cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Стерилизатор

clock-img

26.08.2011, 11:43

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Andrea S ti pisav pp;-)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AndreaS

Jas prodavam Chicco sterilizator, ako si zainteresirana pisi mi pp pa ke se cueme.

clock-img

26.08.2011, 17:54

clock-img

AndreaS

pencil-img

32

Annet, твојата порака уште ја немам добиено, не знам дали ти ја доби мојата. Најдобро пиши ми на pspest@gmail.com и дај ми таму мобилен да се чуеме.

clock-img

04.08.2014, 10:53

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Ајде мамички да ја активираме темата....

Искуства од стерилизатори...Задоволни да не???

Разликата која е мегу тој за во микробранова и на струја....има некоја разлика или принцип на работа....

clock-img

04.08.2014, 12:41

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Мене ми донесоа подарок стерилизатор за во микро. Го користев неколку недели и ми се стопи во микро :)))))))))
Го пуштав секогаш на иста програма, како што беше во упатството и ете така си се стопи.
Оттогаш не ни купив друг, шишињата си ги миев обично со врела вода и сјај, а чат-пат ги вриев, ама да речеме еднаш неделно :)

Live and let live

clock-img

18.09.2014, 16:51

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Јас немам стерилизатор и не запнував за да купиме, зошто знам дека цуцли и шишиња со вруќа вода си се стерилизираат,... не ми е нешто мн практична работа а и еве малата за жива глава несака да фати цуцла, па добро што не купив, немаше да ми треба и џабе фрлени пари ќе беа...

clock-img

18.09.2014, 22:45

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Jas si kupiv sterilizator za vo mikro eve skoro 1 mesec go koristam nekolku pati vo den...i mislam deka podobra rabota od ko se rodeni decata si nemam kupeno user posted image stavas za 5min gotovi cucli sisinja.. e sega tie sto se samo na doenje ne im treba bas, ama za vaka kako mene so AD e carska rabota

clock-img

19.09.2014, 08:57

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Се согласувам натали, ако бебето е исклучиво на АД, или па како тебе вака - со две, тогаш стварно е потребен, а инаку што вика дилина - ако шишенце се користи еднаш-два пати во денот за чајче само и сл, не е тешко да се изврие во вода. Ние бевме во втората варијанта па затоа и немавме стерилизатор.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img