за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Пријателки, Марио уште се мачи да го конвертира видеото во формат кој ќе може Windows Movie Maker, или некој друг да го подели на сегменти. Ако не успее нека се пријави некој кој знае ова да го работи да му го испратам видеото на маил
Палешка некој online конвертор има? Ако не остави нека не се мачи Марио. Прати го кај мене на mail па ке пробам утре со програмерите.
16.12.2010, 22:11
Natuska85
3613
Палешка може и кај мене да го пратиш мм ептен разбира во тие работи,па ако може ќе помогнеме
16.12.2010, 22:24
Џесика
2036
што напраивте со видеото?
16.12.2010, 22:30
amelbebe
1105
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Хммм Јуле да не планира форумов рингераја-геријатрија да се вика се сомневам дека некоја снаа ќе остане на форумов ако дојдат бабите
Си имаме ние една баба, амелбебе. И доста ни е. Фала, пријатно
I VO PRAVO SI DA TI KAZAM,samo jas kako baba na forum,posle mene site da si docekate
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
17.12.2010, 00:14
Twins
1228
za Mario
Sigurno ima i tret del ? taka Paleska?
< Поракaта ја уредил Twins -- 17.12.2010 0:25:34 >
17.12.2010, 00:28
Bitolcanka
2461
за вредниот Марио Ја немам програмата -Алфа на ТВ тука, а во другата соба спиеја моите, не можев да ја гледам емисијата. Ги видов клипчињата - Јулето изгледаше преубаво, извонредно ја претстави РР, а и Јованка супер звучеше Се надеваме и останатите ќе ги слушнеме
17.12.2010, 08:05
jovanka
1745
Bravo za Mario sto ovozmozi site korisnici na rr da go prosledat gostuvanjeto na Julie vo Alfa TV na 16.12.2010god.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 17.12.2010 8:06:08 >
17.12.2010, 08:37
tereza
784
И јас ги изгледав сите три дела од разговорот,одлично е за сите, браво за Марио што успеал да го сними целиот разговор вчера не успеав да гледам во живо,но навистина било супер
17.12.2010, 08:45
Viktori
5329
И јас го гледав пак!!! Прекрасни бевте сите!!
Јас најмногу се израдував кога се јави арх_диз од МОСКВА!!! Со нејзиното јавување покажа колку е голема РР заедницата! Таа водителката не разбра првиот пат и многу запрепастена изгледаше
п.с. Најголемо браво за Марио
< Поракaта ја уредил виктори -- 17.12.2010 8:46:00 >
17.12.2010, 08:50
tereza
784
водителката беше во хаос,рр напаѓа на неколку моменти се изгуби во разговорот па главна тема и беше времето од хидро-метереолошки одлично што и го чувме гласот на арх-диз баш не израдува
17.12.2010, 09:05
lukas
2148
go gledav pak i sega ja slusnav martins mam,super si,bo se zapnala zenava da ti dokaze deka bilo poladno lazaro pole.hahahah,i martin go potslusnav kemna.super bevte site..vo najubavo svetlo rr-ja e pokazana.pozzz,bravo za mario sto snimase
17.12.2010, 10:30
Julie1
2354
Браво Марио Навистина убаво поминала емисијата, е сега гледам дека само се смеам кога се јавуваат корисници... а како да не се смеам кога првпат и тоа преку ТВ ја слушнав арх_диз, мартинс мам Благодарност до сите кои се јавија навистина како да се организиравме кој што да каже сите како по сценарио зборуваа, но сигурна сум дека тоа го чуствуваат... благодарност и до оние кои пробувале ќе има и друг пат можност да се чуеме преку ТВ
17.12.2010, 12:50
arh_diz
7198
Mario.
17.12.2010, 13:35
agnes77
1959
браво Марио
17.12.2010, 15:07
Bitolcanka
2461
Ги гледав сите 3 дела РР-ки, ја разубавивте емисијата
17.12.2010, 15:13
mama26
3977
i jas gi gledav i jule mnooogu si bese smirena,mozebi malku trema ama vesto ja kriese
tvojata nasmevka ja razubavi emisijata.bravo za site sto se javija..
paleska bese spontana,smirena
martins mom bese skoncentrirana na temata a ne na vremeto posto toa ne bea vesti neli martins mom?pa vremenska prognoza da kazuvame,, bravo
17.12.2010, 15:17
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
i jas gi gledav i jule mnooogu si bese smirena,mozebi malku trema ama vesto ja kriese
tvojata nasmevka ja razubavi emisijata.bravo za site sto se javija..
paleska bese spontana,smirena
martins mom bese skoncentrirana na temata a ne na vremeto posto toa ne bea vesti neli martins mom?pa vremenska prognoza da kazuvame,, bravo
Мама 26 зашто не не изненади со едно јавување да го чуеме и твојот глас?
17.12.2010, 15:30
mama26
3977
jule jas spijam do kasno so maliot vo ista soba sme.samo tamu gream deka e ladnoplus nemam obicen tel na mobilen sum.a i da imav obicen ke se zrrvev pred voditelkata od zborlesta ke ispadnev sramezliva,moze i ke tresnev glupost nekoja neznam...i taka ova sega go pisuvam da pisam i deka zborev i so mm za da ne se krijam neli da bidam iskrena ama toj pak i pak ne me pusta..i ne me svakajte deka sum zlobna nekoja ili da mislite deka se krijam od vas ili deka baram da me sozaluvaat nekoi kakko stoi mi rekoa mnogu me zabole taa pomisla...iako ne ve znam jas pak od pisuvanje ve zapoznavam...ama toa ti e .nemozam da se raspravam so mm ve molam svatete me..se nadevam sum jasna.pa jas pak ke smetam kaj mm i mpak i pak..pa moze ke popusti,,zdravje..abe da mi e tuka odma ke me pustese ama ne mi e antena de ve sakam site so edna
17.12.2010, 15:41
baby mama
679
Mama 26 jas ne go razbrav ova dobro, tvojot soprug ne te pusta da odis nikade?
17.12.2010, 15:47
mama26
3977
ne baby mama.sinmi odese vo gradinka jas go nosev i sega kaj odam so nego odam ne sedam samo doma ako mislis na toa . no za novi prijatelstva samo mi e zabraneto,neznam zasto ete taka si zacrtal mm vo glavata i nemozam da go nateram nikako
17.12.2010, 15:51
baby mama
679
Of lele mazi