cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

12.01.2011, 15:16

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

a kade e vinceto?user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

12.01.2011, 15:17

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Поздрав од мене, како сте, сега видов ручек од Беатрис, уф многу сум гладна ...

clock-img

12.01.2011, 15:17

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image eve od mene neka bide ziveliuser posted image

clock-img

12.01.2011, 15:19

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ajde Agnes poveli sedni nie veke pocnavme so gozbatauser posted image

clock-img

12.01.2011, 15:19

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

wow виноuser posted image    живели ... код мене се врати оптимизем, не знаем зошто, зато што нема уште ништо ново, али вера во среќен крај има голема и то не е лошо нелиuser posted image

clock-img

12.01.2011, 15:20

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ауу некој ми го џапнал винцето пред да го ставам user posted image user posted image user posted image  Ај Богданчанка стави да не ставам и јас, многу ќе ни дојде user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

12.01.2011, 15:23

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

имаме ручек, имаме вино ево сега и музика

http://www.youtube.com/watch?v=VaHFTLxenog

ринге ринге рајаuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2011, 15:36

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што убава гозба сте направиле. Јас спиев малце сега со нина, не ја однесов во граднка, цела ноќ повраќаше. Не знам дали од грлото или од мешето, ама вчера се и свашта изеде - чепни од овде чепони од онде, за ручек 2 тањира компир манџа, млеко... и можете да замислите. 4 постелини сменивме. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.01.2011, 15:36

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

12.01.2011, 15:44

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Што убава гозба сте направиле. Јас спиев малце сега со нина, не ја однесов во граднка, цела ноќ повраќаше. Не знам дали од грлото или од мешето, ама вчера се и свашта изеде - чепни од овде чепони од онде, за ручек 2 тањира компир манџа, млеко... и можете да замислите. 4 постелини сменивме. 

Леле срце мало, сигурно од што се прејала и измешала се. Ајде побргу да оздрави user posted image

clock-img

12.01.2011, 15:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Фала. Еве ја сега добра е, изеде едно тањирче супа, па малце проја после ќе и дадам, така на полесна исхрана ќе биде денес.
Јас сум крш, одам и спијам. Па и требаше цел стан да го средам, вчера имав 10 души на роденден.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.01.2011, 16:02

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Лукас и Нина побрзо да оздраватuser posted image user posted image user posted image
Јас седнав да јадамuser posted image user posted image user posted image ...Ова виртуелново некако ситост не држи...јас од боранијата моја да си каснам, најубаво ќе да еuser posted image user posted image Ајде кој е за...идетеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

12.01.2011, 16:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

јас како сум за вистински ручек,мммм.Ова виртуелното не држи убаво кажа мартинс мамuser posted image .Туку еден кросан пред малку изедов да ме држи пошто после работа на јога сум и дури во 19 часот ќе е мојот ручекuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

12.01.2011, 16:56

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Има уште од ручекот, остана нешто за мене, како сум гладна,
мм сабајле не стаса леб да ми купи, па варев кори или јуфки како ги викате, ама не држат тие, а сега на работа сум, па до вечер не знам како ќе се издржува не знам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

12.01.2011, 21:45

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Еве ме и мене, се прибрав дома и богами ќе си легнам, да ви се пофалам навлеков две другарки на РР, едната е бремена а едната не е ни мажена ама вика убав сајт user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

12.01.2011, 21:47

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Браво пепелашка,да ни се шири Рингераја семејството.Ајде повели едно чајче да се згрееш

user posted image

clock-img

12.01.2011, 21:55

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Може и за мене едно чајче Натушка user posted image Како сте инаку? Деновиве не успевав ниту да ве читнам.

And this is my beautiful life ...

clock-img

12.01.2011, 22:00

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве Јуле и за тебе не е проблемuser posted image .Добри сме да не не мислиш,се јаде се пие тука весело еuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:13

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

чајче ммм и јас го сакам
али повеќе сакам кафеuser posted image user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:17

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Фала Натушка еве и по неколку палачинки да свиткаме вечерва

user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:19

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еве и кафенце и благичко Агнес

user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:24

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Мммм еве од мене Нутела за мачкање,може?user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:26

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Фала Натушка еве и по неколку палачинки да свиткаме вечерва

user posted image

i sea? Da stanuvam treba i tavce da vadam.... mnjam mnjam mnjam...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

12.01.2011, 22:28

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ама јас сепак само виртуелно ќе јадам палачинки колку и да ми се јадат.Во живо овошна салата од киви јадам,не може вака на оваа вагата само растат ли растат бројкитеuser posted image

clock-img

12.01.2011, 22:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Еве и кафенце и благичко Агнес

user posted image

многу е вкусноuser posted image user posted image user posted image  фалаuser posted image

Последни статии

article-img