за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
a kade se naoga igrotekava? igrotekata se naoga vo Kisela Voda potocno pomegu Stara Rampa i Cesma toa novata zgrada na Ilinden vo portokalovo-bela boja ili karsi Fikom zgradite potocno do starata fabrika za sapuni Cvetan Dimov.Koga ke od Centar zgradata doaga od leva strana no za vlez vo zgradata za da ne pravite soobrakaen prekrsok se vleguva od samata glavna ulica koga ke dojdete do kluckata cesma kade se deli patot za srednoto ekonomsko uciliste Boris Kidric i patot za Dracevo toa e 200m. od koga ke ja zabelezite zgradata kade se naoga igrotekata ima i golema reklama tuka vrtite levo pa potoa povtorno levo i doagate do parkingot na zgradata.
Da, dobro za taa mislev
06.12.2010, 19:17
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Како нема кој да организира во Битола?! Има, има, само се бараат дружељубиви рингерајки Јас неколкупати дадов иницијатива да се видиме со неколку сограѓанки, ама...беа зафатени Ти ако си за дружба, слободно кажи...ќе се организираме
a нема кој да те џитне бе??? :( хммм а можеби нареден пат можеме да се организираме за во Прилеп или Битола па и да се прошетаме? Од сабајле до вечер! Јас сум одма за во тој список!
(АнаМоли, читај и организирај. Супер ми е идејава ама зазими )
< Поракaта ја уредил виктори -- 6.12.2010 20:33:38 >
06.12.2010, 22:10
mimicka
183
Stave te me mene na spisok. Bas bi sakala da dojdam i da se podruzime zaedno so nasite decinja
06.12.2010, 22:24
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Маца, организатори сме јас и Јованка, и нормално, Јуле се знае
Оваа дружба и Веселиот Дедо Мраз е по заслуга на Аннамоллу и Јованка, јас сум само морална поддршка . Со душа чекам недела...
06.12.2010, 22:27
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Како нема кој да организира во Битола?! Има, има, само се бараат дружељубиви рингерајки Јас неколкупати дадов иницијатива да се видиме со неколку сограѓанки, ама...беа зафатени Ти ако си за дружба, слободно кажи...ќе се организираме
a нема кој да те џитне бе??? :( хммм а можеби нареден пат можеме да се организираме за во Прилеп или Битола па и да се прошетаме? Од сабајле до вечер! Јас сум одма за во тој список!
(АнаМоли, читај и организирај. Супер ми е идејава ама зазими )
Генијална идеја Виктори Треба вие скопјанките да си направите една екскурзија до Битола на чист воздух малце Зимите овде се толку убави, да осетите што е зима Инаку мене нема кој да ме џитне до Ск
06.12.2010, 23:06
jovanka
1745
Goooooooolem pozdrav do rr!Uste nekoj den i se gledame!
06.12.2010, 23:09
jovanka
1745
Треба вие скопјанките да си направите една екскурзија до Битола на чист воздух малце Зимите овде се толку убави, да осетите што е зима
Ke bide i toa ne samo Bitola ke imame patuvacki karavan niz nasata preubava Makedonija 2011!
06.12.2010, 23:10
Maca25
7558
Што би било убаво да се изнашетаме по Македонијава и да ги послетиме рингерајки во другите градови. И јас сум одма за!
06.12.2010, 23:11
lale
132
Edvaj cekam da dojde nedela i da ve zapoznaam site vas pozitivni rr.Pozdravce i dobra nok!
06.12.2010, 23:14
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Треба вие скопјанките да си направите една екскурзија до Битола на чист воздух малце Зимите овде се толку убави, да осетите што е зима
Ke bide i toa ne samo Bitola ke imame patuvacki karavan niz nasata preubava Makedonija 2011!
POTPIS !!!
06.12.2010, 23:23
Viktori
5329
Апсолутно те поддржувам, Јованка! Уште автобус еден ни фали и ништо друго!!! Волја има гледам, тоа е најважно
07.12.2010, 09:55
AnnaMolly RR
6409
Уф, колку би скала една турнеја низ нашава преубава Македонија! Ќе се организира и тоа следната година. Еве јас уште од сега ќе почнам да планирам.
07.12.2010, 10:18
nadica
4381
ајде уште неколку дена до оваа дружба се радувам како мало дете инаку можеби со нас ќе дојде и мојата кумашинка со синчето
07.12.2010, 11:17
AnnaMolly RR
6409
Нека дојде кој сака! Еве и братучетка ми овој пат јас ќе ја земам.
07.12.2010, 11:34
majka 79
836
Уф, колку би скала една турнеја низ нашава преубава Македонија! Ќе се организира и тоа следната година. Еве јас уште од сега ќе почнам да планирам.
07.12.2010, 13:36
Natuska85
3613
Ајдееее Дедо Мраз тргнал од Лапонија за на време да биде во недела во Мечос.Еве гоооооо
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 7.12.2010 13:38:07 >
07.12.2010, 13:44
Beatris
3116
Edvaj cekam da dojde nedela Dedo Mraz neka pobrza da ni stigne na vreme na druzbata
07.12.2010, 15:49
Julie1
2354
Поздрав до Дедо Мраз, покрај подароците нека ни донесе и насмевки и убаво расположение во недела.
07.12.2010, 16:04
Natuska85
3613
Расположението сигурно ќе биде на ниво
07.12.2010, 16:05
agnes77
1959
Испратам поздрави до Дедо Мраз и до сите РР децата и мамички, ви посакувам убава дружба
07.12.2010, 20:17
jovanka
1745
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
Испратам поздрави до Дедо Мраз и до сите РР децата и мамички, ви посакувам убава дружба
Ah koga bi mozela Dedo Mraz da go ispratam kaj tebe so .Ti vetuvam koga ke ne prasa nasiot mil Dedo Mraz za koja zelba bi sakale da ni ja ostvari tvojata zelba od se srce ke mu ja kazeme site rr !
07.12.2010, 20:21
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
Ah koga bi mozela Dedo Mraz da go ispratam kaj tebe so .Ti vetuvam koga ke ne prasa nasiot mil Dedo Mraz za koja zelba bi sakale da ni ja ostvari tvojata zelba od se srce ke mu ja kazeme site rr !
potpis
07.12.2010, 20:33
agnes77
1959
фала
не знам толку многу зворови да ви кажам моја благодарност за убави зборови
08.12.2010, 01:26
suzeto
1297
ajde naleto dojdete vo struga
08.12.2010, 03:18
jovanka
1745
1. AnnaMolly 2. Jovanka 3. Natuska85 4. Џесика 5. Анушка со Мила 6. Dedo Mraz 7. Nade 8. Beatris 9. sone 10. denim со Мила 11. baby mama 12. maca25 и Нина 13. Gari68, betpet и Теодоричка 14. виктори 15. gvenda 16. Ивана, сестра на AnnaMolly 17. неничка 18. etiopija 19. oliva 20. mami2 21. Julie 22. Tanja so Filip 23.Sandra 83 24. cevlice и Алексеј 25. Blue Glow и Ива 26. Емине и Амар 27. Јована (другарка и на Нина) и мама Бети 28.Надица со мамичка и Дедо Мразuser posted image 29. Мими 30 sandravlae 31.amelbebe 32.lale so Jovana 33.vesna so Marko 34.joke so Jovan 35.nataly_13215 so Gorazd 36. mimicka и Илија 37. снежица и Виктор и Бојан 38.Gabi so Nikola i Jovana