за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Натушке...чиста 5-ка!!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Натушка и Беатрис, чиста 5ка! Прекрасни сте, спонтани, природни! Дневефалам многушознаешкојчита... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Natushka bravo Beatris veke ja ispofaliv _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Дневефалам многушознаешкојчита...
Натушке, браво! Кратко и јасно. Ви посакувам најсреќен брак исполнет само со љубов, слога, здравје и секако, парички _____________________________Live and let live
супер Натушке, кратко и јасно ни го опиша твојот најубав ден Ви посакувам уште многу многу години поминати вљубени заедно . _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
натушке прекрасна приказана и ви посакувам се најдобро _____________________________Децата се најголемо богаство :)
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива