за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/ и дали некој знае колико често има објаве во службен весник
шалјем поздраве од Сло, тука е многу студено
29.01.2011, 21:35
mila mama
1616
Kaj ste bre luge, pa ne e tolku ladno deneska sto ve nema na stanicava
29.01.2011, 21:38
Viktori
5329
Јас сум тука, се врткам те ваму те таму, чекам да си легната децава па да испијам едно кафе у тишина
29.01.2011, 21:46
Maca25
7558
Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам. Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.
29.01.2011, 21:57
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Јас цел ден се врткам на РР, ама интернетот ми е катастрофа, па додека ми се отвори некоја тема, треба да се изначекам. Сега ја уморуваме Нина дома со топка, за да заспие побрзо.
Сега е само прашање кој ќе се замори повеќе и кој ќе заспие побргу Нина или мама и тато
29.01.2011, 22:01
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
поздрав, како сте ... ми треба помош, министер спомени, да сега се чека да биде правилник за посвојуванје објавлјен во службен весник, дали ова е тоа http://www.slvesnik.com.mk/ и дали некој знае колико често има објаве во службен весник
Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
29.01.2011, 22:13
Pepelaska *
3820
Еве сум и јас конечно се заспавме и јас цел ден се врткам по малку овде Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме
29.01.2011, 22:21
mila mama
1616
Maca pazi ako ja prezagrees nema da ti zaspie Lelee sto ne ceka i nas, ama ja ako saka da se tepa na boks ke ja zapisam ic ne se mislam
29.01.2011, 23:00
Pepelaska *
3820
Сега си го гледам профилот и гледам 666 објави па ова само така пишувам да не ми стои таков број хахаха
29.01.2011, 23:08
nadica
4381
жени како сте? јас еве конечно да седнам денес да ве видам, со кафе во едната, вино во другата рака, ама ми се потрошил интерннетот па слабо можам да ве следам
29.01.2011, 23:11
nadica
4381
ха му ги најдов кикириките на мм и ќе си ги измезам еве и за вас
29.01.2011, 23:13
Olivia
1961
Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata
jas vo docnive casovi sum primorana od mm da varam sutlijas, gotov e se ladi aj sega ne jadi navecer
29.01.2011, 23:26
Џесика
2036
Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетам го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?
29.01.2011, 23:32
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Nadica ako mt jade tolku kikiriki sekoj den misli mu ja koga ke zaspie princezata
ах мила мм викенд навечер е на работа така да кикириките се за џабе за во празен кревет
29.01.2011, 23:39
Olivia
1961
Aj pocastete se od mojov sutlijas
29.01.2011, 23:46
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Оф оф, шубаво скратив шишка, конечно гледам без да ја протресам главата лево-десно...
ајде слика каде е?
30.01.2011, 00:03
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Натушке како помина Гевгелија топло ли е таму еве за сите по едно пудингче да се облажиме
Супер си поминав,во Гевгелија и да не е топло,да дува најсилен ветер мене ми е најубаво .Малку притисокот ме грижи пак ми е висок иако пијам бедоксин редовно,Утре планирам дијазепам да купам да се напијам,па во понеделник пак на лекар мора да ми даде нешто апчиња неможам вака нонстоп го мислам , а тоа само ќе ме клоцне срце мое знам дека ќе биде се во ред ама морам сериозно да си ја терам со притисокот.
Ние со мм само што догледавме едно филмче он заспа утре на пат мора рано,а јас ќе си читам по РР
30.01.2011, 01:49
Natuska85
3613
Ајде за женските од 3та смена по едно чајче,јас оддмана не сум ве дружела до волку касно,ама до 21 спиев така да сега ќе дежурам на станицава
30.01.2011, 12:12
*miki mami*
579
Доро уторо женички мој мили како сте ми денеска убав ден надвор и тоа недела МЕРАЦИ ЗА ШЕТКАЊЕ
30.01.2011, 13:30
lukas
2148
ubav den no nie go utnavme vo pogresno vreme zaspa lukas ,a denes tato e doma mislevme ke setnime do pelister ama nisto pa i denes denot go pominavme doma...ajde drugata nedela mozebi pak ke e vakvo ubavo vremeto...
30.01.2011, 14:09
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
Агнес тој е линкот за службен весник на РМ,меѓутоа мора да си претплатен за да ја читаш содржината.Мислам дека на две недели негде излегува службен весник,можам да ти ја најдам содржината ќе ти ја скенирам и пратам само дда ми кажеш кога ќе излезе таа содржината тебе што ти треба,пошто не примаме ние во канцеларија,не сме претплатени за да можам да ти проверувам
Натуска, многу фала
30.01.2011, 14:23
arh_diz
7198
Nie samo sto se vrativme od setanje, na stanicava nema nikoj , site pesacat
30.01.2011, 14:25
jovanka
1745
Odlicen snezen vikend za prosetka vo priroda.Samo sto se vrativme so decava malku na sneg a sledeniot vikend ako se pogodi vremeto odime na planina Sapka ili Mavrovo.Povelete cajce glaven zimski pijalok.
30.01.2011, 16:37
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Поздрав до сите онлајн рингерајк, ние пред саат време дојдовме од гости, така фенирана морав да се прошетам го чекам Борјан да се искака и да го легнам да спие... што се нуди вечерва на станицава?
Јас денес ја видов новата фризура на Џесика и шишките, ептен ми беше важна .
30.01.2011, 19:53
Џесика
2036
Хехехе, кажи... се изненадив... застанавме со мм да се сликаме кога ја здогледав Јуле, ама морав да останам смирена за сликата ... само што го избањавме Борјан и така изморени двајцата, одма Ноди на двд да се одмориме малку... денес на Водно се санкавме, Борјан со братучетка му заедно на санка, па и ги врзавме за санката да не паднат се на се, многу убав ден, а и дека ја видов Јуле ептен мерак ми се направи