cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

16.01.2011, 21:26

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Добри сме Ликас, ти како си?
Те нема нешто, не заборави user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

16.01.2011, 21:39

clock-img

lukas

pencil-img

2148

veruvale ili ne nemozam uste da se dosredam od gostite za vasilica sto mi  bea,i nekako lukAS Pocna rogovite da si gi pokazuva si bara poveke vnimanie hehe,ve citkam ama retko pisam,a i deka bese lukas nastinat gledav da bidam malku poke so nego pa ja podzapostaviv kukata..sepak sum tuka so vas..user posted image ,ne ve napustam vo nikoj slucaj...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

16.01.2011, 21:47

clock-img

lukas

pencil-img

2148

zenski jas moram da odam,denes mu kupiv na lukas bluzenca i pantaloncinja za niz doma pa da odam da gi zaperam na raka  pa da se tusiram i na bapka na nananje mi e maka mnogu nezz posledno se mi  e mrza da pravam..pozz pa utre ke castam kafe ako ne me mrzi..user posted image user posted image user posted image byu

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

16.01.2011, 21:52

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Denes samo vi posakav ubav den i izlegovme da go iskoristime ovoj topol januarski den.Malku prosetka na planina i cist vozduh i nekoja sogorena kalorija plus posle tolku praznicni denovi i samo jadenje i pienjeuser posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

17.01.2011, 01:08

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Aloha, zenski ima li nekoj treta smena neka casti edno kafe sum resila vecerva da ne spijam!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

17.01.2011, 10:26

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Спанки ајде станувајте

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

17.01.2011, 10:28

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски како сте денес?Убав ден надвор сончево.Гледам ве мрзи од сабајле да варите кафе ајде јас ќе ви ставамuser posted image .Повелеле

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

17.01.2011, 10:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Убаво сончево, ама и ладно. Треба да одам по банки, па да ја раскитам елката дома, ама ме фатила некоја мрза невидена, не ми се мрда. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.01.2011, 10:46

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Еве ме и мене. Кај нас сеуште магла а сонцето покасно ќе го видиме. Јас пак на готово за кафеuser posted image . Фала Натушка user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 17.1.2011 10:47:01 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

17.01.2011, 10:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kaj nas pak se vratija golemite mrazovi utrovo bese -25 a sega sonce gree ama kocan ladnouser posted image
Jas ja srediv elkata vo Sabotata

Биди тоа што си

clock-img

17.01.2011, 10:55

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

И јас си ја средив вчера и се скапав од чистење и сега се ме боли затоа ќе си појдам кај моите на одморuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

17.01.2011, 11:00

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Kaj nas pak se vratija golemite mrazovi utrovo bese -25 a sega sonce gree ama kocan ladnouser posted image
Jas ja srediv elkata vo Sabotata

И кај нас од Петок исто викаат ладнооооо....леле кога ли ќе помине оваа зима.
Ко договорени арх_диз и јас ја собрав елката во Саботата и сега некако ми е чудна собаваuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

17.01.2011, 11:32

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Денеска е најтажниот ден во годината Забава | 17. јануари 2011 - 11:55

Британските психолози утврдиле дека третиот понеделник во јануари е најтажниот ден во годината. Долговите заради претераното трошење за празниците се главната причина за тоа

ShareNew
user posted image Британските психолози утврдија дека денешниот ден, третиот понеделник во јануари, е најтажниот ден во годината, па затоа и не треба многу да не зачуди доколку сме нерасположени. Комбинацијата од долгови заради претераното трошење за празниците, лошото време и неисполнетите

clock-img

17.01.2011, 11:33

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

јас само што се исеков ама ептен одвај сопрев крварење ми се слоши побледев челата ова ми се нема десено до сегаuser posted image
срека што беше дома свекрвамиuser posted image

clock-img

17.01.2011, 11:36

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sto isece miki mama odi na lekar ako e pogolem odrezot.

Биди тоа што си

clock-img

17.01.2011, 12:00

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Денеска е најтажниот ден во годината Забава | 17. јануари 2011 - 11:55

Британските психолози утврдиле дека третиот понеделник во јануари е најтажниот ден во годината. Долговите заради претераното трошење за празниците се главната причина за тоа

ShareNew
user posted image Британските психолози утврдија дека денешниот ден, третиот понеделник во јануари, е најтажниот ден во годината, па затоа и не треба многу да не зачуди доколку сме нерасположени. Комбинацијата од долгови заради претераното трошење за празниците, лошото време и неисполнетите

мене ми е ептен депресивен ден и нервозен. треба се да средам дома, како бомба да ни паднала викендов, да направам ручек, да одам да плаќам сметки,срце ме боли кога им ги давам парите на тетките на шалтер, да направам план како ќе се издржи до крајот на месецот, да праќам CV  за работа по фирми и после да ја земам нина од градинка. а јас уште пијам кафе user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.01.2011, 12:23

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Eve me i mene denes ic ne sum spiena, cela nok, a sabajlevo po lekari so majka mi na ocno, of lele siroticka taa, faitla konjuktivitis a od doma nogde ne izlegla i sega ja faka nekoja depresija se naljuti na doktorkata koga ja prasala da ne cuva kokoski doma, mi vika jas tolku pedanterija zena vakvo nesto da me snajde, a be bog da cuva mi e denov krajot ne mu se gledauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

17.01.2011, 12:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

koga ja prasala da ne cuva kokoski doma,

Ц ц ц ц .. значи колку изреметени лекари имаме тоа чудо едно.... Инаку добро е да се знае дека коњуктивит се фаќа од кокошки...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

17.01.2011, 12:37

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image ni jas nesum znaela a bas planirav kokoski da cuvam sega mi poremetija lekarive user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

17.01.2011, 12:38

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
мене ми е ептен депресивен ден и нервозен. треба се да средам дома, како бомба да ни паднала викендов, да направам ручек, да одам да плаќам сметки,срце ме боли кога им ги давам парите на тетките на шалтер, да направам план како ќе се издржи до крајот на месецот, да праќам CV  за работа по фирми и после да ја земам нина од градинка. а јас уште пијам кафе

Мацо седи си ич не станувај user posted image   КОга се сметки во прашање може и утре user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

17.01.2011, 12:42

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Оливиа баш ми е жал за мајка ти. И Нина го имаше истиот проблем, и го измивав окото со ладна вода и при секое бришење пешкирот го ставав за перење. Треба многу да се внимава да не се пренесе и на другото око. Јас и ставав и раствор со бетадине и капки и маст што ни ги препиша очен лекар. 

clock-img

17.01.2011, 12:44

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

koga ja prasala da ne cuva kokoski doma,

Ц ц ц ц .. значи колку изреметени лекари имаме тоа чудо едно.... Инаку добро е да се знае дека коњуктивит се фаќа од кокошки...

леле со им е на докториве  какви луге работат во здравстово да ти е страв на лекар да отидешuser posted image
добра ми е раната си ставив хидроген го преврзав па ке видам малку ме боли ке ми поминеuser posted image

clock-img

17.01.2011, 12:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mene toa so kokoski malku mi e cudno.Sto se slucuva so ie sto rabotat na farma za kokoski user posted image

Биди тоа што си

clock-img

17.01.2011, 12:51

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве ме мене пак малку бев излезена ама смрзнав,Сонце со заби ова.бззз.Еве од мене една позитивна статистика  за овој месец:

Овој месец јануар 2011 е многу специфичен, има 5 недели од кој 5 понеделника, 5 саботи во само еден месец. Тоа се случува секој 823 години и се вели за него дека е вреќа пари. Па нека ние со среќа :)

clock-img

17.01.2011, 12:53

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Богами и ќе ни требаат пари како што се дигнати цените,одам до вегера чоколаден крооасан да си купам 45 денари го направиле,хелоуууу,35 бешеuser posted image

Последни статии

article-img