за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ви благодарам, ми требаше да се испразнам _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
nemam zborovi
ЈАС еве сега стигнав стврно е преубаво
што ве нема во оваа рубрика ајде да се разнежниме малку отворете си ги душите < Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.2.2011 0:58:07 > _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Имаме нов лист во Дневникот на мама, браво за Пепелашка, многу емотивно напишано _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Браво Пепелашка
Lele Pepelaska me rasplaka od neznost Potpolno isto se custvuvam i jas so moeto sonce! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
браво пепелашка! мислам дека во твојата приказна многу од нас се пронајдоа. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
за Пепелашка,прекрасно напишано _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
_____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Odlicno Pepelaska
Bravos za za Pepelaska, prekrasno napisano...i od dusa
Bravo Pepelaska _____________________________Биди тоа што си
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива