cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

12.01.2011, 22:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Ама јас сепак само виртуелно ќе јадам палачинки колку и да ми се јадат.Во живо овошна салата од киви јадам,не може вака на оваа вагата само растат ли растат бројкитеuser posted image

stavi katanec na frizider???? A da ne se cuvas za nekade user posted image
user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

12.01.2011, 22:33

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Zdravo zenski , sto vaka docna ste se razjale blagicko mmm mnogu vkusni palacinki so nutela, jas imam uste edna inekcija da primam utre i se vrakam poleka vo normala apetitot  skroz go izgubiv se nadevam ke izgubam i nekoe kilce!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

12.01.2011, 22:51

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Женски а некој Бруфен за мене ќе се најде ли? Главата ќе ми се расцепиuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

12.01.2011, 22:56

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Женски а некој Бруфен за мене ќе се најде ли? Главата ќе ми се расцепиuser posted image

имам бруфен ама далеко си од менеuser posted image  ... само што можем е едне голем user posted image

clock-img

12.01.2011, 22:59

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image

Тања повели! Бапни 2 и 2 недели гајле немаш user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2011, 23:21

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Фала ви на двете. Златни сте user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

13.01.2011, 14:36

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еј женски празна станицава денес?Кај сте???Ако случајно некој помине низ станицава еве јас да послужам овошје за освежувањеuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

13.01.2011, 14:40

clock-img

negla

pencil-img

236

user posted image   moeto omileno!!!

clock-img

13.01.2011, 14:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Ау еве ја тајната на девер ми хахаха, тој пие од овие од друго ништо не му поминува главата ама ги немало апчињата нигде му ги дале од болница сестрата на девојка му таму работи, п аи јас си краднувам по некое, а да не се штетни овие ?

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 13.1.2011 14:59:19 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.01.2011, 14:58

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Слабо денеска на станицава, нема автобуси или што е работава? user posted image  Ај јас ќе си земам едно бананче од кај Натушка додека има user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

13.01.2011, 15:00

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Леле луѓе јас цел ден јадам денес, како луда олку во бременоста не jадев Биг да чува, изгледа од досада и дома седење , излегов на 10 мин со Мартин и што убаво ми дојде аа утре одам ако е вака топло да шетам со него таман за парички за ВАсилица кајнас се вика сурово хахаха

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 13.1.2011 15:01:25 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.01.2011, 18:51

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

user posted image

kaj moze da se najde vakvo apce?????

clock-img

13.01.2011, 18:59

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Оливиа user posted image user posted image user posted image user posted image  факитол ха ха ха ха .... уф мени ми навистина треба нешто такоuser posted image  

јас размишлувам да починјем писати роман со наслов мај македонијан адвенчр ама уште незнаем како ќе се заврши user posted image  ... нo сигурно ќе ставим и сите вас во мој роман

clock-img

13.01.2011, 19:03

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Agnes jas mislam deka ova apce e lekot na noviot vek , a ke go lici i za na naslovna kaj tebe na roman, Made in Macedonia

clock-img

13.01.2011, 19:07

clock-img

mama26

pencil-img

3977

mnoogu sum bila protiv apcinja bilo kakvi a vo posledno vreme znam da se napijam b 6 za nervi sto i ne e taka jako nesto zarazlika sto sve pijat zenite..ama izbegnuvam podobro pivce ke se napijam pola caska i veke podobro mi e..najmnogu mi e strav da stanam apoholik a znam takvi slucaevi kade sto pijat a ne im se potrebniuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

13.01.2011, 19:09

clock-img

mama26

pencil-img

3977

eve po edno vitamince user posted image

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

13.01.2011, 20:02

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Agnes jas mislam deka ova apce e lekot na noviot vek , a ke go lici i za na naslovna kaj tebe na roman, Made in Macedonia

иииии најдобра идејаuser posted image user posted image user posted image user posted image  ..user posted image

clock-img

13.01.2011, 20:49

clock-img

nadica

pencil-img

4381

жени каде сте? како сте? да не се спремате за дочек на Стара Нова Година?

јас по дома со надица возам коли и вечеруваме user posted image   па да ве ѕирнам на кратко user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.01.2011, 20:52

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Јас сум тука ама мрза ме фаќа ни стара ни нова година оваа година нигде не ми се оди дали дека со бебе се во него умот, а гледам другарко мои шетаат сами децата дома  и нас не викаа ама не ми се одеше, ај еве ви колбавчиња и пите

user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 13.1.2011 20:56:43 >

clock-img

13.01.2011, 22:22

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

user posted image
Da si ja proslavime Stara Nova Godina!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

13.01.2011, 22:34

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Супер на рр.мк има два пута стара нова година, најдобар форумuser posted image
јас сам уморнааа, сакам моја работа ама кадкад не е лесно, и напила се една чаша вино и на пола спавамuser posted image user posted image user posted image  ... а не можем да се одвојим од РР, тако барем биртуелно сум во МКuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2011, 23:38

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Да ние имаме две нови години многу сакаме да славиме user posted image  Одмори малку агнес

clock-img

13.01.2011, 23:39

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

море мене ми се јаде нешто, ама не знам што.... да го допијам кафево па ќе почнам да копам во фрижидер user posted image

clock-img

13.01.2011, 23:48

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

земи од мојот бурек може и паричката да ти се падне user posted image

clock-img

13.01.2011, 23:48

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ќути молим те не спомнувај јадење, јас се чувствувам како слон, се прејадов пита кај моите, сега мислам дека
ќе пукнам од киселини, не знам која позиција да ја фатам за да ми олесни

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Последни статии

article-img