за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
06.12.2010, 11:18
Viktori
5329
јас погрешно ја разбрав рубриката. Супер што сите можат да пишуваат! И Мартинс мам, ти си на ред!
06.12.2010, 11:31
baby mama
679
Preubavo i iskreno napisano, bravo Pepelaska!
06.12.2010, 11:31
Martins mom
3342
Виктори, знам дека ти ја обожаваш мојата литература Имам идеја, ама немам време, првата луфта и обавезно ќе го напишам тоа што ми е у глава
06.12.2010, 11:59
jovanka
1745
Odlicno napisano Pepelaska.
06.12.2010, 13:54
Pepelaska *
3820
Ви благодарам на сите!!! Благодарам и на Палешка што го објави извадокот од мојата душа !!!
06.12.2010, 13:59
Палешка РР
7505
Нема зошто да ми се заблагодаруваш Пепелашка. Рингераја постои заради сите Вас, заради нас, корисниците. Најубави се приказните и чувствата на мајките, поубави од секаков друг текст! И понатаму очекуваме Ваши текстови, како во породилните приказни, така и во дневникот на мама.
06.12.2010, 14:35
Pepelaska *
3820
Од мене ќе има уште се надевам, ги чекаме и другите мамички
06.12.2010, 15:34
majka 79
836
ajde paleska, so netrpenie go cekam tvojot tekst. vo porodilnite prikazni , ti mi bese favorit.
06.12.2010, 15:37
AnnaMolly RR
6409
Браво, Пепелашка! Браво за твојата храброст и решителност. Во еден здив го прочитав твојот текст и искрено ме допре.
И мене ми е во план да пишам, ама искрено, чекав некој да го скрши мразот.
06.12.2010, 15:51
Beatris
3116
Ајде АнаМоли, остави не и ти без здив
06.12.2010, 15:53
arh_diz
7198
Bravo pepelaska super napisano
06.12.2010, 16:09
srcuski
22
Deneska koga go procitav po neznam koj pat,navistina me trogna so sodrzinata. ti se voshituvam. se najgolema radost na sekoj roditel uste koga ke go vidis za prv pat, svakas deka poveke vo zivotot ne si sam,deka od toj moment imas edno prekrasno za koe bi dal se na ovoj svet.
10.12.2010, 09:37
Палешка РР
7505
И Ана Моли го отвори своето срце за сите Рингерајки КЛИК
10.12.2010, 09:40
Beatris
3116
Женски го прочитавте ли Дневникот на АнаМоли? Браво АнаМоли, си ни пренела прекрасна емоција Немам зборови......... Преубаво
10.12.2010, 09:57
jovanka
1745
Не ми треба ништо на овој свет, ни пари, ни злато. Го имам најголемото богатство. Моето злато е највредно од се'. Секој милиметар од неговото тело вреди колку сто планини злато. Секоја негова насмевка вреди повеќе од сето богатство на светов. Јас сум најбогата на цел свет. Секое утро се будам и гледам две очиња како мирно ме следат. Тоа се моите два сини дијаманти. Рачињата неуморно ги испружува кон мене и мрда со прстињата за да ме допре. Тоа се моите десет прачки злато. Како бисерна школка го отвора устето како да сака да ја бакне мама. Неговата бела и нежна кожа е понежна од најскапиот сатен. Кога мама го држи во раце, на себе носи дијаманти, злато и бисери. Cestitki do Anna Molly sto ja spodeli ovaa prikazna so rr.Prekrasno napisano!
10.12.2010, 10:09
majka 79
836
"Еден мој сон се исполни. Мојот најголем сон. Мојот прв син. Ама постојано сонувам уште два сона и ќе кажам дека повеќе ништо не ми треба кога ќе ми се исполнат и тие – една ќерка и уште еден син."
anna molly, ti posakuvam od se srce da ti se ispolnat site sni. prekrasna si.
10.12.2010, 10:23
Natuska85
3613
Ана Моли едно големо .Толку емоции склопени во еден текст,колку само се разнежнив да знаеш.Едвај го чекам и јас моето најсаканооооо
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 10.12.2010 10:24:56 >
10.12.2010, 10:40
Pepelaska *
3820
Прекрасно АнаМоли, ти посакувам да ти се остварат и дргите две желби а сигурна сум дека така ќе биде!!!!
10.12.2010, 14:30
Nade
185
bravo mamichki, nema nishto poubavo i poiskreno od majchinata dusha ispolneta so ljubov
10.12.2010, 14:39
lukas
2148
annamoly se naeziv cela od odbranite zborovi,bravo,i ti posakuvam da ti se ispolnat tie dva sona,mnogu ubavo napisano od srce od dusa...
10.12.2010, 14:56
mamicka_26
280
annamoly нема ништо да искоментирам зошто ме остави без текст, немам зборови само ке кажам едно огромноо БРАВОООО Секоја чест!!!!
10.12.2010, 16:34
Snowhite RR
5042
Но комент
10.12.2010, 20:18
AnnaMolly RR
6409
Фала ви од се срце, вие сте ми најголема поддршка!
15.12.2010, 13:39
Anushka
1392
AнаМоли , Пепелашка воодушевена сум од вашиот стил, од вашите емоции. Илјада пати фала што ете и вие, ги делите вашите страници од Дневникот со сите нас! Среќна сум што сме една на друга мотив за толку убави работи! Ајде Мартинс мам, чекаме на тебе!