cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Што ја одбележа изминатава година?

clock-img

29.12.2010, 20:11

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Што за вас ја одбележа оваа година што помина, по што ќе ја паметите(приватно)?
Кои промени се случија во државава што ќе ја одбележат 2010 година?

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 16.1.2013 8:45:06 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

29.12.2010, 21:20

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Што за вас ја одбележа оваа година што помина, по што ќе ја паметите(приватно)?

во оваа година урадив докторат, бев најблиску до тога да бидем мама, сазнав најлошите луѓе и најдобрите луѓе до сега, оваа година ќе ја памтим засекогаш ...

clock-img

30.12.2010, 12:44

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Ова година ке ја паметам засекогаш бидејки се роди моето најубаво злато се  исполни мојата најголема желба добив здраво дете за тоа се молев цела бременост,го реновиравме домот,купивме кола за мене,и други ситници кој не се споредливи со рагањето на моето синче.
Му посакувам на секого да му биде оваа 2011 успешна како мене што ми беше изминатава и секој што нема да си го добие своето сонце што засекогаш ке го грееuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2010, 12:44

clock-img

denicka

pencil-img

620

ovaa godina definitivno ke ja pametam do krajot na zivotot zasto si go dobiv najposakuvanoto nesto na svetot. Mojata kerkicka, najmilata mamina pronceza i sonce ogreano user posted image  user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

30.12.2010, 12:56

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

user posted image 2010 - Може ли да не ја запаметамuser posted image Станав МАМА !!!
Ама ќе ја паметам и по тоа што ја изгубив најголемата поткрепа во мојот живот, најдобрата пријателка, соговорничка, човекот кој најдобро ме познаваше, немав тајни единствено пред неа - мојата бабичкаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

30.12.2010, 12:58

clock-img

negla

pencil-img

236

rabota,rabota i samo rabota

clock-img

30.12.2010, 13:04

clock-img

srcence_25

pencil-img

180

docekot na 31(docek za 2010) go pominav so pregolema vozbuda, otkriv deka sum bremena, ah kolku golema sreka bese toa....
no nisto ne e sporedlivo so momentot koga mojata malecka dojde na svet...
2010 mi gi donese najubavite, najvozbudlivite, najprekrasnite, najedinstvenite i posebni momenti vo mojt zivot, zosto donesov na svet uste eden zivot koj mi znaci najmnogu, poveke od SE

clock-img

30.12.2010, 13:06

clock-img

majka 79

pencil-img

836

jas ovaa 2010 god. ke ja pamtam po toa sto pocnavme da ja  gradime nasata kuka, pa da se nadevame deka 2011 ke ja pametam po toa sto ke se vselimeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mudriot covek ne kazuva se sto misli, tuku misli i razmisluva se sto ke kaze.

clock-img

30.12.2010, 13:09

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ovaa godina ke ja pametam po raganjeto na moeto since ,koe mi ja donese najgolemata radost vo zivotot.

Биди тоа што си

clock-img

30.12.2010, 13:17

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Годината ми започна убаво, на стара нова дознав дека сум бремена, веридба, свадба а шлагот беше моето синче кое ми го разубави и исполни животот, се надевам следната ќе биде уште поубава заедно со него

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

30.12.2010, 13:28

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

На почетокот на 2010 се преселивме во куќава, цела година работевме на нејзино опремување... меѓутоа повеќе ми преовладуваа неубави моменти, така да посакувам да не ми се повтори баш...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

30.12.2010, 14:34

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

user posted image 2010 - Може ли да не ја запаметамuser posted image Станав МАМА !!!

Ова е дефинитивно број еден по што ќе ја паметам 2010 година.
Покај тоа годинава беше успешна за мене и на други полиња- ги завршив испитите сега ме чека уште магистерскиот труд, да не го заборавам незаборавниот одмор во Хрватска и многу, многу прекрасни моменти поминати со најблискитеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

30.12.2010, 16:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

оваа година за мене не беше баш година за паметење. имав повеќе падови, но за среќа се враќав брзо горе user posted image . единствено нешто убаво што ми се случи беше дипломирањето. другото не е за паметење баш многу. се надевам дека следната ќе биде подобра.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.12.2010, 16:49

clock-img

petra27

pencil-img

385

Ovaa godina 2010 ke ja pametam po raganjeto na moeto angelce Stefan koe tri godini go ocekuvavme.....

clock-img

31.12.2010, 01:37

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

По тоа што на своја кожа почувствував дека човек може да издржи мнооооогу повеќе отколку што некогаш претпоставувал. Ќе ја паметам како година која ме научи дека тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

31.12.2010, 10:20

clock-img

denim

pencil-img

351

Mila si gi dobi bratcinjata Gorjan i Davor. Ovaa godina ni bese navistina plodna i prekrasna.

clock-img

31.12.2010, 10:22

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ovaa godina ke ja pametam po toa sto stanav del od rr, drugi raboti nekoi posebni ne mi se slucija.

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

31.12.2010, 11:29

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Ќе ја паметам како година која ме научи дека тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна.

Ах колку убава порака...ова нека важи за ситеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

01.01.2011, 23:28

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Mojata svadba i radjanjeto na mojata najmila Elena user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

02.01.2011, 01:04

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ovaa godina ke ja pametam po toa sto stanav del od rr, drugi raboti nekoi posebni ne mi se slucija.

Еј мама26 царица сиuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

02.01.2011, 10:01

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мнооооогу случувања user posted image

Син ми стана полуматурант, па се запиша во Гимназија. Сега е важен и не ме рецка user posted image

Ќерка ми ни донесе многу радости и многу премиери, прва насмевка, прво запче, прво изедено лажиче храна, прв збор, прв чекор, прв роденден user posted image

Соработка со Рингераја, нови пријателства, дружби, можност за креативен развој user posted image

Најнегативно - во зима се преселував во нов дом user posted image

Унапредување на работа.

Се на се, успешна година user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.03.2011, 21:00

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

2010 прекрасна, 10 годишната врска крунисана со брак и раѓањето на моето злато, 2011 се надевам уште поуспешна

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 16.1.2013 8:48:21 >

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

17.03.2011, 17:32

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

raganjeto na darijan i dario toa najmnogu i mislam deka e dovolno user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 16.1.2013 8:45:30 >

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

16.01.2013, 08:42

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Ајде да напишеме што е тоа по кое ке ја паметиме изминатата година.
Која е случката која што ке ви ја обележи поминатата година? Има и убави и неубаво работи.
Јас на пример изминатата година ке ја памтам по дипломирањето- тоа е најзначајното нешто што ми е случи од убавите работи а неубави срека - немаше.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Јас ќе ја памтам по едно и единствено, и најубаво на цел свет- станав Мајка!

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

ja izminatata godina ke ja pametam po raganjeto na mojata kerkicka,po nejzinoto prvo zapce,prvo zborce i se sto e povrzano so Eva i ubaviot leten odmor,drugo ne mi teknuva,a losi nesta nema brzo gi zaboravam.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Po moeto diplomiranje definitivno.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Дефинитивно ќе ја памтам по тоа што сменив 7 работни места, сменив 7 гарнитури на колешки и претпоставени, тоа направи да имам "плодна " година, со многу работа, вложувања, докажувања, стрес, прилагодувања и жртвувања. Сепак на крај се најдов онаму кајшто навистина припаѓам, она што цел живот го мечтаам и дајбоже оваа новава година да ја памтам по уште поубаво нешто...

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

По сите патешествија со ќерка ми. 2012 година ми помина во знакот на Јована и беше мошне интереснаuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Е 2012 ќе ја памтам по тоа што имавме најмногу свадби user posted image . Се утепавме од играње и пиење user posted image
Ќе ја памтам по дипломирањето и по тоа што снаа ми и золва ми ме израдуваа со убави вестиuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 16.1.2013 8:45:52 >

clock-img

16.01.2013, 08:55

clock-img

Нивеа

pencil-img

348

Дефинитивно 2012 и јас како и Кикичка РР ќе ја паметам по најмногу свадби,крштевки и веридби. Од јануари до декември секој месец имавме свадби,дури во јули имавме 3 user posted image и мислам дека го достигнавме врвот во изминатава 2012 user posted image .Оваа 2013 година посакувам да биде бебешка user posted image .
Само по убави работи да си ги паметиме годините,лошото да го заборавиме!

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Последни статии

article-img