за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zdravo devojki,do 26 nedela maticniot ginekolog mi velese deka e i bev extra srekna, a sega na 4D doktorot mi veli ne bese duso ova e masko?????Ah ama me zbunijaaaa...DR problem e sto kazav na site devojce i sega se e rozevo i crveno,leeleleee
au mama ,istoto i mene mi se sluci samo kaj mene do poragjaj tvrdea deka e zensko pa etiketite sve bea izvvadeni i gi pokloniv na moja drugarka..pozdrav i ke se snajdete samo za ubavo da e
23.02.2011, 13:25
Hunny
626
Me raspolozi mama 26.Sega vidov deka ti bilo rodenden.Neka ti e sreken,site zelbi da ti se ispolnat!Isti horoskopski znak sme bile,mene mi e vo petok rodenden,a vo sabota svadbata,se na kup!Tanja moze ,neka ima snegce do sabota,site da bideme zadovolni,taka
23.02.2011, 13:33
mama26
3977
fala hunny se najubavo..abe ripki [sardini ]
23.02.2011, 13:35
penelopa
3419
Здраво и до мене....кај нас денес сонце грееее иако е под нула.....направивме една добра прошетка. Хани мила можам да замислам како се чувствуваш сега...неколку дена пред големиот чин....не е важно какво ќе биде времето важно вие да сте опуштени и весели....ајде со среќа па чекаме вести како сте си поминале
23.02.2011, 13:47
arh_diz
7198
Blazesi vi penelopa kaj nas sonce ama so zabi mnogu e ladno nad -20 e Se spremame so Marko za Skopje
23.02.2011, 13:52
penelopa
3419
Ќе одите во Скопје....јупииииии убаво да си поминете и да се запознаете со сите рр ....ние ќе чекаме Јуни да дојде па тогаш ќе одиме
23.02.2011, 13:53
Julie1
2354
arh_diz читам Скопје доаѓате со Марко кога кога кажувај или имаш пишано па не сум во тек. Ќе имаш сигурно време за нас
23.02.2011, 13:59
skorpijana
683
dobar den kako ste mi ovoj snegot ama ne iznenadi ovde vrne i e bas ladno arh_diz dojdete tuka e potoplo od kaj vas tamu vi posakuvam prijaten den na site
23.02.2011, 14:04
arh_diz
7198
Julie ke imame vreme za rr sekako , planirame na sredina na Mart utre ke kupime karti ke pisam potocno koja data
23.02.2011, 14:07
Julie1
2354
О супер супер период, заедно да си го прославиме роденденот на РР.
23.02.2011, 14:19
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Julie ke imame vreme za rr sekako , planirame na sredina na Mart utre ke kupime karti ke pisam potocno koja data
Арх доаѓаш у МК?? Хохохо кафе фајнли у живо со тебе!!!
23.02.2011, 14:41
Olivia
1961
Jeeeee kakvo iznenaduvanje arh_diz ni doagas vo SK , super definitivno mora da se pravi druzba
23.02.2011, 14:45
Natuska85
3613
Ајдеее се јавија најредовните на дружбите .Да го почнам ли списокот?? .Ај ќе почекаме Арх дата да ми каже
23.02.2011, 15:14
mila mama
1616
Zdravo i od mene! Kako ste? Nie po doma, deneska prv pat posle poragaj si ruckav gravce Da vidime kako ke pomine sega Arh_Diz ako poostanete do april moze i da se vidime i nie vo zivo
23.02.2011, 15:19
arh_diz
7198
Mila mama vie imate iplaniramo data , i kolku ke ostanete
23.02.2011, 15:30
mila mama
1616
Sredinata na april planirame pa za veligden doma da sme i vo prvata nedela na maj da se vratime. A vie?
23.02.2011, 15:52
arh_diz
7198
Nie za veligden planirame da bideme tuka , da ne bide mm sam , i tuka ima nekoj prodolzen vikend
23.02.2011, 16:29
Snowhite RR
5042
Ех вие дури од странство ќе дојдите и ќе се запознаете, а ние од мк не можеме да се собериме
23.02.2011, 16:36
Olivia
1961
E Snowhite nie cesto nsi se sobirame ovde od Mk ama koj moze doaga
23.02.2011, 16:47
Snowhite RR
5042
Мислев групно од другиве градови, инаку знам дека се собираме поединчено по градови, додуша ние прилепчанкиве одамна немаме организрано дружба, треба кај да е да се собериме, а и да се договориме да ви дојдиме и ск на некоја собиранка
23.02.2011, 17:29
mila mama
1616
Epa ajde eve ubav povod sega predveligdenski site da se sobereme vo Skopje, makar sto Julie nesto drugo veti, da vidime sega dali ke uspee da organizira
23.02.2011, 23:49
Tanjat7880
1256
Dobro vecer devojki,mnogu ste tivki,nikade ve nema ovaa vecer:)
24.02.2011, 00:01
amelbebe
1105
dobra vecer,izgleda pomina noviot avtobus i site se kacija zatoa e tivko,probaat voznja vo nov avtobus
24.02.2011, 00:33
mila mama
1616
Abe ladno nadvor i zaradi toa site vo avtobusot. Ama kaj i da e se nekoj ke namine, barem na 1 pijacka
24.02.2011, 00:40
Viktori
5329
И јас сум тука! Се мотам те на фб те по темиве навака натака. Уште сега се радувам на дружбата во март и април! Инаку мене не ми смета и на две недели да се гледаме