за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
16.12.2010, 09:53
Maca25
7558
иамше прашање дали имаме баби и дедовци на форумот...
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 16.12.2010 9:54:06 >
16.12.2010, 09:58
mami2
417
Јуле кажа дека во план е проект за активно вклучување на описменетите, бррр
16.12.2010, 10:04
Viktori
5329
Хммм Јуле да не планира форумов рингераја-геријатрија да се вика се сомневам дека некоја снаа ќе остане на форумов ако дојдат бабите
Си имаме ние една баба, амелбебе. И доста ни е. Фала, пријатно
16.12.2010, 10:06
Палешка РР
7505
Што убаво така ќе имаме можност да влијаеме на тоа нашите ќерки да имаат подобри свекрви
16.12.2010, 10:10
Maca25
7558
јас сум за тоа бабите да ги чуваат малце внуците место да седат на компјутер. замислете каква тепачка би било меѓу снаата и бабата за компјутерот?!?!
16.12.2010, 10:21
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! се изнасмеав
Така де Жената ми бистри политики за времето, што има за времето да збориме, факт е дека низ цела држава е ладно. Јас се јавив да си кажам што имам за РР, а плус тоа на штрек бев дека во секој момент во муабетот ќе ни се вмеша Мартин, па ќе настане хаос Ама умен ми беше тој на мајка Затоа и реков на тетката „Да се навратиме на муабетот“
16.12.2010, 10:21
Julie1
2354
Охо колку страни напишани, да прочитам се што е пишувано . Се збунија во алфа што се случува, водителкава ќе ја завршува емисијата и слушам од режија викаат не не првпат имаме од странство да се јави некој не не пуштете го во емисија Пред да почне емисијата неколку пати беше потенцирано колку што може општо да зборувам, но јавувањата на гледачите не беа ограничени, сепак требаше од искуство на користење на одредена социјална мрежа да се зборува. Јас додека слушав како се јавувате само се смеев и само малку ми фалеше навистина да се расплачам од радост, еден тон измешани чувства се радував што чув гласови од Рингерајки...
А ова со бабиве не се плашете морав да не дискриминирам не ги сакаме старите луѓе сепак оние баби што ќе ни се придружат ќе поминат еден режим на школа како да бидат добри свекрви и баби
Уште еднаш благодарам за јавувањата, малку фалеше да задоцнам и да не оди емисијата но знаев колку чекаат да се јават да гледаат и 1 минута пред почеток улетав во студио, уште имав снег на чизмите Јованка за жал не успеа да стигне поради времето, но успеа на време да се јави и исто како да беше во студио а и да беше немаше да има време да зборува од јавувања.... ВЕ САКАААААААМ мили мои .............денов е посебен.... Навистина сме моќно семејство.
И ајде да прочитам сега што се има пишувано и ќе пишам пак...
< Поракaта ја уредил Julie -- 16.12.2010 10:25:39 >
16.12.2010, 10:28
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
А ова со бабиве не се плашете морав да не дискриминирам не ги сакаме старите луѓе сепак оние баби што ќе ни се придружат ќе поминат еден режим на школа како да бидат добри свекрви и баби
баби да ама кога ние ќе станеме баби се додека сме мајки бабите не ни се неопходни на рр
16.12.2010, 10:30
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
баби да ама кога ние ќе станеме баби се додека сме мајки бабите не ни се неопходни на рр
Затоа кажав во иднина
16.12.2010, 13:48
Natuska85
3613
Се збунија во алфа што се случува, водителкава ќе ја завршува емисијата и слушам од режија викаат не не првпат имаме од странство да се јави некој не не пуштете го во емисија
Јуле огромно за тебе,ја претставивте рр во вистинско светло.Големо здружено семејство сме ние . А за погоре цитираното којзнае денес каква радост е во алфа тв во странство ги следат и им се јавуваат во емисија,а не знаат дека ние тука на рр имавме пренос во живо за тоа што се дешава на алфа тв
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 16.12.2010 13:49:41 >
16.12.2010, 14:04
Beatris
3116
Каков ни беше преносот топ Јас од сабајле си сварив кафе, компјутеров пред мене, телевизорот спремен на алфа, си ги земав во дневна алишта за на работа, шминки се за да се спремам, и се комплет правев одеднаш, а во меѓувреме телефонот ми беше на лаудспикер на ридајл, значи општа лудница по дома
Ама вредеше за се, прекрасно се претстави нашата рр.
16.12.2010, 15:12
mila mama
1616
Bravo bravo bravo za site RR-ki!
Za zal i jas ne mozev da gledam na Zulu, ajde uplodirajte video ve molam. E zaradi ova mi nedostasuva nekogas da sum vo MK
16.12.2010, 15:27
Maca25
7558
мила мама не се секирај, Палешка снимаше. Ќе има и видео!
16.12.2010, 15:39
Палешка РР
7505
Јас гледав и се јавив од работа, се заклучив во канцеларија Web Max Tv има многу подобар пренос од Zulu
16.12.2010, 15:59
Pepelaska *
3820
Супер бевте сите Палешка како песна да пееше не можев убаво да ја слушнам од Мартин кој тогаш стана и почна да вика нешто ја заслушав подадена рака и.т.н и Надица Мартинс мам Арх диз надица сите. Јуле многу си слатка и мила имаш фаца која би измамила насмевка на секое детенце. Јас не успеав да се јавам телефонот се расипа од снегов, а од моб не ми текна за жал
16.12.2010, 16:08
mila mama
1616
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
мила мама не се секирај, Палешка снимаше. Ќе има и видео!
Jeeeeeeeeeee!
16.12.2010, 16:10
mila mama
1616
Web Max Tv има многу подобар пренос од Zulu
Fala za infoto Paleska! Sea ke go vidam so e toa
16.12.2010, 16:12
mila mama
1616
Fala za infoto Paleska! Sea ke go vidam so e toa user posted image
Пристапот до оваа страница е овозможен само за посетители од Р. Македонија
16.12.2010, 17:15
bliznaci29
77
Браво Јуле прекрасна личност немам зборови...продолжи и понатаму така вистинска реална личност во право време
16.12.2010, 17:30
agnes77
1959
Навистина сме моќно семејство.
16.12.2010, 18:12
Olivia
1961
Jas ne uspeav da napisam do sega edno golemo Bravo za Julie i za celoto semejsvo na RR, morav da izlezam od doma pred krajot na samata emisija i samo sto vlegov vo kola dobiv signal se javiv ama za zal bese odjavuvanjeto na emisijata...
16.12.2010, 20:05
Contesa
19
Cestitiki, se najubavo i samo taka, hrabro i istrajno..... Nema teorija da Ve downlodiram bilo kako ovde, Ve molam postirajte na Portalov snimka, blagodaram odnapred. Sledniot pat, za slicna prigoda, ke dobiete povik otade Atlantik, garant, pa makar toa bilo vo niedno vreme... PS: Sreken rodenden, Agness!
16.12.2010, 21:50
Палешка РР
7505
Пријателки, Марио уште се мачи да го конвертира видеото во формат кој ќе може Windows Movie Maker, или некој друг да го подели на сегменти. Ако не успее нека се пријави некој кој знае ова да го работи да му го испратам видеото на маил