cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Предности и мани на цуцлата

clock-img

20.07.2015, 13:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: gina

sakav da ve prasam dali im davate lazacki cucli jas dva dena mu stavav koga placese mnogu pa sega ne mu ja stavam mi e strav pa posle gradata da ne si ja misli lazacka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful RR

Лажливки не му давај од одма, бар нека почне малку подобро да цица. Почекај некоја недела. Моиве прво нејќеа, па откога им купивме друг вид цуцли, ги прифатија и дури почнаа подобро да цицаат, изгледа им се извежба рефлексот за цицање. Сега им давам секогаш кога ќе посакаат и веќе секој си има омилена цуцла user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla

За лажливка, јас сум против, не сме користеле, ама знам дека препорачуваат по 6 недели, додека се регулира млекцето.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

20.07.2015, 19:32

clock-img

gina

pencil-img

1152

pa sinoka jas pak mi staviv lazacka posle cicanje mozebi zgresiv mm denes pak mu stavi

clock-img

17.09.2015, 11:27

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Користев и за М а и сега и К си ја сака. За М и купивме некаде после 3 недели, демек да го совлада прво рефлексот за цицање, а за К уште одма пошто и во болница му даваа - што ме зачуди. Не ја користиме многу, ама кога има грчеви најмногу го смирува кај мене на меше кога ќе го легнам и му давам цуцле, и така одма се смирува.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img