за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Pepelaska nema te izmasira maz ti ako te boli teloto pomaga. Moeto ubavo si spiese do 10 ama poslednive denovi 8:30 -9 se budi
17.02.2011, 11:37
Tanjat7880
1256
Ako "situacijata" trae povekje od tri dena te sovetuvam da se javish na lekar,i jas se pravev junak i zavrshish so 10dnevna antibiotska terapija,gledajda ne bidesh ko mene Pepalashka
17.02.2011, 13:02
mama26
3977
dobra den
17.02.2011, 14:29
Olivia
1961
Zenski kaj ste be, jas denes se vitkam kako kifla vo krevet sakam da zaspijam i da go peskoknam denov da se razbudam utre
17.02.2011, 14:34
nadica
4381
што ти е мила? еве по дома средувам мајка ми и татко ми беа на кај, нас ја заспав надица, и сега го спремам ручекот
17.02.2011, 14:37
Olivia
1961
Pa meseto me boli dobiv i kako traktor da me pregazil se osekam, ama edvaj cekam nedela Nadica da ja iznaguskam
17.02.2011, 14:38
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Pa meseto me boli dobiv i kako traktor da me pregazil se osekam, ama edvaj cekam nedela Nadica da ja iznaguskam
Може ли да се испланира точниот датум на раѓање на вашето дете? Некои Американци од докторката Џејми Грифо од суеверие побарале да им овозможи раѓање на дете токму на 11.11.2011 година. Но, таа вели дека тоа и не оди баш така лесно. Џејми Грифо, која е водечки американски експерт за плодност, вели дека роденденот на детето и не е тешко да се планира, но дека шансите сите околности да се вклопат се навистина мали. За да успее желбата на овој пар, потребно е да имаат секс утре (петок, 18 февруари), и тоа под услов жената токму тие денови да овулира и да има правилен менструален циклус од 28 дена. Со тие мислења се сложува и докторката Карлин Елснер од Институтот за плодност од Атланта. Таа пак тврди дека за ваквата теорија не помагаат ниту митовите како оној дека треба да имате секс во мисионерска положба за бременоста да биде успешна.
17.02.2011, 20:27
Snowhite RR
5042
Да ви се пофалам женски, мм ми купил пилатес топка, едвај чекам да си одам дома да ја видам, утре таман сум слободна, па можи ќе повежбам малку
17.02.2011, 20:41
Olivia
1961
So keif da si ja sluzis topkata Snowhite, jas cekam topka da se storam prvo pa moze taka poise zelba za vezbanje ke imam,sekoj den si povtoruvam od utre ke vezbam i na dieta ke bidam , ama aj vazi
17.02.2011, 21:54
Snowhite RR
5042
Абе јас уште за вежбање сум, ко сламка сум направена, туку ај, отсекогаш имав ќеф за топка, Оливиа ти посакувам побрзо да ти се оствари желбата, инаку еве си седам на нејзе пред пц, цела ќефој сум
17.02.2011, 23:01
Viktori
5329
Јас сум на диета!!! Сладоллеееед ммммм!!! Нестле си купив, едвај дочекав до дома да стигнам!!!
Децата си легнаа,на Б му ставив оцет на чорапите имаше температура, на Јана и дадоа амоксиклав и тоа таа лекарката у Козле ме праќаше (дилајла една) и Панцеф сакаше да и даде, ама јас и кажав тенкју ама не. Дај ако сакаш да си олесниш на себе амиксиклав и бркај работа. Ни крв, ни мокрача, ни брис, одма бронхопневмонија.... Аман од такви со очи скенери и мозок грашак...
17.02.2011, 23:13
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Да ви се пофалам женски, мм ми купил пилатес топка, едвај чекам да си одам дома да ја видам, утре таман сум слободна, па можи ќе повежбам малку
e ova go cenam!
17.02.2011, 23:15
Тања РР
2029
Со здравје да си ја користиш топката Snowhite. Која големина е? И јас имам, ја купивме за да ја вежбам Јана ама сега само место ми зафаќа, не ја спакував ко демек ќе вежбам јас ама никако да почнам. Добра ти е идејата за седење на топката пред компјутер, тоа можам да го пробам
18.02.2011, 10:31
Pepelaska *
3820
Многу пусто денес тука каде сте
18.02.2011, 10:39
*miki mami*
579
dobro utro zenski kako ste mi nie proslavivme rodenden rascistivme primivme vakcina i se vrakame pak da ve druzime
18.02.2011, 10:40
Maca25
7558
Сите наваму натаму по темите! Јас сум тука од пред 9 сабајле Пишувам дипломска, читам, слушам музика 100 у 1
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 18.2.2011 10:41:23 >
18.02.2011, 10:42
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Со здравје да си ја користиш топката Snowhite. Која големина е? И јас имам, ја купивме за да ја вежбам Јана ама сега само место ми зафаќа, не ја спакував ко демек ќе вежбам јас ама никако да почнам. Добра ти е идејата за седење на топката пред компјутер, тоа можам да го пробам
Фала Тања, ама не знам која гоелмина, не пишува ништо, претпоставувам стандард, инаку имам читано дека се препорачува додека седиш пред компјутер најдобро тоа да биде на топка за вежбање
18.02.2011, 10:49
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*
dobro utro zenski kako ste mi nie proslavivme rodenden rascistivme primivme vakcina i se vrakame pak da ve druzime
SREKEN RODENDEN i milo mi e shto ste zavrshile so tie vakcini,sega ke bidete spokojni
18.02.2011, 10:51
Maca25
7558
Среќен роденден мики мами!!
18.02.2011, 10:52
Snowhite RR
5042
Сакав кафе да честам за топката, ама не можам да поставам, нешто пребарувачов ме зафркава, ајде замижете и исто како да сум ве послужила
18.02.2011, 10:54
Beatris
3116
Еве јас ќе послужам во твое име На здравје!
18.02.2011, 10:55
Beatris
3116
Среќен роденден мики мами!
18.02.2011, 11:10
*miki mami*
579
Fala vi mnogiu doma pravevme i imav mnogu rabota nemozevme da se uklucam da vi pisam
18.02.2011, 15:12
Snowhite RR
5042
Фала Беатрис, ние малку излеговме, се собравме денеска конечно другаркиве, обично се собираме еднаш неделно, ама овој пат девојчето од другарка ми беше поднастинато и се немавме видено скоро три недели, од роденденот на Михаил, Михаил заспа, јас да видам што правите, па да го правам ручекот, денеска риба ќе правам, а се мрсело, ама јас касно разрав, тоа е тоа. Пријатен ручек на сите