за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас сакав да ги правам, ама со мојава лепенка тешко! Викендов со баба ќе се чуваат и ќе ги пробам. Штом велиш дека се вкусни, дефинитивно и јас сакам да каснам вкусно колаче!
26.10.2011, 23:57
Џесика
2036
Сличен рецепт имам јас, го викам „колач без ништо“, горе-долу сличен е, само јас не ставам во смесата мармалад, туку го мачкам откога ќе се испече и врз тоа глазура ставам
27.10.2011, 10:41
miana
6152
ататм целата рецепта со слики на мејл?!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Јас го направив денешниот рецепт и навистина има вкус како медено срце и подобар! Само што не ставив 3 лажици какао туку 1 и во глазурата ставив повеќе вода и 1 лажица шеќер. Не знаете каков мирис има и многу е брзо за подготовка!
Kazete kakov marmalad stavivte? Jas imam dom aod modri slivi i od kajsii...Kakov da stavam?Mislam od kajsii ke bide poubavo deka e pokiselko...
13.04.2012, 19:46
kikicka
4218
Пратив намаил рецепт незз дали го имате добиено пошто не ми вративте порака....инаку сега да поминат постовите ке направам едно благо од мераци ,само да ми испадне
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
13.04.2012, 20:55
kikicka
4218
Вака би изгледал тој прелив за торта ,во мала кесичка како ванилин шекер или желатин ,како се употребува пишува на самото пакување.
13.04.2012, 20:57
kikicka
4218
Свеки го вика Црнец без јајца
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Сличен рецепт имам јас, го викам „колач без ништо“, горе-долу сличен е, само јас не ставам во смесата мармалад, туку го мачкам откога ќе се испече и врз тоа глазура ставам