cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сексот и годините во брак

clock-img

16.05.2014, 01:35

clock-img

marchi

pencil-img

948

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

se prasuvam sto ke bide koga nekogas ke dojde na red vtoroto dete? e togas mora edno so tatkoto edno so majkata da bide (barem privremeno )

Ние сме во таа фаза сегаuser posted image user posted image Спиеме на различни страни,но тоа не ни е проблем,преку ден знаеме да се сретнеме насамоuser posted image user posted image

koga se saka se naogja nacin vreme i mesto user posted image

clock-img

30.11.2014, 21:16

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Иако не сме кој знае колку во брак, би рекла дека сега сексот ни е многу подобар од порано user posted image

clock-img

30.11.2014, 22:59

clock-img

blond

pencil-img

1268

ИЗВОРНА ПОРАКА: marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

se prasuvam sto ke bide koga nekogas ke dojde na red vtoroto dete? e togas mora edno so tatkoto edno so majkata da bide (barem privremeno )

Ние сме во таа фаза сегаuser posted image user posted image Спиеме на различни страни,но тоа не ни е проблем,преку ден знаеме да се сретнеме насамоuser posted image user posted image

koga se saka se naogja nacin vreme i mesto user posted image

Uf, ova me ceka so dve? user posted image

clock-img

30.11.2014, 23:17

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ne mu ja mislam sega za toa,uzivam vo segasnosta,koga sme slobodni.user posted image

clock-img

28.01.2015, 23:36

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Мистеријата е откриена user posted image user posted image user posted image не е ни до поминатите години ниту пак изгубената желба. СЕ Е ДО ВРЕМЕТО!!! Ни фалат едно два-три часа секој ден за да одмориме малце,па после се е поинаку.А кога детето не сака да спие ниту во друга соба,ниту пак на друг кревет,станува уште со петлите и не се дели од нас ниту на две минути(освен кога е во градинка,а ние тогаш нели сме на работа),нема ни С од секс.Си правиме излети од време на време,колку да не ни зараснат user posted image и си се помиривме дека така ќе биде во наредните неколку години. Ама леле мајко ,што ќе биде на стари години user posted image , има да скокаме еден на друг како напалени зајаци user posted image user posted image ,онака исто како во младоста user posted image

clock-img

28.01.2015, 23:53

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Леле и јас викам пред брак повеќе секс паѓаше од сега а во ист кревет спиеме ние па со две деца едното станало другото легнало ама сабајле спијат па така компензираме, ама ке пораснат и ние се тешиме така па после ке биде што ке бидеuser posted image тоа се вика не умри магаре до зелена треваuser posted image

clock-img

29.01.2015, 03:11

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Како одминуваат годините имам приметено така се намалува и сексот во бракот.Можеби тоа се должи на фактот што децата се сеуште мали па спијат до нас и ние едноставно не можеме да си истемпираме време погодно за секс.Ајде може кога ќе потпораснат и ќе почнат да си спијат во одделна соба а ќе не остават мене и маже сами во спална ќе ни се зголеми и желбата за секс.Сега не дека ја немаме ама ете брзо умира после неколку неуспешни обиди откако ќе претрпиш.user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

29.01.2015, 09:57

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Uff zelba ima sekako i voopsto ne se namalila posle 4god brak.Ama moznostite malku ne ogranicuvaat.Sega vo bremenost teska apstinencijauser posted image ama se nadevam ke si nadoknadime posle toa.

clock-img

29.01.2015, 12:04

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Se soglasuvam so mami,ne e do godinite pominati vo brak tuku do vremeto I obrskite. Momentalno sme poslobodni I se dokazuvame sekojdnevno deka se znaeme nie kako treba nego ete nekogash od prezafatenost se gubi zelba.
Samo kvalitetot da ne se menja toa e najvaznouser posted image

< Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 29.1.2015 12:05:14 >

You have to dream if before you can do it.

clock-img

29.01.2015, 12:19

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Cekaj Dafne90 tek ke ti se pojavuva zelba za seks.Tek koga ke dojdesh nakaj 30god. e togash ke vidish sto ke bde,teshko na mt.user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Како одминуваат годините имам приметено така се намалува и сексот во бракот.Можеби тоа се должи на фактот што децата се сеуште мали па спијат до нас и ние едноставно не можеме да си истемпираме време погодно за секс.Ајде може кога ќе потпораснат и ќе почнат да си спијат во одделна соба а ќе не остават мене и маже сами во спална ќе ни се зголеми и желбата за секс.Сега не дека ја немаме ама ете брзо умира после неколку неуспешни обиди откако ќе претрпиш.user posted image user posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

29.01.2015, 12:37

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Iskustvoto si go pravi svoeto a bogami i obvrskite si igraat najgolema uloga.
Odvaj cekam da se porodam i da se stavam vo akcija..user posted image
Sega epten se vozdrzuvame, a i na mm mu bilo nekako sube.taka bese i so prvata bremenost pa i sega.amaaaa ke nadoknadam.u princip si postuem seks user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

29.01.2015, 13:34

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

На тема секс слободно можам да кажам кај нас владее суша user posted image се поретко и поретко го практикуваме. Инаку во брак сме 3 години, а имаме секс 4-5 пати месечно. Не знам дали е до обврските, мало дете, живееме во заедница и се нема ни простор ни време. А можеби е и до нас, се почесто слободното време го поминуваме пред ТВ или компјутер. Ми недостигаат старите добри времиња user posted image . За жал не сум некој голем инцијатор за да ја поправам ситуацијата.

Последни статии

article-img