за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
mama26 moze ke se predomisli maz ti ne se nerviraj, nie ne mislime deka si zlobna super licnost si. Te nemase nekolku dena site vo panika bevme da ne ti se slucilo nesto.
17.12.2010, 15:54
mama26
3977
me nemase arh diz imavme pad vo brakot kriza,,samo se molam da dojde i da ne se razvedeme dodeka si dojde.da izdrzime.a posle sve e lesno,
17.12.2010, 16:02
arh_diz
7198
te razbiram mama26 dalecinata ve ubiva, ti so deteto postojano ,toj tamu sam.Da e tuka se ke bide podrugo.Nemisli na losi raboti mama26 i nema da se slucat.Ama jas ke recam ti si vinovna zosto si dosla tuka bez nego.
17.12.2010, 16:30
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Браво Марио Навистина убаво поминала емисијата, е сега гледам дека само се смеам кога се јавуваат корисници... а како да не се смеам кога првпат и тоа преку ТВ ја слушнав арх_диз, мартинс мам Благодарност до сите кои се јавија навистина како да се организиравме кој што да каже сите како по сценарио зборуваа, но сигурна сум дека тоа го чуствуваат... благодарност и до оние кои пробувале ќе има и друг пат можност да се чуеме преку ТВ
Баш сега ги гледав клипчињата и ми е ептен мило за тие што се јавија, барем ги слушнавме, посебно за арх_диз
17.12.2010, 16:42
mila mama
1616
Za Mario! Juleee ic ne si smeneta duso! Super si!
Bravo za RR-kite, mortin's mom mnogu pofalbi ti dojdoa za denes, a?
17.12.2010, 22:06
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Bravo za RR-kite, mortin's mom mnogu pofalbi ti dojdoa za denes, a?
Абе она што е добро и на Бог му е драго Нека пукнат душманите
18.12.2010, 18:10
Snowhite RR
5042
Сега ја изгледав на Алфа тв Рингераја, односно гостувањето на Јуле многу убаво и за неа и за сите кои се јавија. Штета што сум ја пропуштила, а секое утро гледам Алфа тв