cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

30.12.2010, 19:54

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Martins mam i nie ke jademe user posted image e sega mi pomina nervozata ke si slavam so rr yeee

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

30.12.2010, 19:55

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Пепеласка ама ти и јас исто така једемо не само пијемо нелиuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

30.12.2010, 19:58

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Агнес, сендвичите во еден здив ќе ги изедам, ама црвено вино не пијам...имам лошо искуство со негоuser posted image user posted image Бело вино пијам, коњак, мартини, бејлис, шток, џин, па и виски чат-патuser posted image user posted image
Кога сум нервозна или најчесто осамена - отварам РР и веднаш ми е подобро, се чувствувам како да припаѓам некаде и дека има кој да ме сослушаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

30.12.2010, 20:03

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Агнес, сендвичите во еден здив ќе ги изедам, ама црвено вино не пијам...имам лошо искуство со негоuser posted image user posted image Бело вино пијам, коњак, мартини, бејлис, шток, џин, па и виски чат-патuser posted image user posted image
Кога сум нервозна или најчесто осамена - отварам РР и веднаш ми е подобро, се чувствувам како да припаѓам некаде и дека има кој да ме сослушаuser posted image

isto i jas, da Agnes sekako i nie ke jademe sendvicive se mnogu vkusni

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

30.12.2010, 20:48

clock-img

nadica

pencil-img

4381

за мене нека остане црното вино еве за останатите бело user posted image
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.12.2010, 21:11

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

i jas ke pijam crno ne pijam belo

clock-img

30.12.2010, 21:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас не пијам никакво вино али на рр ќе се напијам црвеноuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

30.12.2010, 22:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како да не е утре Нова година user posted image  Јас остарев, или таква е општата атмосфера во државичкава user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

30.12.2010, 22:10

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

искрено јас и не сум баш нешто празнично расположена...баш како да не е утре нова година...дури годинава ни елката не си ја накитив....деновиве се осеќам многу уморна незнам што гавол ми е....и утре има да си се наспијам исто како и ланиuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

30.12.2010, 22:33

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

И јас се чудам каде ми е новогодишното расположениеuser posted image Ееее годините наназад, трчев по бутиците за да најдам гардероба, низ сите продавници по 100 пати ќе се провртев, ќе изнакупев украси новогодишни еден куп, трчај по друштва, резервирај по кафичи или дискотеки...прва, втора, трета вечер...Лани Струмица, пред лани Белград...ваму, таму...Аххххх, зарем толку остарев што немам желба за ништоuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

30.12.2010, 22:34

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Давајте да се напиеме уште по една оти се изнервиравuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2010, 22:40

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Кој што сака нека зема, има избор за сите ! Па да се знае дека е Нова Година бре...Изволтееее

user posted image

clock-img

30.12.2010, 22:44

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како да не е утре Нова година user posted image  Јас остарев, или таква е општата атмосфера во државичкава user posted image

значи кај сите е исто user posted image  ни по продавници ни по дискотеки/клубови нема предновогодишна атмосфера сега се слушнав со мм и вика нема луѓе а не пак предновогодишна забава user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.12.2010, 22:46

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

па ќе се напијеме заедно и немојте се нервират, во Нова година ќе биде се подобро ... ако јас сум оптимист покрај се, па сигурно ќе биде се окuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

30.12.2010, 22:53

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

И јас се чудам каде ми е новогодишното расположениеuser posted image Ееее годините наназад, трчев по бутиците за да најдам гардероба, низ сите продавници по 100 пати ќе се провртев, ќе изнакупев украси новогодишни еден куп, трчај по друштва, резервирај по кафичи или дискотеки...прва, втора, трета вечер...Лани Струмица, пред лани Белград...ваму, таму...Аххххх, зарем толку остарев што немам желба за ништоuser posted image user posted image

исто и јас. не си сама
давајте ваму алкохолот!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.12.2010, 22:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сум сама дома, со нина де, ама нина спие, мм е на предновогодишна журка од работа а јас пукам од нервоза домаuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.12.2010, 22:57

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

маца, акцијаааааааааааааааааuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

30.12.2010, 22:59

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

фала агнес! user posted image
ептен сум заникаде! пукнав веќе сама дома. па уште да имав и едно винце да си се напијам вистински

clock-img

30.12.2010, 23:00

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ептен сум заникаде! пукнав веќе сама дома. па уште да имав и едно винце да си се напијам вистински

зошто да неuser posted image user posted image user posted image , ти само рилекс енд инѓојuser posted image

clock-img

30.12.2010, 23:16

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

леле јас на ручекот пиев црвено вино ама со блага жица мммммммммммммм сега е кај свеки инаку и јас би се напила за подобар сон user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.12.2010, 23:20

clock-img

lukas

pencil-img

2148

stignaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image konecno!!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.12.2010, 23:24

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Инѓој, инѓој, ја колку сум напната и нервозна, ќе ја срушам куќава !!!!!!!!!!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

30.12.2010, 23:52

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

како бе енџој?!?! мм дојде и одма си легна. јас пак сама user posted image

clock-img

31.12.2010, 08:18

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Што е ова спиење ајде станувајте, еве јас ви ставив кафенце, па вечер се чекаме на журка сите што ќе славиме на рр станицаuser posted image

clock-img

31.12.2010, 08:40

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Добро утро Пепелашка, фала за кафето user posted image
И јас сум вечерва со вас на нашата станица user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Последни статии

article-img