva vo pretpraznicna euforija i sakam da napravime malku poinakvo druzenje. Германски колбаси, божикни колачи, пиво и варено вино од 25 декември ќе можат да се купат пред влезот на Градскиот трговски центар, каде што ќе бидат поставени девет мали дрвени куќички. Со тоа официјално ќе почне предвогодишната грозница во македонската метропола, годинава со европски шмек. Posle ova i taka e ladno za mnogu pod otvoreno zaedno so decinjata da odime vo Soravia vo igrotekata Dreamland kade sto ima odlicen personal kade ke gi zabavuva decinjata a nie na raat moabet bidejki ni ostanaa mnogu raboti nedoraceni .Ako ste za taa varijanta ajde da se dogovorime.Ili koj ima nekoj predlog neka kaze.
Супер идеја Јованка,јас сум за .Германски колбас и топло винце мх,мх,мх како на сред Минхен да сме
Се разбира дека и јас сум за!!!!!!!!!
13.12.2010, 21:48
Beatris
3116
Za, za, za [sm =bravo.gif] Da si go prodolzime muabetot
13.12.2010, 22:00
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Za, za, za [sm =bravo.gif] Da si go prodolzime muabetot
13.12.2010, 22:06
bliznaci29
77
hello curi sto pravite i muabetot za druzbata
13.12.2010, 22:08
Viktori
5329
се спремаме психички.
Еј жени, ова договоров е официјален така? По виното греано не сум, ама од тоа костените на жар мхм мхм мхм...
13.12.2010, 22:16
Gari68
192
Еве и ние да се јавиме со мало закаснување(лаптоп-от ни беше на доктор ),супер си поминавме на дружбата и навистина беше претесно да не собере сите присутни .Оваква средба до сега немало на РР и се надевам дека на секоја средба ќе бидеме се побројни.Се надевам и дека ринграјките следниот пат ќе си ги понесат своите сопрузи за јас и дедо Мраз да не бидеме осамени(не дека ни ни беше пријатно меѓу толку рингерајки ).Се обидувам да ги префрлам клипчињата на ФБ па ќе ве известам кога ќе бидат готови.
13.12.2010, 22:36
Maca25
7558
јас сум за, ама без Нина. Тешко дека низ тоа гужвата ќе се снајдам и уживам и направам било што со дете во раце. Башка на ладново не знам баш дали е за мали деца.
13.12.2010, 22:39
jovanka
1745
Bidejki ima raspolozenie za druzenje eve za 25 dekemvri spisok: 1.Jovanka so Simona i Matej 2.Beatris 3.Anna Molly 4.Olivia 5.виктори so Bobo i Jana 6.Natushka85 7.lale 8.bliznaci29 9.maca25 10.Nela so Nina
< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 23:33:17 >
13.12.2010, 22:48
Natuska85
3613
25ти е сабота како што видов...може 12.00 а?
13.12.2010, 22:58
Olivia
1961
Edvaj cekam.....mene mi odgovara bilo koe vreme ..vie organizirajte si se so decinjata...pa da ne im bide mnogu ladno a ubavo vika Maca25...
13.12.2010, 23:00
Viktori
5329
може, јас сум со деца. Моите се уличари, мака немаат. а и немам на кого да ги оставам А и греота ми е да ги оставам, а јас да идам на костени печени
13.12.2010, 23:07
bliznaci29
77
sekako za niv e dedo mraz ke pomrzneme malku pa posle vo igroteka i nie nema da mozeme da sedime dolgo nadvor jas licno za mene si kazuvam
13.12.2010, 23:19
bliznaci29
77
drugarka mi Nela so kerkickata Nina doaga stavete ja na spisok
13.12.2010, 23:24
jovanka
1745
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
може, јас сум со деца. Моите се уличари, мака немаат. а и немам на кого да ги оставам А и греота ми е да ги оставам, а јас да идам на костени печени
potpis
< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 23:25:09 >
13.12.2010, 23:42
jovanka
1745
Bidejki ima raspolozenie za druzenje eve za 25 dekemvri spisok: 1.Jovanka so Simona i Matej 2.Beatris 3.Anna Molly 4.Olivia 5.виктори so Bobo i Jana 6.Natushka85 7.lale 8.bliznaci29 9.maca25 10.Nela so Nina
13.12.2010, 23:44
Maca25
7558
јас мислев дека ќе биде покасно, односно навечер.. ако е околу 12 би дошла и јас со Нина.
13.12.2010, 23:47
jovanka
1745
Ova bese tvoja zelba Јас дефинитивно одам на Германската вечер. Само да не заборавам