за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
sakav da ve prasam dali im davate lazacki cucli jas dva dena mu stavav koga placese mnogu pa sega ne mu ja stavam mi e strav pa posle gradata da ne si ja misli lazacka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful RR
Лажливки не му давај од одма, бар нека почне малку подобро да цица. Почекај некоја недела. Моиве прво нејќеа, па откога им купивме друг вид цуцли, ги прифатија и дури почнаа подобро да цицаат, изгледа им се извежба рефлексот за цицање. Сега им давам секогаш кога ќе посакаат и веќе секој си има омилена цуцла
ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla
За лажливка, јас сум против, не сме користеле, ама знам дека препорачуваат по 6 недели, додека се регулира млекцето.
20.07.2015, 19:32
gina
1152
pa sinoka jas pak mi staviv lazacka posle cicanje mozebi zgresiv mm denes pak mu stavi
17.09.2015, 11:27
Felly RR
7977
Користев и за М а и сега и К си ја сака. За М и купивме некаде после 3 недели, демек да го совлада прво рефлексот за цицање, а за К уште одма пошто и во болница му даваа - што ме зачуди. Не ја користиме многу, ама кога има грчеви најмногу го смирува кај мене на меше кога ќе го легнам и му давам цуцле, и така одма се смирува.