cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Cтаница

clock-img

05.02.2011, 17:24

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Фала мацо за кафицаuser posted image
какво ти е фустанчето?
кај го најде и јас барам се близи и роденденот на син ми уште 10ден

clock-img

05.02.2011, 17:31

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Создравје да го носи Нина фустанчето и ако Нина го пробува пред роденденот направи ни една слика user posted image

И јас ќе земам кафе а ќе ве послужам со бадеми сега си грицкам

user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 5.2.2011 17:32:08 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.02.2011, 17:42

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Го прошетав цел трговски, рамстор, беверли ама некако сите фустанчиња ми беа ептен обични. Како за секој ден, а не за роденден. Ова го купив од ГТЦ од Toryan. Уште не сум и го прбала дали и е точно. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.02.2011, 17:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

i jas ke se posluzam so kafe, fala Maca sozdravje da si go nosi mala princeza....aha sega gi vidov i bademite i od niv ke zemamuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

05.02.2011, 18:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Fala za kafenceto Maca so zdrabje da si go nosi Nina fustanceto

Биди тоа што си

clock-img

05.02.2011, 18:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Сега и го прбавме фустанчето на Нина, супер и стои, ама па сега не сака да го соблече. како што се прави прасе за 5 мин којзнае што ќе биде до вечер од фустнчето.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.02.2011, 21:38

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Создравје да си го носи Нина ајде ќе и купите ново нека и помине меракот user posted image ај јас да сваарм кафе одамна не сум направила
user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.02.2011, 22:37

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

повелите, чоколада каде е премногу чоколадаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

05.02.2011, 23:00

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ам малку чоколадо, малку кафе и се враќам на е републик! Не се дружам денес баш многу, во војна сме user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

05.02.2011, 23:03

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

mmmmmmmmmmmm bravo 'Agnes user posted image user posted image user posted image nikogas dosta za cokolada iako sekoj den si vetuvam dietauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

05.02.2011, 23:10

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

јас ја сакам кадата со чоколада ништо другоооооuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

05.02.2011, 23:34

clock-img

Боцко

pencil-img

806

за мене може девојката од кадата.
чоколадата...не мора, ама сигурно нешто ќе остане (на девојката)
user posted image user posted image user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

05.02.2011, 23:45

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко

за мене може девојката од кадата.
чоколадата...не мора, ама сигурно нешто ќе остане (на девојката)

Ама си скромен а?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

05.02.2011, 23:59

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Чоколадо коцка, да, ама тоа во кадата на друго ме асоцира... изгледа премногу пелени имам сменето, па професионална деформација ми е user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2011, 00:09

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image  2 пати пишав и 2 пати ерор user posted image

денес имав бурен ден утрово надица си ја изгоре раката додека си играше со празно ѓезве и го стави на шпоретот за дрва јас и викнавНЕ а таа тргајќи го го фати за дното user posted image   сре`е одма под ладна вода и свеки даде некоја течност а потоа и маст па поминавме со помала изгореница само на показалецот инаку којзнае што `е беше

потоа бевме на роденден кај кумашинчето и во игротека и дома па така од 5ч се прибравме во 11ч и тоа со сила надица несакаше да си дојдеме имало и за нас место за спиење кај нив user posted image

затоа сега пред спиење еве сок и млеко од мене за подобар сон

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

06.02.2011, 09:08

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Чоколадо коцка, да, ама тоа во кадата на друго ме асоцира... изгледа премногу пелени имам сменето, па професионална деформација ми е user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

06.02.2011, 09:10

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

денес имав бурен ден утрово надица си ја изгоре раката додека си играше со празно ѓезве и го стави на шпоретот за дрва јас и викнавНЕ а таа тргајќи го го фати за дното user posted image   сре`е одма под ладна вода и свеки даде некоја течност а потоа и маст па поминавме со помала изгореница само на показалецот инаку којзнае што `е беше

оуууuser posted image , срце мало user posted image

clock-img

06.02.2011, 09:33

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Јас не сум менувала пелени до сега, ама и мене некако таков филм ми се сврти во глава откако ја видов сликата user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

06.02.2011, 14:41

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Жени ако ви мириса на лук на станицава од мене е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Јадев сендвич со сецкан лук,морам ради притисокотuser posted image user posted image user posted image .Мм не сака да ми се приближи ни случајноuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

06.02.2011, 14:42

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ау денес недела е демек и станицава празна каде сте никој нема ај еве ви по едно кафенце, јас сум станата од 6 и пол и ми се чини денов век ми се стори

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.02.2011, 14:43

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ќе го караме мт , ај гледај си бебенцето тоа е најбитно сега а тој ќе се смилува ќе видиш user posted image

clock-img

06.02.2011, 14:49

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жени ако ви мириса на лук на станицава од мене е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Јадев сендвич со сецкан лук,морам ради притисокотuser posted image user posted image user posted image .Мм не сака да ми се приближи ни случајноuser posted image

user posted image

clock-img

06.02.2011, 14:50

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

бесплатно чистење монитор! клик

clock-img

06.02.2011, 15:45

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

бесплатно чистење монитор! клик

user posted image user posted image user posted image  слатко мало куче

clock-img

06.02.2011, 19:26

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Kaj ste be luge? Jas denes ubavo setnav, vozduh me fati i sea sum poraspolozena i ve guskam site user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Последни статии

article-img