за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
dobar den zenski kako ste mi denes?jas denes po tolku inaetenje konecno bev na lekar i si zarabotiv inekcii sum dobila brunhit...sega dojdov malku kaj mama da se razmrdam malku da ne lezam doma zasto site koski me bolat uzasno mi e
08.01.2011, 14:53
Maca25
7558
ООО Богданчанка, ајде побрзо да оздравиш и ова за памет да ти е, порано на лекар, не да чекаш да дојде до инекции. Ајде топло чајче, лимончиња, топло креветче, мазење од мт и ќе бидеш како нова!
08.01.2011, 15:05
nadica
4381
побрзо оздравување пријателке пове`е галење од мт и `е бидеш како нова
јас еве ги заспав мм и надица да го раскренам џумбусот што го оставија и да испијам едно кафе со вас па да спремам нешто оти ми се најавија гости за подоцна
08.01.2011, 15:12
Snowhite RR
5042
Леле па јас ни јадам ни се дебелам еве дома имаме еден куп колети од Михаил, работи што тој ни ги јади, да беше некој друг до сега маф ќе ги направеше, а јас само ги редам ги прередувам под елката, демек од Михаил поклоните од дедо Мраз, за грев сум, не знам зошто воопшто немам апетит Богданчанка побрзо да оздравиш душо На сите што им се паднало паричето овав година многу среќа да им донесе и исполнување на нивните најпосакувани желби, ние за Василица ќе вртиме, па здравје ќе видиме кај ќе падни
08.01.2011, 15:13
Julie1
2354
Богданчанка, побрзо оздравување.
Јас да ве поздравам само деновиве сум кај моите во Тетово и уживам, посебен поздрав до мила мама од Тетово
08.01.2011, 17:54
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
dobar den zenski kako ste mi denes?jas denes po tolku inaetenje konecno bev na lekar i si zarabotiv inekcii sum dobila brunhit...sega dojdov malku kaj mama da se razmrdam malku da ne lezam doma zasto site koski me bolat uzasno mi e
ооо страшно, ти посакувам да побрзо оздравиш
08.01.2011, 20:38
Pepelaska *
3820
И тука ли нема никој? син ми ми заспа, а мм ми отиде на вечера од работа, а мене како ме боли стомак неверојатно, ама морам да сум на штрек додека дојде мм да не стане малото
08.01.2011, 20:42
negla
236
napij se caj so malku cimet! kal mene deluva
08.01.2011, 20:43
amelbebe
1105
zenski ,dosta se iznalezavte ajde pocastete po edno kafe nemoj da bidete tolku mrzlivi,posle tolku jadenje i pienje
08.01.2011, 20:48
Pepelaska *
3820
Еве кафенце конечно дојде некој да се напие
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 8.1.2011 20:51:43 >
08.01.2011, 20:58
Pepelaska *
3820
eve go konecno
08.01.2011, 21:56
Maca25
7558
уф, ова ми беше напорен ден. станата од 8, цел ден нешто работам низ дома, на нина не и дадов попладне да спие за да можам да ја легнам порано и заспа во 9, цела преморена немаше сила ни млекото да си го допие. Да фатиме ред за од понеделник за во градинка. Мало затишје има овде а?! Јас сега ќе си земам една супа да си јадам, ми кркорат цревата
08.01.2011, 22:11
AnnaMolly RR
6409
Џитни една супа наваму, Мацо! Сега баш со мм збориме што да јадеме, ама ме мрзи до кујна да се симнам.
08.01.2011, 22:23
Maca25
7558
Повели. Мене кога многу ме боли глава само топла супа со многу лимон ми помага
08.01.2011, 22:31
AnnaMolly RR
6409
Уф, што убаво! Ние уште се каниме кој да се симне до кујна, ама како што ми изгледа никој нема да отиде, па ќе си легнеме гладни. Уште поубаво.
08.01.2011, 22:41
Maca25
7558
Јас после супава се најадов М&М бомбончиња и од многу благо ми се стужи и престанав да јадам. Треба да добијам и ми се јаде ми се плаче!
08.01.2011, 23:14
lukas
2148
zenski samo da ve pozdravam jas poretko ve druzam posledno,nezz sto mi stana ne mi se dreme na komp posledno...pozzzzz
08.01.2011, 23:17
Viktori
5329
aj aj se nauci u hotel so bazen, pa sega ne ti se visi na stanicava nasa
inaku se isfarbav sega crvena temna, ama od farbata samo mirisot mi ostana na kosava.
< Поракaта ја уредил виктори -- 8.1.2011 23:18:38 >
08.01.2011, 23:25
lukas
2148
,sega sum golemoto dobro utro. se zezam,nekako mi e maka i plus ovie dva dena ne sum nesto ko so trebit..
08.01.2011, 23:36
Natuska85
3613
Женски еве ме и мене на кратко,да ве поздравам.Ѕиркам џат-пат што се дешава на станицава,ама и јас деновиве растрчана по станот,мебел бевме денес демек да гледаме,пола продавници и повеќе затворени,сите си споиле.Па бевме за мајстори се распрашувавме за кујна и плакари кај едни пријатели што реновираа скоро и така наваму,натаму.Кога сум на компјутер,најчесто ги листам странициве за салони за мебел што се .Ај од понеделник се враќаме во нормала
08.01.2011, 23:38
Viktori
5329
СТаницава стои и ве чека! Не туку протрчувајте од тука туку застанете малку
Натушке тебе ти е оправдано, ептен! Ај откако ќе се среди се, прва и последна станица пак ќе биде на РР
08.01.2011, 23:47
nadica
4381
и јас ве читам надица ме заспива од 10ч еве сега кака и ако за 10 мин не заспие ќе си го обере зелан бостанот
09.01.2011, 09:31
Pepelaska *
3820
Ааа никој не ставил кафенце, море спанки или уште денес да се излежавате па од утре на работа на труд ај еве кафе за кога ќе станете
и малку бурек
09.01.2011, 09:42
Палешка РР
7505
Ooo, фала фала Пепелашка, јас умирам за јадење, ама не смеам, ако мрднам ќе разбудам некого. Ќе си јадам од твоето Добро утро