cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

16.01.2011, 11:09

clock-img

mama26

pencil-img

3977

pa ne ne potseti natuska zaboravi user posted image ke pustam da gledam

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

16.01.2011, 11:27

clock-img

Twins

pencil-img

1228

Natuske , ti li si taa so sivi helnaki i so siv dzemper??????
Trudnici super ste user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2011, 11:32

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ја гледав Натушка, со сив џемпер беше user posted image user posted image user posted image  Супер беа

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.01.2011, 13:53

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Даа јас бев со сивиот џемперuser posted image .Заборавив да ви кажам скроз си станав кај 10 и нешто и пуштам за да гледам ама заборавив дека ќе не даваат нас.И во најавата видовuser posted image user posted image user posted image user posted image .Затоа и вас не ве потсетивuser posted image user posted image user posted image .Право на мајка ми и вретев да ме гледа

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

16.01.2011, 15:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

nemozev da ja vidam sinot sakase crtani da gleda pa ne me ostavi da vidam.toa euser posted image po cel den na crtani samo ni vesti nemozam da vidam nisto

clock-img

16.01.2011, 15:34

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

мама 26 на реприза да ме гледаш во среда од сабајле околу 9 мисламuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

16.01.2011, 15:35

clock-img

mama26

pencil-img

3977

super natuska ke gledam togas sigurno spie .spanko e user posted image

clock-img

16.01.2011, 15:40

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добар ден! Ние скитавме цел ден, мноооогу беше топло!
Сега дојдовме, јадевме, Филип заспа. Јас ќе одам да спремам некоја салата и кифлички и нешто благо, вечер ќе имаме гости.
Благо може и ќе купам готово, ме мрзи да правам user posted image

Вие што правите?

Live and let live

clock-img

16.01.2011, 15:51

clock-img

mama26

pencil-img

3977

puding mi dojde na pamet ama me mrzi da stanam sto neznaci nema da si napravam user posted image ama sega virtuelno moze prvo pa da stanam

user posted image

user posted image

clock-img

16.01.2011, 16:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Даа јас бев со сивиот џемперuser posted image .Заборавив да ви кажам скроз си станав кај 10 и нешто и пуштам за да гледам ама заборавив дека ќе не даваат нас.И во најавата видовuser posted image user posted image user posted image user posted image .Затоа и вас не ве потсетивuser posted image user posted image user posted image .Право на мајка ми и вретев да ме гледа

Натушке што убаво ги правиш вежбите!! user posted image те гледавме денес со Нина!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.01.2011, 16:20

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

И јас ја гледав супер е, здравје за втората бременост и јас планирам да вежбам колку убаво нешто. Ние не се прошетавме се раздува силен ветер ми беше страв да го вадам мало е за ветер, ај утре ќе претрчаме до кај моите ќе дојде и дечкото на сестра ми па ќе си поседиме. Јас цел ден чистам, се здробив, ја собрав елката дека природна ѓубрее ееден куп. Ај сега да пиеме едно кавеее user posted image

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

16.01.2011, 16:24

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И ние се прошетавме, ама само јас и мм, без Нина, она си остана дома затоа што баба и и дојде на гости. Ние малце низ центар, на пазар, по продавници и домче.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.01.2011, 16:50

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Кажи колку убаво е да си шетнеш со мт...онака ко во добрите стари времиња, нели???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

16.01.2011, 17:08

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Лелее блазеси ви! Мечтаам за тој ден да излезам со мм насамо, онака без обврски да се погушкаме надвор user posted image
Абе понекогаш и свекрвите се наоѓаат user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

16.01.2011, 17:22

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Е за тоа мојата се наоѓа и тоа многу, никаогаш не не одбила, со мм кога сакаме да излезиме, секогаш ја чува Матеа. Додуша па и ние најмногу за пазарење излегуваме, не дека многу шетаме, ама така попатно ќе завртиме и некое кругче низ чаршијата.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

16.01.2011, 19:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Кажи колку убаво е да си шетнеш со мт...онака ко во добрите стари времиња, нели???

најубаво. одамна не сме прошетале сами. лани ова време бевме излезени сами на ручек, кој прерасна во вечера... нина ја чуваа моите мислам. еее цела година не сме биле некаде саму. дури 2 саати бевме без нина. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2011, 19:24

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Што правите жени, јас само да ве ѕирнам на кратко, имам подлив во окото од внатре, цело ми е крваво, изгледа ми има пукнато капилар ноќеска и цел ден денес сум како вампир , изгледа најпаметно е да не седам премногу на пц вечерва user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 16.1.2011 19:25:39 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.01.2011, 19:28

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

aman be Beatris? Crveno ti e celo? Aj nedela denes, pa na rezerva mozebi funkcioniras user posted image
A i mozes da si zemes den, pa utre sladoled da jademe od sabajle user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.01.2011, 19:31

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Цврски слободен ден, тешка работа. А оково ми е иначе страв да те фати, како да ми тече крв внатре, немам белка цело ми е бордо црвено, али добро е си работи, си гледа user posted image

clock-img

16.01.2011, 19:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Утре за сладолед и јас ви се придружувам.

Беатрис, одмарај окото вечерва и утре право на очно. Ти се има случено ова и порано? Да не е од некоја инфекција? Имам пишано тука дека на Нина и пукна капилар во окото и излезе дека има бактерија. Оди провери, сега да не испадне па вака дека те плашам.

clock-img

16.01.2011, 19:39

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Вчера вечерта ми се слоши и повраќав, а ја сум скарана со такви работи, не можам никако да повратам, и од напон што се стискав и капилар ми пукна во окото, и цело лице ми е со црвени точки...

clock-img

16.01.2011, 19:42

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Lele Beatris, ajde stiskam palci brzo da ti se smiri okoto, a od sladoled samo poarno moze da ti bide user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

16.01.2011, 20:03

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Beatris srcka kako be taka okceto crveno, nemoj da panicis samo ako te boli pocekaj do utre i pravo na lekar, ama sigurno ti e od nagonot za povrakanje ti e , majka mi denes me razbudi isto so bolka vo okoto i se vcrvenile nokeska vo spienje denes mi lelika, utre sabajle ja nosam na ocno od problemi glava ne krenav

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

16.01.2011, 20:09

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Вие одете на лекар, јас прашав имам една пријателка докторка е на очно рече дека мора да е капилар пукнат од напињање, инаку не ме боли воопшто, јас на огледало го приметив сабајле, ќе отидам утре до кај неа чисто да провери дали се е во ред

clock-img

16.01.2011, 21:16

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kako ste zenski jas eve me mene tro da ve dzirnam!,beatris se nadevam ne e nisto strasno so okoto,so pomin da e!
kako mi ste?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Последни статии

article-img