за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Грутка ми се направи у градиве додека го читам ова! Страшно! Подобро да не прочитав, кај и да е за некој месец и ние треба да ја примиме....
02.04.2012, 10:19
topce
523
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress
а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.
имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата. мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.
Сигурно е во ред, инаку одма би напишале за да направат од веста поголема сензација. Какви се ненормални се шетаат у пм....
11.04.2012, 20:22
amateuress
253
нешто не ми е во ред со хоме-пејџот, како да го наречам, и дури сега ја гледам поракава. видов на вести за настанот, ама времето какво беше, не можев да одам со бебево, а сакав. ај нареден пат. а и оака секое време е добро време да им се помогне на децата со аутизам, не само на официјалниот ден.
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress
а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.
имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата. мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.
Lele cela se voznemiriv,nemozam da se smiram...strasno,greota,dusice malo...Nemam zborovi,Gospod neka ni gu cuva decinjava,od igracka do kade moze da otide rabotava....Posle ova doma moram da skladiram se sto e sitno malo sto moze da se goltne...leleee
Наместо да и’ бае за да остане бремена, ја силувал
Триесет и четиригодишната жителка на Кратово, која подолго време немала деца, отишла на баење кај М.Г., кој наместо да и’ помогне, ја силувал, соопштува полицијата. Кратовчанката претходно телефонски закажала термин кај М.Г, по што заедно со две нејзини пријателки заминала кај “бајачот“.
Кога стигнале дома кај пријавениот, откако ги примил, веднаш ја однел оштетената во просторија каде што баел. Тој ја седнал оштетената на стол, ја завртел кон иконите што ги имал и почнал да и’ бае.
Во меѓувреме пријавениот зел еден гердан и истиот го испуштил во градите на пријавителката и почнал да ја бакнува. Истиот момент пријавениот со употреба на сила и ја подигнал блузата, ја искинал и почнал да ја милува по градите.
За тоа време оштетената се обидела да се спротистави, викала помош и се бранела, но била оневозможена бидејќи пријавениот применувал сила.
Набргу потоа, пријавителката успеала да се извлече и излегла од просторијата во ходникот каде што ја пречекале нејзините пријатели.
По наредба на основен јавен обвинител, пријавениот е задржан во просториите на ПС Кочани и по целосно документирање на настанот против него ќе биде поднесена соодветна пријава.
виа Точка
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 3.5.2012 11:17:00 >
03.05.2012, 10:17
sitalia
192
boze gospode, kerka mi ima 5 meseci. eve ja glam spie do mene. dusicka mala kako moze nekoj da se osmeli da pomisli a ne pa da i napravi nesto. boze gospode baram da se vrati smrtna kazna. za vakvi slucai nisto ne pomaga i nikogas od zatvor da izlezat ni bel den da vidat. dovolno e gnasna nivnata misla kade i da se.
04.05.2012, 15:15
Maca25
7558
Боже господе, зарем е можно ова!?!?!?
04.05.2012, 15:59
Yummy Mammy
1690
Pokraj toa sto sum zgrozena, seriozno se prasuvam kako e fizicki vozmozno da se zlostavuva tolku malo dete/bebe?!?! Ama ocigledno iskriveniot um ne razmisluva kako i normalniot, on ke si najde nacin
12.05.2012, 22:26
Beatris
3116
Што ти требаше Натушке оваа работа, се испотресов... за оваа е малце смртна казна, не ми се верува што видов, уште па некој и снимал. Еб ти ненормалните луѓе! Кој не го гледал ич нека не отвара!!!
12.05.2012, 22:30
Maca25
7558
Јас го видов и намерно не го ставив, да не се испотресете како мене и мм. Значи ми се плачеше и бев бесна во исто време. Најмногу се изнервирав кога видов дека таа кучката добила само 18 месеци затвор. Каменување за неа, па бесилка. А не знам како некој имал срце да го снима сево ова!
12.05.2012, 23:23
Viktori
5329
Со оваа сама у соба да ме остаат да види Заев што е јадење живи луѓе у права смисла на зборот, мамата нејзина ненормална...стомакот ми се испопреврте леле што би и правела ....
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 12.5.2012 23:24:25 >
12.05.2012, 23:54
amateuress
253
леле гадно... како и дава душа бе, колку е мало.
како после ова дете да сака било кого во животот. ова ко рецепт за созадавање социопати и сериски убијци е.
12.05.2012, 23:59
amateuress
253
ама можам да замислам и цела низа на насилни околности што довеле до тоа вака да се однесува некоја жена. тоа е, у*ран е светов.
бре, ми се згади животот
13.05.2012, 00:10
mama_sk
158
Многу ме вознемири видеото, пострашно нешто не сум гледала до сега... Зарем вакви луѓе постојат на светов?!?! Сигурно не е психички здрава како и тие што снимаат и гледаат од страна. Некои плачат за бебе а некои психопатки ги газат под нозе... Се надевам дека детенцето не е повредено сериозно и дека ќе го сместат во семејство или дом каде ќе добие заслужена љубов, грижа и внимание!
13.05.2012, 00:24
lilicka
866
Значи го гледав виедеово и неможам и неможам да се смирам........уфф овцааа да ми е мене тука ќе и кажам убаво.....мамата нејзина......цццц страшно се вознемирив Некој се моли секој ден да добие вакво златце а некој како оваа го убива