cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

29.01.2011, 19:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/  и дали некој знае колико често има објаве во службен весник

шалјем поздраве од Сло, тука е многу студено user posted image

clock-img

29.01.2011, 21:35

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Kaj ste bre luge, pa ne e tolku ladno deneska sto ve nema na stanicava user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

29.01.2011, 21:38

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас сум тука, се врткам те ваму те таму, чекам да си легната децава па да испијам едно кафе у тишина user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

29.01.2011, 21:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам.
Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.01.2011, 21:57

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам.
Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.

Сега е само прашање кој ќе се замори повеќе и кој ќе заспие побргу Нина или мама и тато user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

29.01.2011, 22:01

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/  и дали некој знае колико често има објаве во службен весник

Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.01.2011, 22:13

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Еве сум и јас конечно се заспавме и јас цел ден се врткам по малку овде Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

29.01.2011, 22:21

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Maca pazi ako ja prezagrees nema da ti zaspie user posted image
Lelee sto ne ceka i nas, ama ja ako saka da se tepa na boks ke ja zapisam ic ne se mislam user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

29.01.2011, 23:00

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Сега си го гледам профилот и гледам 666 објави user posted image  па ова само така пишувам да не ми стои таков број хахаха

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

29.01.2011, 23:08

clock-img

nadica

pencil-img

4381

жени како сте?
јас еве конечно да седнам денес да ве видам, со кафе во едната, вино во другата рака, ама ми се потрошил интерннетот па слабо можам да ве следам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

29.01.2011, 23:11

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ха
му ги најдов кикириките на мм и ќе си ги измезам user posted image  еве и за вас
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

29.01.2011, 23:13

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata user posted image user posted image user posted image

jas vo docnive casovi sum primorana od mm da varam sutlijas, gotov e se ladi aj sega ne jadi naveceruser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

29.01.2011, 23:26

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетамuser posted image го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

29.01.2011, 23:32

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata user posted image user posted image user posted image

ах мила мм викенд навечер е на работа user posted image  така да кикириките се за џабе за во празен кревет

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

29.01.2011, 23:39

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Aj pocastete se od mojov sutlijas

user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

29.01.2011, 23:46

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Оф оф, шубаво скратив шишка, конечно гледам без да ја протресам главата лево-десно...user posted image

ајде слика каде е?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.01.2011, 00:03

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме

Супер си поминав,во Гевгелија и да не е топло,да дува најсилен ветер мене ми е најубавоuser posted image .Малку притисокот ме грижи пак ми е висок иако пијам бедоксин редовно,Утре планирам дијазепам да купам да се напијам,па во понеделник пак на лекар мора да ми даде нешто апчиња неможам вака нонстоп го мислам user posted image , а тоа само ќе ме клоцне срце мое знам дека ќе биде се во ред ама морам сериозно да си ја терам со притисокот.

Ние со мм само што догледавме едно филмче он заспа утре на пат мора рано,а јас ќе си читам по РРuser posted image

clock-img

30.01.2011, 01:49

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ајде за женските од 3та смена по едно чајче,јас оддмана не сум ве дружела до волку касно,ама до 21 спиев така да сега ќе дежурам на станицава

user posted image

clock-img

30.01.2011, 12:12

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Доро уторо женички мој милиuser posted image
како сте ми денеска убав ден надвор и тоа недела МЕРАЦИ ЗА ШЕТКАЊЕuser posted image

clock-img

30.01.2011, 13:30

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ubav den no nie go utnavme vo pogresno vreme zaspa lukas ,a denes tato e doma mislevme ke setnime do pelister ama nisto pa i denes denot go pominavme doma...ajde drugata nedela mozebi pak ke e vakvo ubavo vremeto...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.01.2011, 14:09

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
user posted image user posted image user posted image

Натуска, многу фалаuser posted image user posted image

clock-img

30.01.2011, 14:23

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nie samo sto se vrativme od setanje, na stanicava nema nikoj , site pesacatuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

30.01.2011, 14:25

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Odlicen snezen vikend za prosetka vo priroda.Samo sto se vrativme so decava malku na sneg a sledeniot vikend ako se pogodi vremeto odime na planina Sapka ili Mavrovo.Povelete cajce glaven zimski pijalok.
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

30.01.2011, 16:37

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетамuser posted image го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?user posted image

Јас денес ја видов новата фризура на Џесика и шишките, ептен ми беше важна user posted image .

And this is my beautiful life ...

clock-img

30.01.2011, 19:53

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Хехехе, кажи... се изненадив... застанавме со мм да се сликаме кога ја здогледав Јуле, ама морав да останам смирена за сликата user posted image ... само што го избањавме Борјан и така изморени двајцата, одма Ноди на двд да се одмориме малку... денес на Водно се санкавме, Борјан со братучетка му заедно на санка, па и ги врзавме за санката да не паднатuser posted image   се на се, многу убав ден, а и дека ја видов Јуле ептен мерак ми се направиuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Последни статии

article-img