cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што носите на себе во моментов?

clock-img

11.11.2009, 15:24

clock-img

mami

pencil-img

8680

нели нелиuser posted image user posted image user posted image таа ми е една од омилените сукњи..толку убаво материјалче што е прикладно и за зимо и за пролет...

clock-img

11.11.2009, 21:30

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Веке сум во пижами најомилена комбинацијаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 21:39

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

I ja sum vo pidzami i sega ke odam pokraj maz mi malku da go guskam i na spienjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

11.11.2009, 21:49

clock-img

Enika

pencil-img

1480

lila fstance zs ke idam na UNDERWORLDuser posted image use samo da se nashminka malku i shibaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 23:16

clock-img

mis.

pencil-img

3845

пиџамиuser posted image

clock-img

11.11.2009, 23:33

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

пиџамиuser posted image

user posted image и јас user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

16.11.2009, 13:13

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

денес на работа носам сово џемперче со копчиња, одоздола бело кошулче на кратки, црна сукња и чизми.на главата црно венче и црни обетки.а инаку косата ми е пуштена пеглана и со новите шишки.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

16.11.2009, 13:44

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас денес за на работа си го облеков моето омилено џемпер-фустанче (јас така си го викам) на лила боја, околу вратот има голема ролка која паѓа надоле. Под фустанчето носам црни хеланки и чизми. Си ја обожавам оваа комбинација. И морам да спомнам мм ми го фустанчето од Грчка, сам без никој да му каже, ептен ме изненади кога ми го донесеuser posted image

clock-img

16.11.2009, 13:46

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

аууу јас имам слично- и јас така ги викам џемпер-фустанче или џемперасто фустанче.user posted image user posted image а тесно е или широко?мислам може да се додаде тука каиш ластик црн??? ова ми се омилени комбинации.туника или џемпер фустанче со каиш, хеланки и чизми.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:47

clock-img

Iva

pencil-img

626

Може да се додаде каиш ама ја не му ставам ништо, така го носам.

clock-img

16.11.2009, 13:47

clock-img

Iva

pencil-img

626

И тесно е ама растегливо го носев и трудна кога бев

clock-img

19.11.2009, 07:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

хаха и јас моето го носев трудница кога бев само без каиш а сега со каиш.баш вчера го пеглав и ми текна на тебеuser posted image user posted image user posted image утре ќе го носам со црн каиш а денес имам облечено црни чизми, црни панталони, бледо жолто блузиче и една шамија црно-жолта.

clock-img

19.11.2009, 09:15

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

уште сум во пижамиuser posted image

clock-img

19.11.2009, 09:24

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ja sum vo trenejrki po doma i so maska na liceto sumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

02.12.2009, 08:46

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Денес сум во кафено-бела комбинација.user posted image user posted image user posted image

-носам една кафена туника, под неа бела кошула, кафени хеланки и чизми, кафен каши и на врат имам една шарена шамија со кафени примеси.и бел капут а кафена ташна.

како сте вие денес облечени за на работа/за по дома?

clock-img

02.12.2009, 08:49

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

За по дома еве по трењерки-најкомотно

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

02.12.2009, 08:51

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Денес сум во кафено-бела комбинација.user posted image user posted image user posted image

-носам една кафена туника, под неа бела кошула, кафени хеланки и чизми, кафен каши и на врат имам една шарена шамија со кафени примеси.и бел капут а кафена ташна.

како сте вие денес облечени за на работа/за по дома?

jas sum bo bordo bela kombinacija samo
Profesorica ova e votor pat mislam kako sme isto obleceni . Da ne me zirkase utrovo koga se oblekuvavuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 08:54

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image па тоа ти се вика ист стил на облекување мила. ајде кој како е облечен ?давајте предлози за утреuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 08:58

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

jas za po doma vo treneski sum-no bitno nasminkana sum da ne uplasam nekogouser posted image user posted image user posted image user posted image
Se salam.

clock-img

07.12.2009, 14:10

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

јас пак сум на работа а денес сум облечена во кафено фустанче како штоф попрскано со кремасто, крем чизми, кошула и ташна и кафено хеланки.

кој што носи во моментов ај да ве видам???user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2009, 14:12

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

E denes ne sme isto profesorica. Jas sum so farmerki i bela kosula

clock-img

07.12.2009, 14:12

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Фармерки и блуза крем со кафеаво на риги со в изрез црни чизми до колена и црн капут. Не бев расположена од сабајле.

love u all

clock-img

07.12.2009, 14:15

clock-img

alex_mo

pencil-img

636

Бев излезена на кратка прошетка и на себе имав сомотни  црни труднички пантолони,виолетова блуза со црн  полувер,се разбира на ниски чевли,а сега само што си ги  облеков тренерките.....да видам што има ново на рр и одам да закачувам алишта.........

clock-img

07.12.2009, 14:19

clock-img

bibi

pencil-img

124

хе, хе вие барем сте дотерани на работа. Јас во мојата докторска униформа, пантолоните со оделото плус мантилчето одозгора. Што да правиш плашиме луѓеuser posted image user posted image user posted image

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

clock-img

08.12.2009, 11:17

clock-img

mis.

pencil-img

3845

страмотилаци уште сум во пиџамиuser posted image

Последни статии

article-img