за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
< Поракaта ја уредил Twins -- 4.12.2010 21:38:01 >
04.12.2010, 21:36
Twins
1228
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
svetilki sareni se palat i gasat , nokta e bela snegot pokriva se , snegulki snezat nosat godina nova ajde deli gi podarocite.
Baknez za mama, baknez za tato, lule za dedo , za baba cvet
zvezdite se moji, a sanka za bato i ljubov za celiot svet
ref: elkata moja visoko stoji, srede soba ,srede cel svet, na nea poraki vo iljada boji i ljubov za celiot svet
Ovaa eNovogodisna pesnaod pred mnogu godini od Olivera Lazarevska i Djoksi
< Поракaта ја уредил Twins -- 4.12.2010 21:37:30 >
05.12.2010, 18:29
Maca25
7558
Оваа последнава ја знам! супер е! прееска си пеевме со Нина! Но кај нас секое наше караоке завршува со Happy birthday - омилената песна на Нина кој она сама ја пее ( јас пеам само Happy, а она се понатаму, и си измислува имиња на крајот - на кого му пеела).
05.12.2010, 18:37
Julie1
2354
Еве уште една Новогодишна од златно славејче: КЛИК
13.12.2010, 17:02
Vkorg
1
Novata godina sega sto ni ide dragi drugarcinja vesela da bide.
Bodri da rasteme veseli i zdravi segde na zemjata mirot da se slavi.
14.12.2010, 11:25
Twins
1228
Ѕунат ѕунат снегулки, сегде покрив бел дење ноќе патувам минам светот цел
Дедо Мраз , Дедо Мраз иде Дедо Мраз
Подајте си рачиња оро вито в час дружно да запееме деца на цел глас
Дедо Мраз , Дедо Мраз иде Дедо Мраз
Носам вреќа играчки нежност, љубов, цвет здрави да ми растете деца од цел свет
Дедо Мраз , Дедо Мраз дојде Дедо Мраз
14.12.2010, 12:39
Twins
1228
еве уште една _______________________
Слушајте деца и дечиња играчки кукли и мечиња Јанковци, Зорки и Елени да сте крај елки зелени
Полноќ кога точно бие никој никој никој никој да не спие тогаш во нашата родина влегува Новата година Новата нова годинааа
Весели песни да пееме радосни да се смееме сите зберете се елате добрини да си пожелате.
Полноќ кога точно бие никој никој никој никој да не спие тогаш во нашата родина влегува Новата година Новата нова годинааа
14.12.2010, 12:42
Twins
1228
и уште оваа и толку _____________ На санка брза бела еве деца идам чекајте Марија, Миле Елена, Влатко и Лиле
Донеси годино нова игри и весели песни децат сегде да бидат птици полетани лесни
14.12.2010, 13:41
srcuski
22
SREDE SOBA VISOKO ELKATA NI STOI,I JA KRASAT IGRACKI VO ILJADA BOI.
ELKO, ELKO, PORASNI USTE DVE TRI PEDI ZA DA MOZE DEDO MRAZ DAROVI DA REDI.
TUKA E IGRACKATA VCERA STO JA SONIV MNOGU,MNOGU BONBONI MNOGU LAMPIONI.
ELKO ELKO PORASNI USTE DVE TRI PEDI ZA DA MOZE DEDO MRAZ DAROVI DA REDI.
16.12.2010, 22:50
danced
101
Новогодишна здравица Ајде, за многу години со јариња, со јагниња со дечиња во куќите со бериќет низ полето. Кај се крми, да се плоди, кај се ора, да се роди, по полето виножито по планиње мед и млеко. Исчекале и в година Порадосни повесели.
16.12.2010, 22:54
danced
101
Збирајте се дечиња сред село на грејачка оган да си палиме за да се згрееме оти после ќе идеме Коледе да викаме, костени да збираме, за Бадник да вареме Божик да го чекаме и прасе да јадеме