cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

04.01.2011, 00:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

фала, мила мама. Се запив по 2 парацетамола, ама ништо. Па си напикав палома во носот и така заспав да не се правам ептен прасеuser posted image user posted image user posted image
Сега станав. ама некако не ми иде.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.01.2011, 01:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

виктори побрзо да оздравиш.
кај нас дома мм е заникаде, кива, кашла, едвај диши, гледам и нина нешто почна да поткашлува и да и солзат многу очите (знак за настинка), само мене ништо не ми е.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.01.2011, 08:55

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

viktori sedi doma leci se so toplo cajce , a moze i edna topla rakija da te stopliuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

04.01.2011, 09:18

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Виктори побрзо да оздравеш.И јас бев болна - 6 дена со температура 40 и уште толку денови со кашлањсолзенје на очи,кивање,омалаксаност,од кревет не можев да станам.Дури сега малку од малку сум подобра.Чувајте се луѓе,владее страшен вирусuser posted image

clock-img

04.01.2011, 09:23

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ајде побргу да оздравиш, чајче, лимон витамини, фервексче и ќе бидеш како нова user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

04.01.2011, 09:36

clock-img

mama26

pencil-img

3977

dobro utrouser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

04.01.2011, 09:40

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ајде виктори не се предавај силна си ти ќе оздравиш,
јас денес решив цел ден да се излежавам со Мартин да си играм пошто од чистење и средување се ме боли и ќе ми рече некој фала , глупава го оставам детето само за да рмбам се да биде во ред кога ќе дојдат сите, е денес нема user posted image  ај дајте едно кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

04.01.2011, 09:43

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

zdravo zenski kako ste?
ke mozi nekoj da me upati na tema ako ima posto jas ne najdov za rodendenska cestitka jas poleka poleka si se spremam se blizi denot...kefoj sum..pozz

na lukas se blizi rodendenot? za kakva cestitka ne te razbiram

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

04.01.2011, 11:10

clock-img

lukas

pencil-img

2148

da zakazavme kafana veke,na 27 fev.i sega na int si pravam ...eve edna kako primer...ama se snajdov ,najdov...
user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

04.01.2011, 11:45

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ооо Лукас ти на велико се спремаш за роденденотuser posted image user posted image Јас абер немам а на Мартин му е на 21user posted image Што бе, во кафана ќе го правите? Јас се мислам меѓу дома или некое меанче, пицерија...појма неам, дај идеаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

04.01.2011, 11:51

clock-img

lukas

pencil-img

2148

vo kafanata balkan,ke prajme i toa so ziva muzika brat mi ke ni svirat..eha jas imam duri 80 luge od prilika zboram najbliski..si se spremam leka poleka martins mom oti sega na 13 ti kaj mene e pareto i 10 dusi sme drustvo..i leka poleka si se spremam i za dvete..posle da ne se trastam...samo nezz so ke kupvam na ovaa moja snaga vitkauser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

04.01.2011, 11:57

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

80 луѓе???? И тоа најблиски??? Охо, а јас пак планирам околу 30 и мислам многу ми сеuser posted image user posted image А за да се облечиш, ќе најдеш 100%, гледаш како се пицна за Нова Годинаuser posted image ...не туку кукај, не си толкава како што кажувашuser posted image А вие и крштевка ќе праите тој ден или само роденден?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

04.01.2011, 12:01

clock-img

lukas

pencil-img

2148

i krstevka i rodenden na 27 mi e roden,i taman paga vo nedela mnogu ubo mi se pogodi..ama sega se dumav baba mi po tatko pocina pred nepoln mesec,od stranata na tatko mi nema nikoj da igra,dedo mi po majka mi pocina pred mesec i pol i od stranata na majka mi tetka vujko nema da igra jas da si zbornam so mm za da nema muzika najubo...pojma neam..user posted image

clock-img

04.01.2011, 12:02

clock-img

lukas

pencil-img

2148

50 etina dusi ke se nemam 80 martins mom..sega preracunav tesko mene kako uizracunav 80user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 12:28

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Виктори ајде побрзо да оздравиш,Лукас ти да си направиш најубав роденден и крштевка.Јас дома сум слободна денес и утре ама максимално изнервирана оод се околу мене освен од мм секогаш е тука кога највеќе ми треба,срце мое.Ајде белким ќе се среди се па ќе частам до вечерuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

04.01.2011, 12:33

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Без нервози, се ќе си се среди, уживај во моментите кога не си на работа... user posted image  Аха, и да не заборавам повикана си на жешкото столче user posted image  -  КЛИК

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

04.01.2011, 13:20

clock-img

mami2

pencil-img

417

Со среќа подготовки за крштевки, родендени...
Ние денес го одбележуваме именденот на нашата принцеза, само со најблиските...па тетки рр-ки повелете после новогодишните торти нешто полесно, малку баклава
user posted image
Ако не Ви се допадне повелете на домашната

clock-img

04.01.2011, 13:23

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Мамиии лелел баклаватаааааа,ааааааа лиги ми направи,ааааааааа,абе трудни жени има тука,знаеш???хахаххахаххаха.

Нека и е честит именденот на малата принцезаuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 4.1.2011 13:24:24 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

04.01.2011, 13:28

clock-img

mami2

pencil-img

417

За трудните може и репете, место по две по четири парчиња

clock-img

04.01.2011, 13:39

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Леле баклававааа...мами не ти требаше оваа работа, кај да најдам сега баклава? user posted image

clock-img

04.01.2011, 13:45

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Леле баклававааа...мами не ти требаше оваа работа, кај да најдам сега баклава? user posted image

ако не ти се прави дома право во слаткарница user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.01.2011, 13:50

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е знам ама кај да најдам слаткарница сега, па на работа сум до 5 user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 13:53

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Беатрис тркни до Пастел, има благички работки таму!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.01.2011, 13:56

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Има има, ќути сега и ти не ми отварај јадови, имам работа не можам да мрднам нигде user posted image Инаку какви еклерчиња има таму...... user posted image

clock-img

04.01.2011, 15:27

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

леле кај мене цел ден се рушеше вчера јас сум кај мајка ми не ми се иде дома кој ке чисти цела кука е во нередuser posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img