за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
може да вртиш арх_диз сега е слободно _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
koja prva dobije linija nek prenese pozdrave od site nas ok
i zafateno _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
vrtam se zafateno _____________________________Биди тоа што си
kolku e slatka julie!!!! vrtete zenski ajde!!! _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Јованка беше супер _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Луѓе не се добива Ккао е кај вас? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
i Jas vrtam i zafateno..mislam nekoj veke ceka na linija!!!! za Julie i Jovanka _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
non stop zauzeto, ne razbiram
ЈУлеее < Поракaта ја уредил Natuska85 -- 16.12.2010 8:32:28 > _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
и кај мене се зафатено еве имаме гледач барбара _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Paleska e na linija jeeeee...bravo _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
He he eve ja Paleska na telefon _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 non stop zauzeto, ne razbiram
ovaa voditelkava za rucek zborese??? Pa ne videla deka imame tema Rucek, deka imamae kafebar, ako e problem i kujna ke otvoram _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Mozebi e gladna _____________________________Биди тоа што си
На линија е надицаааааа _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
надица на ТВ се претстави со име, се збунив тотално. Која е сеа таа М***....? си помислив < Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 8:40:23 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
надица се јави _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Браво за надица Луѓе јас никако не можам да добијам _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ni jas, vrtam postojano otkoga rekovte _____________________________Биди тоа што си
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz ni jas, vrtam postojano otkoga rekovte
Палешка снимиш емисијата, не работа зулу (каже да само во странство денес не работа)
неможам да добијам _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива