за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
30.05.2010, 10:28
Палешка РР
7505
Читам и се чудам, 2,3,4 оргазми? Знаејќи дека секој оргазам предизвикува силна психолошка реакција, можна е и ејакулација, забрзано дишење, забрзана работа на срцето, недостаток на воздух...проследен е со руменеење и грчење на мускулатурата...со постшокови...и вас ова ви се случува во текот на еден сексуален однос 2,3,4 пати....не ми се верува. Јас само еден, за еден сексуален однос, точно ваков каков што го опишав.
30.05.2010, 10:30
Maca25
7558
Исто еден, мнооогу ретко 2, проследени со реакциите што ги опиша Палешка погоре.
30.05.2010, 10:39
niki
4299
Па не верувам дека на секој однос се случуваат 2,3,4,5, понекогаш може да се верува.... Мене ми се случувало да не доживеам ни еден или да доживеам еден, неколку хм, веројатоно само неколку пати во цела сексуална кариера не тежнеам кон повеќе нека е еден ама вреден, доста е
03.08.2010, 12:30
petra27
385
Hahahha...vodenjeto ljubov sekogas mi e prosledeno so mnnooooooggguuuu ogazmi,duri i jas se cudam.....nekogas i poveke od 10 ......znam deka zvuci ludo,no eve otkako sum trudna i zabranet ni e sexot,jas definitivno spobudaluvam.Mi se slucuva spiejki da doziveam orgazam.....a bas se prasuvav dali e steten orgazmot vo bremenosta....
14.03.2013, 09:52
arh_diz
7198
Ne gi brojam
14.03.2013, 10:02
Палешка РР
7505
Еден за еден сексуален однос, ако нешто не ми е погодено или сум уморна - ниеден
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 14.3.2013 10:03:31 >
14.03.2013, 10:05
Mihaela 2010
4230
postojano po povekje...etapno da ne kazam
14.03.2013, 10:06
Ikana
3780
Pa poveke eden po drug
14.03.2013, 10:10
hopeless
529
Читам и се чудам, по 10 за еден сексуален однос, блазеси ви Јас немам доживеано оргазам веќе три години Заборавив како изгледа. А и пред тоа мн ретко. 6 години сум сексуално активна и само 4 пати сум доживеала оргазам.
20.05.2013, 16:23
Anonimen
jas mnogu retko dozivum orgazam dali nesto ne e vo red so mene ne znam ? znaci se trudime kolku sto mozeme i so pred igra i so poveke miluvanje no ne ide ednostavno ne uzivam isto kako da nemam custvo. mu se ima li sluceno na nekoj vakvo iskustvo?
20.05.2013, 20:50
Mihaela 2010
4230
jas mozam na prsti da izbrojam kolku pati do sega ne sum doziveala orgazam,a toa se slucilo koga sum imala seks radi reda,pa sum bila umorna ili so mislite otsutna neznam dali ova ti se slucuva momentalno neznam dali prethodno ti bilo ok,no ne bi ti bilo na odmet da si pogledas nekoi seksi filmcinja zaedno so mt cisto da ti se vrati fantazijata
20.05.2013, 21:38
Octavia
617
За да имаш оргазам, прво треба да престанеш да мислиш на тоа. Ако имаш секс цело време во исчекување дали „тоа“ ќе се случи или не, тешко да ќе биде. И треба да водиш љубов заради уживање, за почеток. Да не се оптеретуваш со оргазми. Ако се опуштиш, ако научиш што и како сакаш, ако согледаш во што најмногу уживаш, се ќе си дојде на свое. Како и за многу други работи во животот, треба да си релаксирана, да уживаш и да не се оптоваруваш со мисли „кога“ „зошто уште не“ и сл. И уште нешто, треба слободно да си покажеш или да си кажеш што сакаш и во што уживаш.
17.01.2014, 02:18
Defne90 RR
1991
Uf uf cekaj i jas da pisam na ovaa tema.Jas za vreme na eden seksualen odnos mozam da doziveam samo eden orgazam i nisto poveke.I za mene toa pretstavuva spansko selo koga ke cujam 3,4,5 orgazmi.Takvo nesto se uste ne sum doziveala.Znae da se sluci i voopsto da ne doziveam orgazam ednostavno ne sum tuka so mislite ne sum opustena i taka.A otkako se porodiv so pomaloto mi se cini deka postojano sum na strek i voopsto ne sum opustena i relaksirana.Dodeka bevme vo vrska navistina celata se vnesuvav i davav se od sebe vo seksot pa sekogas uspevav da doziveam orgazam no nikogas poveke od eden.Sega imame mali deca obvrski odsekade i za vodenje ljubov poretko ni teknuva a ne pak za orgazmi.Da potporasnat malku decata ke se raskazuva druga prikazna.
17.01.2014, 12:36
bucko mal
1431
Posle dve godini mi se sluci da imam 2 orgazmi pri eden seksualen odnos.Se sluci skoro koga bevme na odmor.Se nadevam nema da treba da cekam uste dve godini za da mi se sluci povtorno. Obicno imam po eden orgazam,retko mi se slucuva da nemam ni eden. Koga imame seksualen odnos se custvuvam opusteno,relaksirano i maksimalno uzivam.Iako se poretko i poretko imame,sepak za meni seksot pretstavuva golemo zadovolstvo.