writing-img

RE: Што носите на себе во моментов?

clock-img

11.04.2014, 19:44

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Зелени долни пижами, блуза сиво-црна и папучи за по дома. Кај и да е и горната ќе си ја облечам и има заедно со детево во 21:00 ќе си легнам ич не ми е гајле :)

Live and let live

clock-img

12.04.2014, 19:30

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Темно плави тренерки,со розови линииuser posted image user posted image и влечки за низ дома,многу ми студи денес во нозетеuser posted image а кога сум кај студот,и виолетова дуксерка одозгора над тренеркитеuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 12.4.2014 19:32:50 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

12.04.2014, 19:42

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Јас носам виолетови тренерки,предимно си носам тренерки кога сум по дома затоа што обавезно ќе се нафлекам или јас или децата ќе го сторат тоа.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

14.04.2014, 10:06

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Во фаза сум "немам што да облечам" - скиснав во црните панталони со ластик горе, и денес носам една од 4те блузи кои ме собираат - сина со бели цветови и бел џемпер.

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

14.04.2014, 10:40

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Crni pantaloni i sivo djemperce,ne znae covek vise kako da se oblece so vremevo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

14.04.2014, 11:02

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Pizami,portokalovi:)

clock-img

14.04.2014, 14:17

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Ги носам розевите тренерки што си ги исфарбав,само за по дома,дека ми е мака да ги фрлам.user posted image

clock-img

15.04.2014, 10:07

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Црни панталони со сиви штрафти, бела маичка, бордо џемпер и марама

clock-img

30.05.2014, 08:08

clock-img

princessa

pencil-img

1056

uste si gi nosam moite rozovi pizami so beli cvetcinja, uste mi e rano za trenerkiteuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

30.05.2014, 08:51

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Хе хе и јас сум во розевите пиџами се уште и мене некако не ми се соблекуваат.Рано е а и така ми е покомотно.user posted image

clock-img

30.05.2014, 08:57

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Покомотно е, ама кога ќе треба да носиш дете во градинка, мора да се пресоблечеш. Па моментално тренерки.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.05.2014, 09:01

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Мора да сум дотерана, на работа сум user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

31.05.2014, 15:06

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Моментално носам виолетови тренерки.Најчесто сум си по тренерки кога сум дома пред компјутер.user posted image Море не да е комотно фели,да има како цел ден нема да си ги соблечам пиџамите.user posted image Ама да со обврските надвор што не водат,невозможно е.user posted image user posted image

clock-img

31.05.2014, 16:03

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Тренерки моментално, а пошто ми студи и дуксерчеuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

24.06.2014, 10:01

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Пак тренерки тегет по боја и црна рамбовкаuser posted image

clock-img

24.06.2014, 11:38

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Шарен, долг летен фустан и римјанки. Конечно топло време и малку раскомотување ;)

Live and let live

clock-img

24.06.2014, 16:57

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

Исто и јас - пак тренеркиuser posted image Ама па само од дома отворам РР, од работа не отворам воопшто, па не можам да се пофалам кога сум дотеранаuser posted image штета user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.06.2014, 08:36

clock-img

princessa

pencil-img

1056

И јас сум си дома и така. Домаќинка па нон сто сум во тренерки. Таман работа дома да се дам дотерано, бебе и така ме флека по цел ден и по два пати се пресоблекувам. И сега си носам црни тренерки и кафеав дуксер пошто е многу ладно. Чекам затоплување од утре па може и друго да облечам, некој шорц или фустанuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Исто и јас - пак тренеркиuser posted image Ама па само од дома отворам РР, од работа не отворам воопшто, па не можам да се пофалам кога сум дотеранаuser posted image штета user posted image

clock-img

25.06.2014, 08:41

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Сива рамбовка и 3/4 бермуди црни. Тоа ми е секојдневен домашен стајлинг кога е жешко надвор.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

25.06.2014, 10:48

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Во моментов носам црни тренерки и црвена маичка.По дома нема дотерување,и онака ништо не може да помине без некоја флека.user posted image

clock-img

25.06.2014, 11:09

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Долг црно-бел фустан и црни балетанки. Се опремив со широки фустани, ќе ми бидат најлесни за носење дури до крај на септенври, има маста да им ја извадам. user posted image

Live and let live

clock-img

25.06.2014, 11:10

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Како за низ дома, 3/4 бели панталони и маичка на кратки ракави во риги жолто-бело.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

25.06.2014, 11:28

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Ти си ни најдотерана овие деновиuser posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Долг црно-бел фустан и црни балетанки. Се опремив со широки фустани, ќе ми бидат најлесни за носење дури до крај на септенври, има маста да им ја извадам. user posted image

clock-img

25.06.2014, 12:31

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Crni trenerko, rozova bluzicka koja sega ja vidov na ramenicite ima fleki-pogodete od sto seuser posted image

Skoro ke oblecam pizami I odam na user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

25.06.2014, 13:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ти си ни најдотерана овие деновиuser posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

А бе растурам user posted image user posted image user posted image

Live and let live

Последни статии

article-img