за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
магла, дозд хмм, то само значи дека наскоро ке биде се јасно јас сум нирбај, имам многу посла, али увјерена сум да 2011 биче добра година за нас тако или онако ... живот навистина е добар со мене, во една година јас научив повеќе од цели живот правим уште еден докторат из чеканње на посвојување во МК, топик: 100 и една приказна зошто уште не сме на ред
ајде сега кафе повелите
10.01.2011, 21:24
Pepelaska *
3820
ммм јас ќе се напијам ајде Агнес после магла и дожд доаѓа сонце ќе светне еден ден и твоето
10.01.2011, 22:04
agnes77
1959
pepelaska точно е сигурна сум ќе биде така, еден ден дочекам сонце ...
и поред се има мнооооооогу убаво сонце во знаме на Македонија које сјае до Словенија ... има нешто као меѓик нели ... никогаш не заборавим сонце које сум прв пат приметила кога смо дошли во Скопје, након границе и затим све се отворило ... нема шанси да пронаѓем зборви да опишем чуството во срце ...
10.01.2011, 22:31
Natuska85
3613
Женски како сте?Еве ме и мене се кријам од маглава дома за нигде е,бљак.Преска на јога не снимаа од бебе магазин да ме гледате во недела,ќе ве потсетам пак,не се секирајте
10.01.2011, 22:35
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Женски како сте?Еве ме и мене се кријам од маглава дома за нигде е,бљак.Преска на јога не снимаа од бебе магазин да ме гледате во недела,ќе ве потсетам пак,не се секирајте
која телевизија? има на зулу
10.01.2011, 22:41
*miki mami*
579
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Женски како сте?Еве ме и мене се кријам од маглава дома за нигде е,бљак.Преска на јога не снимаа од бебе магазин да ме гледате во недела,ќе ве потсетам пак,не се секирајтеuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image која телевизија? има на зулуuser posted image
агнес на А1 има бебе магазин ке гледаме обавезно
10.01.2011, 22:44
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*
агнес на А1 има бебе магазин ке гледаме обавезно
фала мики мами за инфо
10.01.2011, 22:51
Maca25
7558
НАтушке обавезно да не потсетиш уште еднаш да те гледаме.
11.01.2011, 09:01
Maca25
7558
Станувајте жени!! Каде сте? Денес славам! Повелете кафе најпрво, а за после ...ммм...
11.01.2011, 09:03
Pepelaska *
3820
Среќен Роденден, се најубаво нека ти се исполнат сите желби ете гледам сакаш да си најдиш работа,
мм добро ќе ми дојде кафенцево
11.01.2011, 09:10
Olivia
1961
Sreken rodenden Maca eve me i mene denes porano stanav veke mi e podobro ama gazeto boli od inekcii, bitno imam zelba za jadenje povtorno taka da Maco mozes da castis a ja ke ti spremam torta
11.01.2011, 09:16
arh_diz
7198
Sreken rodende Maca i pobrzo da si najdes rabota Olivia odmori uste malku na inekciite stavi listovi od sveza zelka da nemas modrici
11.01.2011, 09:20
lukas
2148
eve i jas da se prijavam megu razbudenite,mac sreken rodenden se najubavo...eve i jas pijam kafence pa pocnuvam da rovaram kaj mene e pareto padnato lani pa godinava sme kaj mene,nekni sonvav voski pa treba da upisam loto ili ke padni pak pareto kaj nas... ,
11.01.2011, 09:21
Olivia
1961
Taman se spremam za do pazar da idam ke zemam i zelka pa da vidime ednata strana mnogu me boli imam i modrica a drugata ne tolku ama mislam deka i od lezenjeto , ke se bocnam uspat pa koga ke se vratam ke vi pisam , fala ti arh-diz
11.01.2011, 09:22
Beatris
3116
Здраво женски, еве ме и мене да се пријавам дека сум жива, бев во Маврово неколку дена, да знаете со колкав ентузијазам отидов, мислев ке си шеткам на снегче, ќе си пијам чајче на тераса и ќе си седам на рр, ама од интернет ни И во Маврово, ни на лаптоп ни на мобилен, а во Бистра кога ќе отидев ми отвараше само да можам да читам ништо повеќе Мислам дека се збудалев начисто, едвај чекав да се вратиме. Многууу ми фалевте сите, уште денес не одам на работа таман да си надохнадам за сите денови што не бев на компјутер... Сега имам и интернет и компјутер па ај да видам некој да ме стане ако смее Гушки до сите
11.01.2011, 09:23
Beatris
3116
Среќен роденден Маца25, сите желби да ти се исполнат, да ни бидеш среќна, весела и намеана и само убави работи да ти се случуваат
11.01.2011, 09:25
Maca25
7558
Сум станала сабајле во 6 да спремам Повелете пријателки мои мили!
11.01.2011, 09:27
Olivia
1961
Sto e ubavo koga ke go pocnes denot so zdrava ishrana , Bravo Maco bas si bila vredna Lukas voski definitivno znacat pari se nadevam deka ke ti dojdat od site strani.. Beatris miss u to
11.01.2011, 09:32
Beatris
3116
Уфф како си издишав задоволно откако ја испратив поракава, како да ми падна камен Маца ни била ептен вредна уште сабајлечки
11.01.2011, 09:33
Maca25
7558
Беатрис welcome back to civilization. Како е тоа бебувчето во мешето?
Оливија душо мајка ми порано кога примаше многу инекции после секоја инекција боцанатото место го масираше со алкохол за да не и се направат грутки. Пробај се, ставај зелка, мачкај, мт нека те масира.
11.01.2011, 09:36
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Маца ни била ептен вредна уште сабајлечки
Па срцка овде веќе 3 дена се слави мојот роденден, морав да се покажам Да ви кажам една случка од вчера, бев на кафе со другарка кога ми се јави мајка ми и почна да ме прашува некое јадење како се прави. Другарка ми се изначуди, како тоа мајка ми мене ме прашувала за готварски рецепти. Сакам да готвам, експериментирам и сервирам.
11.01.2011, 09:43
Natuska85
3613
Хелооууу и од мене.Мацоооо среќен најсреќен роденден,убаво си спремила ќе земам нешто за појадок од кај тебе
Беатрис велком бек .Знаев дека си во маврово,добив информација затоа не те мислев знаев дека кога тогаш ќе ни се вратиш .Ајде од мене едно утринско кафе,повелеле,а јас еве го молам колегата да оди појадок да купи ама рано му било кај 10 ќе одел .Уште цели 20 мин .
11.01.2011, 10:03
Beatris
3116
Фала за кафенцето, најслатко е на рр Тебе сигурно те информирала виктори, не можев да и одговорам на фб ама затоа смс не бегаше
11.01.2011, 10:17
nadica
4381
жени добро утро и од мене еве ме ве читам чат пат и учам со новите програми на факултет и наместо февруари имаме јануарска сесија маца сре`ен роденден оливија за побрзо оздравување а за сите други пријатен ден КЛИК
11.01.2011, 10:44
Maca25
7558
Пријателки ве осавам да ја пробате мојата торта. Отидов јас на фризер и козметичар. Се частам денес!