cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: страшно

clock-img

02.04.2012, 10:14

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Грутка ми се направи у градиве додека го читам ова! Страшно! Подобро да не прочитав, кај и да е за некој месец и ние треба да ја примиме....

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

02.04.2012, 10:19

clock-img

topce

pencil-img

523

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.

имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата.
мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.

clock-img

11.04.2012, 16:28

clock-img

zapce

pencil-img

361

Навистина срамно и страшно, нема никакви податоци за жената, како е сега и што се случило со плодот
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/67475-Napadnata-bremena-zena

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

clock-img

11.04.2012, 16:41

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ova ne da e strasno ova e uzasno strasno leleeeeee user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce

Навистина срамно и страшно, нема никакви податоци за жената, како е сега и што се случило со плодот
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/67475-Napadnata-bremena-zena

clock-img

11.04.2012, 16:47

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Сигурно е во ред, инаку одма би напишале за да направат од веста поголема сензација. Какви се ненормални се шетаат у пм....

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

11.04.2012, 20:22

clock-img

amateuress

pencil-img

253

нешто не ми е во ред со хоме-пејџот, како да го наречам, и дури сега ја гледам поракава.
видов на вести за настанот, ама времето какво беше, не можев да одам со бебево, а сакав. ај нареден пат. а и оака секое време е добро време да им се помогне на децата со аутизам, не само на официјалниот ден.

ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.

имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата.
мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.

clock-img

12.04.2012, 10:42

clock-img

Octavia

pencil-img

617

Прочитав утринава, за жал... user posted image Сега знам дека цел ден ќе ми биде во мисла детенцево. Страшно, пострашно нема...
http://www.jutarnji.hr/drama-u-zagrebu--otac-nosio-bebu-od-bolnice-do-bolnice-dok-se-nije-ugusila-/1021110/

clock-img

12.04.2012, 11:12

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Lele cela se voznemiriv,nemozam da se smiram...strasno,greota,dusice malo...Nemam zborovi,Gospod neka ni gu cuva decinjava,od igracka do kade moze da otide rabotava....Posle ova doma moram da skladiram se sto e sitno malo sto moze da se goltne...leleee

clock-img

12.04.2012, 11:36

clock-img

Annet

pencil-img

2404

clock-img

13.04.2012, 08:50

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Петмина убиени во Скопје
Страотна сообраќајка

Рани куче да те лае!!!

clock-img

24.04.2012, 15:10

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Грозоморно: Маж силувал 75 годишна старица од Македонски Брод
А мажот имал 25 години....ебате мажотuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

29.04.2012, 16:23

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Наместо да и’ бае за да остане бремена, ја силувал

Триесет и четиригодишната жителка на Кратово, која подолго време немала деца, отишла на баење кај М.Г., кој наместо да и’ помогне, ја силувал, соопштува полицијата.
Кратовчанката претходно телефонски закажала термин кај М.Г, по што заедно со две нејзини пријателки заминала кај “бајачот“.

Кога стигнале дома кај пријавениот, откако ги примил, веднаш ја однел оштетената во просторија каде што баел. Тој ја седнал оштетената на стол, ја завртел кон иконите што ги имал и почнал да и’ бае.

Во меѓувреме пријавениот зел еден гердан и истиот го испуштил во градите на пријавителката и почнал да ја бакнува. Истиот момент пријавениот со употреба на сила и ја подигнал блузата, ја искинал и почнал да ја милува по градите.

За тоа време оштетената се обидела да се спротистави, викала помош и се бранела, но била оневозможена бидејќи пријавениот применувал сила.

Набргу потоа, пријавителката успеала да се извлече и излегла од просторијата во ходникот каде што ја пречекале нејзините пријатели.

По наредба на основен јавен обвинител, пријавениот е задржан во просториите на ПС Кочани и по целосно документирање на настанот против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

виа Точка

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

03.05.2012, 00:20

clock-img

bocence

pencil-img

161

za vakvi roditeli niedna kazna ne e dovolna
КЛик

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 3.5.2012 11:17:00 >

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

clock-img

03.05.2012, 10:17

clock-img

sitalia

pencil-img

192

boze gospode, kerka mi ima 5 meseci. eve ja glam spie do mene. dusicka mala kako moze nekoj da se osmeli da pomisli a ne pa da i napravi nesto. boze gospode baram da se vrati smrtna kazna. za vakvi slucai nisto ne pomaga i nikogas od zatvor da izlezat ni bel den da vidat. dovolno e gnasna nivnata misla kade i da se.

clock-img

04.05.2012, 15:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Боже господе, зарем е можно ова!?!?!? user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.05.2012, 15:59

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Pokraj toa sto sum zgrozena, seriozno se prasuvam kako e fizicki vozmozno da se zlostavuva tolku malo dete/bebe?!?! Ama ocigledno iskriveniot um ne razmisluva kako i normalniot, on ke si najde nacin user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

05.05.2012, 13:05

clock-img

bocence

pencil-img

161

клик

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

clock-img

12.05.2012, 22:14

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Е за вакви "луѓе" треба да постои смртна казна

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

12.05.2012, 22:26

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Што ти требаше Натушке оваа работа, се испотресов... за оваа е малце смртна казна, не ми се верува што видов, уште па некој и снимал. Ебuser posted image ти ненормалните луѓе! Кој не го гледал ич нека не отвара!!!

clock-img

12.05.2012, 22:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас го видов и намерно не го ставив, да не се испотресете како мене и мм. Значи ми се плачеше и бев бесна во исто време. Најмногу се изнервирав кога видов дека таа кучката добила само 18 месеци затвор. Каменување за неа, па бесилка. А не знам како некој имал срце да го снима сево ова!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.05.2012, 23:23

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Со оваа сама у соба да ме остаат да види Заев што е јадење живи луѓе у права смисла на зборот, мамата нејзина ненормална...стомакот ми се испопреврте леле што би и правела ....

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 12.5.2012 23:24:25 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

12.05.2012, 23:54

clock-img

amateuress

pencil-img

253

леле гадно... како и дава душа бе, колку е мало.

како после ова дете да сака било кого во животот. ова ко рецепт за созадавање социопати и сериски убијци е.

clock-img

12.05.2012, 23:59

clock-img

amateuress

pencil-img

253

ама можам да замислам и цела низа на насилни околности што довеле до тоа вака да се однесува некоја жена.
тоа е, у*ран е светов.

бре, ми се згади животот

clock-img

13.05.2012, 00:10

clock-img

mama_sk

pencil-img

158

Многу ме вознемири видеото, пострашно нешто не сум гледала до сега... user posted image Зарем вакви луѓе постојат на светов?!?! Сигурно не е психички здрава како и тие што снимаат и гледаат од страна. user posted image
Некои плачат за бебе а некои психопатки ги газат под нозе... Се надевам дека детенцето не е повредено сериозно и дека ќе го сместат во семејство или дом каде ќе добие заслужена љубов, грижа и внимание!

clock-img

13.05.2012, 00:24

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Значи го гледав виедеово и неможам и неможам да се смирам........уфф овцааа да ми е мене тука ќе и кажам убаво.....мамата нејзина......цццц страшно се вознемиривuser posted image user posted image user posted image user posted image
Некој се моли секој ден да добие вакво златце а некој како оваа го убиваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img