за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Poleka poleka ke iscistis ,ama zatoa polse ke uzivas vo ubavo renovirano.
04.01.2011, 16:08
Olivia
1961
Kolku nemav vreme da ve druzam vo ovie praznicni denovi, pametot neznam kaj mi e gosti gosti eden kup, mi nedostasuvavte mnogu, pozz...
04.01.2011, 16:10
Sandric
508
Edno prasanje imam i ne znam kade da go postavam Ako imanekoj sto se zanimava so smetkovodstvo bi mozel da mi pomogne Me interesira za plata od 16000 kolku se presmetuva personalen danok?
04.01.2011, 18:12
Pepelaska *
3820
Тивко на станицава нешто, јас досега си ја пишував радосницата на син ми уф ама забавно било ама има една страна да ставиш отпечаок од раче и ноџе имате ли идеја како да го направам тоа а лесно да го измијам после со оглед на тоа што рацете му се нон стоп во уста ?
04.01.2011, 18:15
Slagjana
463
Пепелашка, пробај со кармин за усни.
04.01.2011, 18:37
mami2
417
Пепелашка за првото дете секогаш правев со кармин, ама не на страниците во радосницата зашто се мрсни, туку на лист па ги лепев... За Анастасија ги искористив подлогите за печати со кои си игра големиов. Истите кога ќе се исушат планирам да ги освежам со растворена прехранбена боја, па мислам дека можеш и со неа да пробаш за отпечатоци. Само бојата да биде покоцентрирана
04.01.2011, 19:29
Bogdancanka
5422
Поздрав женски!Како сте?Јас едвај да се свртам дома и конечно пред ком да ве ѕирнам како сте...ајде има некој да почасти кафе додека мм не ме избрка од пред ком
04.01.2011, 19:40
nadica
4381
еве и кафе а и благичко за да не зазостанеме со диетата
04.01.2011, 19:48
Bogdancanka
5422
хехехе благодарам мила добро што ти текна јас бев заборавила на диетата
04.01.2011, 20:04
Martins mom
3342
Леле овие благитеееее...сите ќе ги јадам!!!
04.01.2011, 20:12
Џесика
2036
Оу хелоу женчиња, колачиве се мммм... јас денес порачав торта за роденден на Борјан, очекувам дека ќе биде убава... инаку Борјан втор ден прима инјекции, утре сме на контрола во Козле, инвентар станавме таму кој е онлајн ајде да видиме...
04.01.2011, 20:13
Maca25
7558
Јас едно кафе си зимам. денес ниту едно на рат немам испиено
04.01.2011, 20:15
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Оу хелоу женчиња, колачиве се мммм... јас денес порачав торта за роденден на Борјан, очекувам дека ќе биде убава... инаку Борјан втор ден прима инјекции, утре сме на контрола во Козле, инвентар станавме таму кој е онлајн ајде да видиме...
Абе Џес, што му е на срцкото мал? Не престана да кашла а? Душиче. Ајде побрзо да оздравите, па да го донесеш кај нас на гости. Нина баш вчера пред спиење го збореше - Бобо вика дабо або! Тепам Бобо, неумен Бобо А јас ја разубедувам дека Бобо е умен и така се доедека не заспавме.
04.01.2011, 20:20
Olivia
1961
Au so se ubavi kolacinjava mh mh mh, samo vaka virtuelni da si kasnam da si ja pocastam dusickata, uste sum na takanarecenata dieta begam od slatki i ne pijam sokovi samo svezo cedeni,ama rezultati uste nema , ama ne mozev da i odoleam na ruskata salata so mm ja seckase , mnogu mi pomogna
04.01.2011, 20:21
Џесика
2036
абе само што ја заврши терапијата со амоксиклав, вечерта крена 39 темп. направивме крвна слика, леукоцитите 18 качени, и одма во Козле, па наместо да лежиме на инфузија, пробно 2 дена инјекции, па утре ќе видиме дали уште терапија или не да боже пак на инфузија... А Нина да ја бацнеш, и обавезно ќе дојдеме некој ден на кафе, само да оздравиме...
04.01.2011, 20:47
mama26
3977
gjesika so pomin neka e samo i sto pobrgu da ozdravi bojran.da nema infuzii ,dusicka
04.01.2011, 20:57
agnes77
1959
се надевам дека Бојран побрзо оздрави
04.01.2011, 21:06
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric
Edno prasanje imam i ne znam kade da go postavam Ako imanekoj sto se zanimava so smetkovodstvo bi mozel da mi pomogne Me interesira za plata od 16000 kolku se presmetuva personalen danok?
Па персонален данок е 10% од сумата. Ти треба да платиш персонален данок или?
04.01.2011, 21:07
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Тивко на станицава нешто,
можеби кафемашина не работа
04.01.2011, 21:08
Snowhite RR
5042
Палешка, нашата предновогодишна средба најверојано ќе ја одржиме во 2011 Што да правам немав слободен ден минатата недела, затоа пак викендов 2 дена не бев на работа, се надевам дека и следниве 2 неработни ќе ги поминам дома
04.01.2011, 21:10
Snowhite RR
5042
Лукас ти многу рано си почнала да се спремаш за роденден, мислам дека наредниот месец му е така? На Михаил му е на 28ми овој месец, а јас се уште не сум почнала, макар што имам некои идеи, планирам дома да го правам и сакам да биде поразличен од други родендени кај што сум била, па ќе видиме како ќе излезе на крајот
04.01.2011, 21:10
Olivia
1961
Agnes me iznasmea so slikickata i toa na glas
04.01.2011, 21:41
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Лукас ти многу рано си почнала да се спремаш за роденден, мислам дека наредниот месец му е така? На Михаил му е на 28ми овој месец, а јас се уште не сум почнала, макар што имам некои идеи, планирам дома да го правам и сакам да биде поразличен од други родендени кај што сум била, па ќе видиме како ќе излезе на крајот
src ami jas leka poleka se mislam zaradi toa sto nema nikoj ni na pola sat da mi go povardi lukas,i se spremam za toa okolu sto ke nosam,koja kafana kakva cestitka ,kakva torta,i taka...odma ke svrti mesecot so praznicite i ke dojdi..27 mi fev.
04.01.2011, 21:50
Natuska85
3613
Од денес сум на ноќна диета, ништо не јадам додека спијам
04.01.2011, 21:54
lukas
2148
i jas...hahahha,sega si varam supa mi prisaka dusickata povelete koj saka...