за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
01.02.2012, 11:07
Emanuelapp
200
Пред некој ден тука во нашето соседство дечкото си ја усмрти девојката таа 19 год. а тој 27год. познат наркоман крадец и што уште не.Неа ја познавам лично многу мирно девојче како се зацапала во него уште не ми е јасно . Душичка од мала растеше без мајка ..... Како можи некој да одземе живот. Дете ти е си го гледал, душата си ја давал за него некој што го знае 2-3 месеци да му го одземе животот какво право си земаат таквите луѓе. Тешко на домашните навистина
There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
06.03.2012, 15:31
JovanaJ
911
Barem citam deka direktorite se razreseni na tie kliniki...se nadevam deka novite ke bidat podobri
06.03.2012, 15:38
kikicka
4218
Офф ова не е ништо во споредба со Кавадаречката ...... немам зборови
07.03.2012, 10:29
Yummy Mammy
1690
Од ова ми е најмногу страв: http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=C61A351B2494F34C905CEC573A27671E Кошмар на секоја мајка... јас секогаш кога патувам некаде во странство ко ненормална ги држам децата за раце/количка, ни секунд не ги испуштам од вид, да не ми ги украде некој (ко така лесно да се краделе деца, ама пусто страв од сите овие случаи)
07.03.2012, 11:14
Mihaela 2010
4230
Lele i jas sabajle ova go citav,za greota,mislam 100 posto detevo e kidnapirano,prodadeno,stvarno uzas..ne sakam ni da mislam na vakvi raboti..
07.03.2012, 11:19
JovanaJ
911
Nemam pristap na dnevni vesnici od rabota pa nemozam da ja procitam statijata. Ama pretpostavuvam za sto se raboti. Se plasam mnogu od ovie raboti, uzasni se....
20.03.2012, 15:05
AnnaMolly RR
6409
Сироти деца! Четврто и било.
20.03.2012, 17:34
Yummy Mammy
1690
Siroti deca, bez mamicka ke rastat.
p.s. 24 god i cetvrto dete?!?! Mashalla...
28.03.2012, 23:26
Bububebe
564
Изреволтиран од детската игра и врева, 52-годишниот Л.К. од Драчево со ловечка пушка пукал кон деца.Настанот се случил вечерва околу 20:30 часот кога скопјанецот излегол на улицата Ратко Митровиќќ во Драчево и со ловечка пушка пукал кон децата кои играле на улицата. За среќа во инцидентот никој не е повреден.
Од полицијата информираат дека Л.К. е приведен во полициска станица, пушката му е одземена, а се работи на целосно расчистување на случајот.
Извор: Вечер
29.03.2012, 09:05
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe
Изреволтиран од детската игра и врева, 52-годишниот Л.К. од Драчево со ловечка пушка пукал кон деца.Настанот се случил вечерва околу 20:30 часот кога скопјанецот излегол на улицата Ратко Митровиќќ во Драчево и со ловечка пушка пукал кон децата кои играле на улицата. За среќа во инцидентот никој не е повреден.
Од полицијата информираат дека Л.К. е приведен во полициска станица, пушката му е одземена, а се работи на целосно расчистување на случајот.
Извор: Вечер
Лелееееее кој лудаккккккккккккккккккккк, би го убила без око да ми трепне
31.03.2012, 23:02
Yummy Mammy
1690
На секои седум дена се јавува по едно аутистично дете? Во Скопје? Ар ју кидинг ми?! Страшно!!!
There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
31.03.2012, 23:16
bombica
917
Баш прееска за ова зборувавме со мм и 100%е убеден дека е од МРП вакцината вика нема шанси да дозволи П, да ја прими.Ми стои дека ќе имаме проблеми кога ќе дојде време за МРП
01.04.2012, 16:32
lilicka
866
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
На секои седум дена се јавува по едно аутистично дете? Во Скопје? Ар ју кидинг ми?! Страшно!!!
Уффф....не требаше да прочитам Господ нека ни ги чува нашите дечиња!!!
01.04.2012, 17:23
amateuress
253
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica
Баш прееска за ова зборувавме со мм и 100%е убеден дека е од МРП вакцината вика нема шанси да дозволи П, да ја прими.Ми стои дека ќе имаме проблеми кога ќе дојде време за МРП
јас исто планирам да ја одложам најмногу што можам, дури и да не ја дадам... и тоа по препорака на повеќе стручни лица. во америка исто мн често не ја даваат, баш поради тоа што сметаат дека предизвикува аутизам. а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.
02.04.2012, 10:00
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Уффф....не требаше да прочитам Господ нека ни ги чува нашите дечиња!!!
Ne, ova e navistina strasno, jas prvin mislev deka e nekoj statistika na svetsko nivo, ili barem evropsko... ama vo Makedonija da se javuva po edno autisticno dete na sekoi 7 dena e navistina neverojatno... da ne e nekoja greska?! A ako e vistina togas nesto ne e vo red... ili so vakcinite, ili so hranata, ili so nesto drugo...