за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Честитки Натушка за новиот стан во него да си го дочекаш и да ги поминеш најубавите моменти од твојот живот
31.12.2010, 16:27
Pepelaska *
3820
Bog da cuva,
ovie moive odvaj cekaat da im go ostavam da bidat sami so nego, a mene pa sto ne mi se ostava ic
Natuska cestitki za stanot
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 31.12.2010 16:28:44 >
31.12.2010, 16:44
nadica
4381
натушке мила честито стан да си ми жива и здрава само убави моменти во новата „дома“
јас еве по дома никако да ме фати расположение до мене е или кај сите е така?
само надица има расположение еве сака да и ја читам „хајди“
31.12.2010, 16:51
mila mama
1616
Cestito nstan Natushke! Poubav N.G.poklon, zdravje Da si bidete najsrekni vo novoto domce!
31.12.2010, 17:27
Maca25
7558
Натушке честито!!! ви посакувам само убави мигови во новиот стан!!
31.12.2010, 17:31
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Пред некој саат излеговме со мм низ град да видиме шо атмосфера има низ град, ама се разочарав колку слабо е новогодишното расположение Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?! Си ветив дека повеќе не им го оставам, секаде со мене ќе си го носам
toa ti e martins mom starost ludost gi fatilo ..jas neznam i zasto se nafakaat da cuvaat koga nemaat nervi..
31.12.2010, 17:32
mama26
3977
cestitki natuske na noviot stan
31.12.2010, 17:42
*miki mami*
579
Пред некој саат излеговме со мм низ град да видиме шо атмосфера има низ град, ама се разочарав колку слабо е новогодишното расположениеuser posted image Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?! Си ветив дека повеќе не им го оставам, секаде со мене ќе си го носамuser posted image
so im e na tie boze
31.12.2010, 17:43
arh_diz
7198
mama26 pa kade si ti se zagrizivme za tebe Prva se prijavi za docekot na NG na RR a nikade te nema .
31.12.2010, 17:53
agnes77
1959
Пред некој саат излеговме со мм низ град да видиме шо атмосфера има низ град, ама се разочарав колку слабо е новогодишното расположение Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?! Си ветив дека повеќе не им го оставам, секаде со мене ќе си го носам
анбливбл
31.12.2010, 17:55
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Cestitki Natuska
потпис
31.12.2010, 18:19
AnnaMolly RR
6409
Натушке, честитки нов стан! Ти посакувам само убави моменти поминати во него со тм и бебувчето!
31.12.2010, 18:20
AnnaMolly RR
6409
Јас цел ден имам притисок 150 со 100, главава мислам дека ќе ми експлодира од што ме боли.
Сабајле бевме на плоштад малку, се сликаше Филип со Дедо Мраз. И откако се вративме сум на нозе, мртва уморна сум. Ми оди да си легнам да спијам до утре сабајле. Ич ме нема фатено новогодишно расположение.
31.12.2010, 18:20
Julie1
2354
Натушка честитки драга за станот, да ви биде исполнет само со смеа и радост и секако со многу дечиња.
Па следна дружба да не викаш на кафе во новиот стан.
31.12.2010, 18:21
mosa
546
Мартин го оставивме дома со баба и дедо....и ај погодете што се случи?!?!?! По 40 минути ни се јавија да се вратиме оти не можеле да го чуваат...имале работа. Работа?!?
a zosto deteto ednostavno ne si go zemala so tebe pa jas nikogas ne odam da se stam bez moeto since jas da odam,a on doma,a za baba i dedo sram da im e .nejkat da si go cuvaat nivnoto vnuce.
31.12.2010, 18:31
Olivia
1961
Devojki jas slabo ovie denovi ovde ama ne sum se pribrala doma , vecer vo domasna atmosvera so prijateli, na vas vi posakuvam ubav pomin i vesel premin vo novata godina i site zelbi da vi se ostvarat, ve guskam!
31.12.2010, 18:34
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Lukas daj da ve vidam i ja na fb Kaj ste u BG?
mimoza ivanovska na fb
31.12.2010, 18:36
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Женскиии треба да частааамммм,поубаво неможеше да ни заврши оваа година.Си оставивме капар за американскиот стан во Ѓорче ,па после празниците да си потпишеме договор и да си добиеме клучевиии.Посреќна неможам да бидам .Ајде повелете частам по еден џони и бајадераа
natuska so sreka stanceto se najubavo si zdrave da si ziveete...i da vi se siri familijata edno po drugo..heh...pozz
31.12.2010, 19:35
Bogdancanka
5422
Natuska cestitki za stanot
31.12.2010, 19:41
Natuska85
3613
Фала ви женски сите на честитките да ви се врати што сакате.Не ни примеќам дека е нова година веќе го уредувам станот на големо во мислите .Си уживам домче со мајка ми, татко ми и мм,многу убаво ми е.Ве сакам сите
31.12.2010, 19:57
Viktori
5329
Натушке, честито стан!!! Па да испиеме кафе додека сме сеуште во комшии нареднава недела. Мафини од мене
31.12.2010, 20:29
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
mama26 pa kade si ti se zagrizivme za tebe Prva se prijavi za docekot na NG na RR a nikade te nema .
ee jas em rabotev em pisuvav denes a sega ti kaj si ? ne me stavaj u misli sega ja eve tuka sedam i ne mrdam
31.12.2010, 20:46
arh_diz
7198
mama26 eve me tuka sum Sto pravis da ne se opijaniiiiii
31.12.2010, 20:53
Џесика
2036
Честитки Натушка за станот, значи сепак комшивка ќе ми бидеш пак со здравје да си се вселите...
31.12.2010, 23:37
Natuska85
3613
Виктори мафини сигурно јадеме наредната недела,евентуално после божиќ,тука сум сигурно уште месец дена додека да средиме се таму.А Џесика тебе те чекам во новиот стан кога ќе се враќаш од пазар,така се договривме нели