за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ne e fer ne te slusnav martins mom lukas bas togas stana mozi te slusnav ama neznaev deka si ti!!!sakam snimka!!!
Ја познав по минималниот штипско-битолски нагласок
16.12.2010, 08:59
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка
Bravo za Mario
Марио снимаше
Марио БРАВО
16.12.2010, 09:01
jovanka
1745
Licno jas po glasot gi pocustvuvav nalivot na emocii koi dopiraa do mene koga zboruvav za rr bev presrekna sto se vkluciv vo emisijata.
16.12.2010, 09:02
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
ne e fer ne te slusnav martins mom lukas bas togas stana mozi te slusnav ama neznaev deka si ti!!!sakam snimka!!!
Ја познав по минималниот штипско-битолски нагласок
А толку се трудам да зборам ко што треба мислам без дијалекти Ма какво ливче...со Мартин во раце Јас така се’ на брзина сакам да кажам, се’ што ми лежи на ум
16.12.2010, 09:02
agnes77
1959
честитки за сите које се јавиле во емисија и нормално за Јуле која бев тамо, сега само да добијем снимка и то ми је најдобар подарок за роден ден
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 16.12.2010 9:03:52 >
16.12.2010, 09:12
Maca25
7558
Браво Јуле!!! Супер беше! Добро што си успеала да стигнеш на невремево. Супер беа и сите кои успеаа да се јават! Мислам дека ја претсавивме РР во вистинското светло - семејна и пријатна социјална мрежа. Мислам дека со јавувањето се покажа колку е силна нашата заедница и дека ние навистина сме едно големо семејство.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 16.12.2010 9:13:17 >
16.12.2010, 09:15
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Палешка, Јованка, Надица, Мартинс мам (??), Арх_диз... се наежив кога им ги слушнав гласовите...
РР, најискрено ве сакам. Ми измамивте солзи радосници кога ве слушав...
истото ми се случи и мене!
16.12.2010, 09:16
Viktori
5329
А толку се трудам да зборам ко што требаuser posted image
Мартинс мам, ќе ти ја мавнам една! Дијалектите се богатство. Баба ми по татко е галичанка, а јас висам на онаа страна на фејсбук за Галичник, оти пишуваат на дијалекти и вежбам. Баба ми е дојдена во Скопје уште пред 2ра светска војна, заради дедо ми и никогаш не зборела Галичански, а ја би и пасош да земам ако има Галички, ко Вевчански
16.12.2010, 09:25
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Denes dokazavme kolku sme vistinsko,mokno sploteno semejstvo Bravo za Julie sto dostojno ja predstavi nasata rr a za Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz koi so svoite javuvanja uste ednas potvrdija za moknata viruelna semejna zaednica koja ja ima rr.
Bravo za Julie, Jovanka, Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz, nikogas vo utrinskiov kafe muabet nemalo tolku javuvanja, sekoj den gledam pred da odam na rabota. Uste ednas se potvrduva kolku e golema nasta rr
16.12.2010, 09:25
Martins mom
3342
Ако дијалектите се богатство, јас сум милионер 10 години живеев во Кочани, па се преселив во Штип, за да сега бидам во Битола...и кој знае уште на кој крај ќе појдам Пасоши полна торба Инаку дури траеше емисијата со сите можни играчки го залажував Мартин да ќути, тој не-пак урлаше и на крај дури зборев го шетав низ соби во едната рака, а со другата телефонот го држев...Абе лудници
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 16.12.2010 9:26:50 >
16.12.2010, 09:29
Палешка РР
7505
Марио ќе ја среди снимката кога ќе се врати од училиште и до вечер ќе ја гледаме
16.12.2010, 09:31
Maca25
7558
мартинс мам супер беше...сите бевте. колку ми беше мило што ви ги слушнав гласовите!!!
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! се изнасмеав
16.12.2010, 09:32
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Марио ќе ја среди снимката кога ќе се врати од училиште и до вечер ќе ја гледаме
за Марио
16.12.2010, 09:33
arh_diz
7198
Jas neznaev sto da kazam , nemozev da gledam
16.12.2010, 09:36
Maca25
7558
нема врска арх_диз, ти битно од далеку далеку се јави и си го кажа своето искуство. А на водителкава ко да и се правеа општи муабети повеќе..
16.12.2010, 09:36
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
мартинс мам супер беше...сите бевте. колку ми беше мило што ви ги слушнав гласовите!!!
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! се изнасмеав
Па да бе, се запна кој бил најладен град у МК, не, Берово, не Битола... ја оптегна... и ја се изнасмеав
16.12.2010, 09:39
Viktori
5329
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! user posted image се изнасмеавuser posted image user posted image user posted image
Требаше да и кажеш: Офтопик сте! Ај назад на тема Да се знае кој е модератор и на РР и во емисија за РР
16.12.2010, 09:40
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! user posted image се изнасмеавuser posted image user posted image user posted image
Требаше да и кажеш: Офтопик сте! Ај назад на тема Да се знае кој е модератор и на РР и во емисија за РР
Најбоља беше водителкава кога рече "A вие сте ги информирале вашите членови за гостувањево" Не и е јасно засшто им се прегреаа линиите, никогаш никој не се јавува во таа рубрика
16.12.2010, 09:44
arh_diz
7198
Normalna rabota e sme informirani , sto trebalo Julie da se sokrie da nekaze nisto.Togas ke i rekla voditelkata ne ste gi informirale
16.12.2010, 09:44
nadica
4381
и мм сакаше да и се јави за да и каже што всушност е тема на емисијата дека не е временска прогноза ама неможеше да фати врска
< Поракaта ја уредил nadica -- 16.12.2010 9:45:37 >
16.12.2010, 09:45
Viktori
5329
А Јуле кај е уствари? ЈУЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! Јави сеееее!!!
16.12.2010, 09:47
Beatris
3116
Како ми личеше, сакаа да изведат да не се збори стриктно за рр, туку општо за социјални мрежи за да не испадне реклама, затоа вртеше она околу на околу. Ама џабе
16.12.2010, 09:47
Maca25
7558
Јуле може уште не е стигната на работа од ова снежново невреме.
16.12.2010, 09:49
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
А Јуле кај е уствари? ЈУЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! Јави сеееее!!!
Јуле додека стигне сега по снегов..... се е блокирано, коливе се движат со 5 на саат по улициве
16.12.2010, 09:49
mami2
417
Девојки прекрасни бевте сите, со нагласок, трема се беше супер, па не сте професионални водителки, па и пола од таквите ги бива помалку од вас
Ако она со бабите е вистина мислам дека ќе се отпишам од вас, па мене рр ми е бегство од се...