за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
07.01.2011, 10:15
Pepelaska *
3820
Да му донесе многу среќа на Марко паричката
07.01.2011, 11:29
Julie1
2354
Среќен Божиќ најдраги.
Јас вчера скокав од радост кога ја видов паричката, колку само се радував
07.01.2011, 11:41
Natuska85
3613
07.01.2011, 11:45
penelopa
3419
Христос се роди! Навистина се роди! Честит Божиќ! На сите што им се падна паричката посакувам среќна и успешна година!
07.01.2011, 11:58
mila mama
1616
Христос се роди! За многу години да ни е празникот! На сите што им се паднала паричката да имаат многу здравје и среќа цееела година! Ние правиме паричка за Василица 14 јануари
07.01.2011, 12:10
Natuska85
3613
Јуле честитки за паричката,многу успеси оваа година и една приказна во свадбени моменти .
07.01.2011, 12:11
negla
236
ZA MNOGU GODINI!!! HRISTOS SE RODI!!!NAVISTINA SE RODI!!!NEKA OVOJ PRAZNIK OD SEGA NI NOSI SAMO ZDRAVJE,SREKA I LJUBOV!!!
07.01.2011, 12:48
Тања РР
2029
Христос се роди! Навистина се роди!
Честитки за оние кај кои се падна паричката и многу среќа и здравје за сите!
07.01.2011, 12:56
Maca25
7558
07.01.2011, 15:34
amelbebe
1105
Hristos se rodi
Navistina se rodi
sreken praznik i mnogu zdravje i sreka na site sto go slavat Bozik
07.01.2011, 15:44
Bogdancanka
5422
Христос се роди!!! Навистина се роди!!! нека ни е за многу години,многу здравје, среќа и лубов за сите! Кај нас дома паричката падна кај дедо Боже а денес кај дедо му на мм ја баравме неможеле да ја најдат, денес јас ја најдов моја среќичка
07.01.2011, 15:58
jovanka
1745
Za mnogu godini da ni se praznicite ova se momenti kade sto semejstvoto se splotuva. HRISTOS SE RODI! NAVISTINA SE RODI!
< Поракaта ја уредил jovanka -- 7.1.2011 15:59:15 >
07.01.2011, 16:39
Martins mom
3342
И кај мене се падна оваа година паричката Одамна ми немаше паднато Ви посакувам среќни Божиќни празници на сите Ррајки
07.01.2011, 16:58
*miki mami*
579
Срекен божик на сите само убави работи да ни се случуваат Кај нас свекор ми остава парче и за работата бидејки имаат семеен бизнис и оваа година се падна во работата се надеваме дека ке не очекува успешна година Нека им е со срека на тие што им се паднала паричката
07.01.2011, 19:58
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
АнаМоли генерална препорака кога прв пат ќе се покачи притисокот е промена на начинот на живот што подразбира повеќе физичка активност ( минимум 30 минути брзо одење дневно), помалку сол во исхраната, помалку стрес и прекин на пушењето или евентуално алкохолот. Ако после неколку недели нема резултати се преминува на лекови кои го регулираат притисокот. Мила, се надевам дека кај тебе брзо ќе се среди
Откако ме ставија под целосна анестезија за царскиот, притисокот ми се качил 230 со нешто и ме разбудија, па се породив со спинална. Од тогаш наваму имам проблеми. Инаку, ептен сум физички активна, не пушам година и три месеци, алкохол повеќе од чаша пиво не сум испила откако забременив.
Само на сол не внимавам многу. Матичната ми рече да направам ехо на бубрези, па ќе одам. Се надевам дека ќе се среди.
07.01.2011, 21:00
Pepelaska *
3820
АнаМоли ти посакувам побрзо да ти се стабилизира притисокот и повеќе да не дружиш, за тебе и Филип
07.01.2011, 22:44
agnes77
1959
Поздрав од мене, многу празнична атмосфера има на РР уште еднаш честит Божик, ви посакувам се најдобро.
08.01.2011, 10:36
Палешка РР
7505
Девојки незнам за вас, ама јас се уморив од одмарање Јади, лежи, јади, лежи..којзнае што ќе кажи вагата в понеделник
08.01.2011, 11:17
Pepelaska *
3820
Да ти кажам и јас некако се уморив а и плус вчера ме посети најнепосакуваната тетка на светот, па болки болки ау ау ау
08.01.2011, 11:39
*miki mami*
579
Девојки незнам за вас, ама јас се уморив од одмарање user posted image Јади, лежи, јади, лежи..којзнае што ќе кажи вагата в понеделник user posted image
samo so sakav da pisam mi se place a se nemam ni izmereno
08.01.2011, 11:43
arh_diz
7198
Praznici se nisto strasno , mozeme da si dozvolime. I jas se nemam izmereno cekam da pominat praznicite
08.01.2011, 12:24
negla
236
malku jas ke skrsnam od temata i ke ve prasam kade imame diskutirano za odrzuvanje na intimnata nega i dali se bricite ili depilirate, na kolku vreme toa go pravite i sl.????ve molam nasoceteme