cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Истовремен оргазам

clock-img

09.03.2012, 20:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Обично ме предваруваше ,после го зезнав јасго предварував и сега нешто истовремено почнавме и дури првпат кога се случи истовремено јас се расплакав user posted image user posted image незнам зошто ама така ми дојдоа солзите , ептен е задоволство на квадрат.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.01.2013, 00:18

clock-img

ivemace

pencil-img

84

Доживеан ..

clock-img

04.01.2013, 00:25

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Сеуште го доживуваш или?

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivemace

Доживеан ..

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

15.02.2013, 03:57

clock-img

katalina1

pencil-img

48

Ne sekogas,no da receme 3-4pati mesecno ke se pogodi...luge cuvstvoto e neverojatno,ne moze da se opise so zborovi...mMmMm

clock-img

13.03.2013, 11:07

clock-img

woman_in_love

pencil-img

3

Зраво на сите
Ова е убава тема, и интересна е затоа што според моето искуство со тек на време научивме заедно да доживееме оргазам, па така сега тоа е честа ситуација. А за чувството можам само да им го посакам на сите да го доживеат.
Туку друго да си кажам, трет месец сум бремена со второ дете и само на секс мислам и секој ден си имаме опа-иха, односно секое утро за добро утро си сервираме по една голема порција секс. Убавини, а малото си спие во креветче и мака си нема хехехе.
И првиот пат кога бев бремена имав огромна желба и сега. Убава работа ова хормонивеuser posted image

Последни статии

article-img