за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 отворила зулу и алфа тв ама ништа, нема слика I kaj mene isto
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 отворила зулу и алфа тв ама ништа, нема слика
Nisto nitu edna tv nemozma da gledam na zulu. Ke ni kazat se nadevam koga treba da se javuvame , tuka se Lukas Beatris Natasa _____________________________Биди тоа што си
ок, чекамо да се јавиме
ke vi kazeme ne se sekirajte! ako sakate preku skajp da vi pustam. _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Па пуштија друга рубрика Познатите и сообраќајот А сега требаше да биде Јулие Ај да видиме после ова..... _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
i jas se cudam se si mislev sega ke e a ova poznatite vo soobrakajot _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Да еве кај и да е ќе почнат,ќе ви кажеме кога да вртите _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
ou na zenata ne i vrodeno da vozi ne kudat. ,80%od zenite ne znaele da vozat koprov kazuva! _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
еве ме и мене чекам да почне емисијата _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Еве почнуваааа...... _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Почнаааа, _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Ајде вртете _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
kafe dilema,pocna julijana ja gledam _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
баш ми је жао да не могу да видим на зилу пишите жени што има
Јованка ја нема,само јуле е _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Julie jeeeeeeee...ajde ...juhuuu _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
jas vrtam _____________________________Биди тоа што си
Ете ја Јованка на телефон _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
јованка збори сеа по телефон,неможела да стигне ради невремето _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
sega momentalno e jovanka na tel. julie e super!!!! _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ете ја Јованка на телефон
Moze da vrtis arh_diz...jovanka e uste na linija ama moze da pocnes da vrtis..pozz _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Ајде женски вртетееее _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
mozite sega da zvonite ne e poveke jovanka na tel. _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Eeve i jas ja gledam, samo sto pocna emisijata _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива