за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Fala , mnogu vkusno ova tvoeto mmmmmmmmmm
Добро утро девојки. Јас ќе земам Нес за побрзо да се освестам, иако сум станата од 7 часот и висам на РР _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Добро утро Палешка, на здравје нека ти е кафенцето _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
И јас висам на постојка _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Еве да не јадам сама од бисквит тортата, да ве заблажам сабајлечки Повелете... _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Фала Беатрис, ќе си земам Лелеееее колку торта имам изедено _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Такви се деновите сега, празнични После Божиќ на диета _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Такви се деновите сега, празнични После Божиќ на диета
Нема не се секирај, штом мојава не се стопи ничија нема Што повеќе празници тоа повесело _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Добро утро и од мене , јас ќе се послужам од двете кафенца _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
aa neee ke delime edno i za mene. tivko bese pa ne mi se piese sama _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
i od biskvit tortata edno malo parce da ne se zdebelam _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
JAs pogolemo ke zemam se pomiriv so toa deka ne mozam da bidam na dieta _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
lele pepelaska neznaes kolku mi nedostiga ovaa recenica eden den i jas da ja kazam samo smajlito kaj mene ke bese vakvo [ ] _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Добро утро! Како сте ми? Ние сите тројца само што станавме. Се утепавме од спиење. Ја започнавме годинава убаво и одморено. Кај вас како е? _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
kaj nas sega virusot stigna sincevo pocna so noseto ..i kasla .. _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Добро утро! Како сте ми? Ние сите тројца само што станавме. Се утепавме од спиење. Ја започнавме годинава убаво и одморено. Кај вас како е?
Кај нас Нина кога ќе стане и ние стануваме. Да спиеше до 1 ќе беше фино . Јас сум секогаш ненаспана. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Dobar den i od mene! Kako ste? Vi posakuvam ubav svez den na site! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Добро утро ние ја почнавме годинава лошо сами со синчето мм отиде на работа блазе вас на тие што сте си дома цело семејство
Jas malku spiev ovaa nok, sega sum za nikade _____________________________Биди тоа што си
Пепепашка, постот ќе го префрлам во партнерство, да не се разврзува тука дискусија ок? клик тука _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
сееееег код нас кофи пред ПЦ енибади
ok ne e problem mnogu se iznervirav pa morav da se olesnam ama pomina _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Тишина на РР станица, чудна работа _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива