за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде кажи тука пофали се за шоуто дај некоја идеја a вотка и јас немам дома ама имам едно винце од работа поклон ми го дадоа му се мислам како ми се пие леле незнам што ми стана
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 22.1.2011 12:20:51 >
22.01.2011, 12:20
Martins mom
3342
Па немаше шоу...Мартин ме истроши
22.01.2011, 12:44
mila mama
1616
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot, epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks Visoki, slabi ko p eri se site ne znaes koj e straight
Milamama 3 години работев за Швеѓанка, можеби се толерантни, воспитани, плаќаат на време, ценат работник, ама од оваа на збор не можеше да дојдеш бе Еднаш беше дојдена мајка и со стрина вујна шо ја знам шо и беше, човече 3те во исто време збореа и која од која погласно.... Грдииииииииииии
Lelee ova prv pat slusam. Pa oni obicno kutat koga zboris duri i otkako ke zavrsis kutat pa se osekas ko glupaca, zasto ocekuvaat uste da zboris Samo akaat (aha, aha, aha)...Ja na pocetok kriza imav za karanje, ocekuvav vo banka, posta da se iskaram na salter, ama nisto tie kulturni, nasmeani, ne znaci deka se naivni, ke ti go spopikaat ama kulturno da ne mozes da im se lutis Ovaa tvojava izgleda poprimila od nas muabetenje
22.01.2011, 13:02
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
Fala na kafeto mama26 , tuku reci ne kaza kako burekot????
ubavo ispadna twins bas kako od burekgjilnica.nareden pat ke probam i so tegnati kori mesto kupecki..
22.01.2011, 13:04
mama26
3977
sinot od pred vrata mi donese kucence...mnogu nalikuva na sarplaninec no nemozam da go cuvam
22.01.2011, 13:11
skorpijana
683
e jas cuvam pikinejzer pred 2 nedeli sinot i mm go donesoa malku mi se tri deca pardon 4 i mm e vo decata de pa i kuce mi falese zasreka vospitano e koga saka da odi po vc lae pred vrata
22.01.2011, 13:14
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot, epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks Visoki, slabi ko p eri se site ne znaes koj e straight
Milamama 3 години работев за Швеѓанка, можеби се толерантни, воспитани, плаќаат на време, ценат работник, ама од оваа на збор не можеше да дојдеш бе Еднаш беше дојдена мајка и со стрина вујна шо ја знам шо и беше, човече 3те во исто време збореа и која од која погласно.... Грдииииииииииии
Lelee ova prv pat slusam. Pa oni obicno kutat koga zboris duri i otkako ke zavrsis kutat pa se osekas ko glupaca, zasto ocekuvaat uste da zboris Samo akaat (aha, aha, aha)...Ja na pocetok kriza imav za karanje, ocekuvav vo banka, posta da se iskaram na salter, ama nisto tie kulturni, nasmeani, ne znaci deka se naivni, ke ti go spopikaat ama kulturno da ne mozes da im se lutis Ovaa tvojava izgleda poprimila od nas muabetenje
Јас сфатив дека е вака: они уствари во Шведска мораат да се однесуваат така како што е таму прифатено, во спротивно ќе си имаат санкции некакви, нема шанси да направат сообраќаен прекршок на пример, заради казните
Ама овде кога ќе дојдат се ко од синџир пуштени, ова важи посебно за оние што се лупаат у гради дека се Европејци Па да видиш како врти полукружно на дупла лента, се расправа за поефтино да и дадат (оти е у филм дека е од странство па сега некој ја краде).. за некои работи се бог да чува кога ќе дојдат
22.01.2011, 13:17
mama26
3977
da ti kazam mene mi e zal mnogu za malecki zivotni.i tie kako i decata greota. no nesmeam pod kirija sum inaku bi go cuvala..planiram i da se selam od tuka sepak 2ipol godini sum na isto mesto,iako se fini gazdite ama sakam na drugo mesto bez gazdi da mozam da si zemam kucence pa da go cuvam i nikoj da ne mi prerece ednostavno nesakaat nekoi luge zivotni i jas sum sepak kaj niv i normalno moram da gi pocituvam vo toj pogled.a za se drugi se srcki gazdive.normalno i na deteto mu e merak si ima drustvo
22.01.2011, 13:21
mama26
3977
tetka moja od stranstvo prviot pat koga dojde ja primetija deka e so akcent pa taksistot i zema duplo od toa sto trebase....sreka tetkami pametna oti idese kaj mene pa mi vika abe tolku e pari? vikam ne..i mu plati pola otkolku sto trebase..lugevo mislat deka tie sto se vo stranstvo se od mars padnati i nemaat rodnini nikakvi vo mk a akcent si primas normalno koga veke zivees so godini na drugo mesto a ne deka si zaboravil da zboris mk
22.01.2011, 13:55
skorpijana
683
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
da ti kazam mene mi e zal mnogu za malecki zivotni.i tie kako i decata greota. no nesmeam pod kirija sum inaku bi go cuvala..planiram i da se selam od tuka sepak 2ipol godini sum na isto mesto,iako se fini gazdite ama sakam na drugo mesto bez gazdi da mozam da si zemam kucence pa da go cuvam i nikoj da ne mi prerece ednostavno nesakaat nekoi luge zivotni i jas sum sepak kaj niv i normalno moram da gi pocituvam vo toj pogled.a za se drugi se srcki gazdive.normalno i na deteto mu e merak si ima drustvo
abe i jas sakam ama mnogu obaveza mi e mora da se banja hrane a nemam mnogu vreme inaku sekogas sme imale mileniceuste kako dete sum so zivotni kaj majka mi imav vuciak dve macki i pudlica ali sega nemam vreme ali moram na sinceto da mu ja ispolnam zelbata bidejki mnogu saka kuce i mnogu e prvrzan za nego
22.01.2011, 13:59
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana
ali moram na sinceto da mu ja ispolnam zelbata bidejki mnogu saka kuce i mnogu e prvrzan za nego
pa toa e celata rabota zaradi detevo ama toa e..ke mora vo komsii negde da go dadam imam edna komsika i go zgazija kuceto pa moze ke go zeme
22.01.2011, 14:09
Natuska85
3613
Женскии како стеее??Еве ме и мене,од сабајле сум на компјутер ама во CorelDraw сум претворена.Цртам плакари,комоди,кујни,комбинирам бои.Оваа недела ќе се видиме со мајсторите да конкретизираме точно и морам да сум си спремна
22.01.2011, 14:14
arh_diz
7198
Natuska jas isto rabotno denes premestuvav nekoi raboti niz stan , mm se zeza vika koga premestuvas mebel ke zabremenis :) Imam eden program mnogu podobar od Corel ako sakas ke ti go pratam mal e i super e za dizajniranje
22.01.2011, 14:25
Maca25
7558
Здравооо!! Како сте ми? Јас сум многу среќна, денес и закажавме роденден на Нина во игротека. Цела игротека е во знакот на Ноди - омилениот лик на Нина, дури и милиме и неа да ја облечеме како Ноди, а и торта Ноди вози кола ќе имаме . Среќна сум што најдов игротека која многу ми се допадна, чиста, со убави играчки, со одделен голем простор за возрасни гости и каде прават куклена претстава. Сега едвај чекам да дојде роденденот !! Уште 18 дена.
22.01.2011, 14:27
Pepelaska *
3820
moze li i mene da mi go pratis ? ti blagodaram
22.01.2011, 14:31
arh_diz
7198
Ok ke ti pratam vo PP mnogu e lesen ke vidis izbiras mebel i go mestis
22.01.2011, 14:32
Maca25
7558
Арх_диз онлајн се работи на програмов? Ај пиши ми и мене.
22.01.2011, 14:35
Viktori
5329
Мацо убаво да си поминете и да чуваш торта!!!
22.01.2011, 14:36
Martins mom
3342
Site sme zainteresirani za program;eto...i jas sakaaaam
22.01.2011, 14:41
arh_diz
7198
Prateno vi e na site
22.01.2011, 14:42
Pepelaska *
3820
Фала арх_диз треба да ни наплатиш те нападнавме
22.01.2011, 14:43
Maca25
7558
Секако дека ќе чувам торта за моите Рингерајки.
22.01.2011, 14:45
arh_diz
7198
Misete mu ja koga ke dojdam:)
22.01.2011, 14:53
Twins
1228
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Ok ke ti pratam vo PP mnogu e lesen ke vidis izbiras mebel i go mestis
Ako ne e problem , te molam prati mi go i mene .Falaaaaa
22.01.2011, 14:54
Twins